סקר קטן ועזרה גדולה

הגר26

New member
../images/Emo79.gifסקר קטן ועזרה גדולה../images/Emo79.gif

לחברה שלי יש יומולדת ביום שני. היא מתה על דפש והיא באה איתי להופעה, והעניין הוא שאין לה חולצה של דפש. בתור חברה טובה (
) אני רוצה להכין לה חולצה. כבר הורדתי את הפונטים של דפש. העניין הוא שאני רוצה לרשום לה איזשהו משפט משיר שלהם. ופה אנחנו מגיעים לסקר...
בבקשה תרשמו את כל הציטוטים שאתם הכי אוהבים משירים שלהם. קודם כל - אני מאמינה שאפשר ללמוד קצת על אדם מהמשפטים שעשו לו את זה. מעבר לזה, מעניין מה "עושה את זה" לכל אחד ואחד מאיתנו. הרי ידוע כבר שמרטין גאון
המשפט שהכי ימצא חן בעיני לחולצה יזכה את הכותב אותו בהמון הכרה ואהבה ממני
שווה יותר מכל פרס כספי
תודה לכל מי שירשום!

super girl 15

New member
יאא... ../images/Emo13.gif רעיון חביב...

האמת שאפעם לא היתי בקטע של ציטוטים... כי הדבר הכי שנון שהיתי פולטת זה "If you try walking in my shoes..."
חחחחחחחחחחחחח אז כבר עדיף שאני אשתוק!!
בכל מקרה.. בהצלחה שיהיה לך.. ו.. מזל טוב לחברה שלך...

Flippy

New member
רעיון נהדר ../images/Emo13.gif

נראה אם זה שווה משהו.. .Freedom awaits, open the gates, open your mind, freedom's a state See the stars they're shining bright, Everything's alright tonight. Even the stars look brighter tonight, Nothing's impossible. בתור ציטוטים על חולצות, אלו הטובים ביותר. (יש עוד מדהימים לא פחות, אבל הם מדכאים מדי בתור מתנת יום הולדת
) בהצלחה, ומזל טוב לחברה שלך
אגב, איפה מצאת את הפונט שלהם?

הגר26

New member
השניים האחרונים מצויינים!

תודה רבה
אני מצרפת את הקובץ של הפונטים, תשני רק את הסיומת ל-ZIP תציעו עוד, פליז

הגר26

New member
לא, רק של דפש

למרות שיש לה את הדיסק אבל אני רוצה רק דפש

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifלכי על הפשוט הישן והטוב...

"All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms..." או שזה צפוי מדי...?!
אולי תמצאי ציטוט מיוחד מהשיר שהיא הכי אוהבת...?

הגר26

New member
לא, זה נדוש קצת

ואין לה שיר הכי אהוב. אני גם לא רוצה לשאול אותה כי זה יהרוס קצת

הלוווו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אז מה דעתך על זה-> No hidden catch No strings attached Just FREE LOVE

הגר26

New member
אלו כמה שאני חשבתי עליהם:

hide what you have to hide and tell what you have to tell And I haven't felt so alive In years When you're born a lover You're born to suffer See the stars they're shining bright Everything's alright tonight ולסיום... Everything counts in large amounts

עוד כמה ...

למרות שאני מתחברת יותר למשפטים האפלים והפסיכוטיים של מרטין, אני מניחה שאת מחפשת את הציטוטים הקצת יותר אופטימיים שלהם
אז הנה כמה: I surrender heart and soul Sacrificed to a higher goal And I thank you for bringing me here For showing me home For singing these tears Finally I've found that I belong here I'm taking a ride With my best friend See the stars they're shining bright Everything's alright tonight ולסיום, פנטזיה אישית שלי: Reach out touch DAVE!

הגר26

New member
../images/Emo9.gif חשבתי גם על DAVE...

נכון לעכשיו מסתמן ש-See the stars they're shining bright Everything's alright tonight הוא המשפט שהכי מתחברים אליו... אבל תזרמו עוד

Lady in red2

New member
בהחלט ציטוט מעולה ../images/Emo45.gif

הייתי הולכת עליו, או על: Even the stars look brighter tonight, Nothing's impossible Reach out touch DAVE

bAruLi

New member
עוד שלושה../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

Can you feel a little love
DREAM ON
Words are very unnecessary They can only do harm If God has a master plan That only He understands I hope it's your eyes He's seeing through

למעלה