סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo79.gifסקר חדש../images/Emo79.gif

והפעם- מי מהטופ 13 הפתיע אתכם לטובה והתעלה על הציפיות שהיו לכם כלפיו? לכו תבחרו וספרו במי בחרתם
בסקר הקודם בחרנו את המועמד שהכי לא עמד בציפיות שלנו. הבחירה הייתה מגוונת אבל בסופו של דבר מייגן קיבלה את מירב הקולות. הנה התוצאות במלואן
לכל המצביעים

האמת שיש כמה

אדם מאוד הפתיע אותי כי בכלל בכלל לא התחברתי לסגנון שלו בהתחלה כריס הפתיע כי בכלל לא הראו אותו באודישנים ומאוד אהבתי את MAN IN THE MOROR ומאט לא כבש אותי על ההתחלה אבל כבר כמה שבועות שאני מאוהבת

l TearDrop l

New member
כריס.

לא היו לי ציפיות כלפי אף אחד אבל ידעתי מי אמור להיות הכישרון של העונה ומי לא, וכריס לגמרי הפתיע
. Aint No Sunshine רודף אותי כבר איזה שבועיים מכל כיוון אפשרי!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אליסון

מקריס לא היו לי ציפיות,כי לא ממש שמעתי עליו לפני.

סאמוואן

New member
../images/Emo106.gifדני../images/Emo106.gif

מהאודישנים אהבתי אותו וידעתי שהוא הולך להיות הכי טוב שם מכולללםםםם..והוא כמובן לא איכזב אותי פעם אחת

always be me mc

New member
קריס

כשראיתי את אליסון מופיעה עם Alone ישר חשבתי שהיא מעולה והיא תצליח אבל קריס לא חשבתי שהוא יהיה כל כך מוצלח ובסוף לא רק שהוא הפתיע אלא הוא הפתיע בגדול ונהיה אחד הפייבוריטים שלי
(חורשת על הביצועים שלו ושל אליסון)

jess r

New member
מייגן ../images/Emo99.gif

את האודישן הראשון שלה אני זוכרת ממש טוב, בגלל שהוא היה כל כך ייחודי. אני זוכרת שאהבתי, אבל לא הייתי בטוחה אם זה בדיוק -זה-. בהוליווד לא הראו אותה, וחבל מאוד, ואז בסמי פיינלס זכרתי רק שהיא זאת עם האודישן השנוי במחלוקת עבורי - ואז היא שרה, ופשוט נדהמתי. הייתי בטוחה לגמרי שהיא תעבור ישר והופתעתי כשהיא לא. בווילד קארד היא הרשימה אותי עוד יותר. השאר היו די עקביים, אף אחד לא הפתיע אותי. לכריס היה 0 זמן מסך אז לא היה לו איך להפתיע, דני היה גרוע באופן עקבי, אדם היה הזוי באופן עקבי, את ליל לא אהבתי באופן עקבי.

LeAnnDylan

Well-known member
אליסון!

אומנם הראו אותה קצת (לשבריר שניה) לפני הסמי פיינלס, חשבתי שיש לה קול טוב לא התייחסתי אליה יותר מידי. גם אחרי ההופעה של Alone אני זוכרת שממש התרשמתי ממנה אבל לא התייחסתי אליה יותר מידי (לא חשבתי שהיא גם תזכה להזדמנות נוספת בפורמט הקיים) אבל אחרי ההופעה של Give Into Me כבר לא היה לי ספק שהיא הולכת להיות פייבוריטית חזקה שלי ואם היה קמצוץ כלשהו של ספק Blame It On Your Heart בעט אותו רחוק רחוק... מלכה!!

למעלה