סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo79.gifסקר חדש../images/Emo79.gif

והפעם- מי המתמודד שהכי לא עמד בציפיות שהיו לכם לגביו מהאודישנים? תבחרו אחד מהטופ 13 וספרו במי בחרתם. בסקר הקודם בחרנו את שיר ההדחה המועדף עלינו, דוטרי ניצח בגדול
תוצאות הסקר במלואן
לכל המצביעים

Fairywitch

New member
הצבעתי מייגן../images/Emo122.gif

מאחת הפייבוריטיות שלי היא הפכה לאחת שלא סתם מאכזבת- אלא ממש מעצבנת אותי. הלוואי והיא תפתיע בהמשך, אבל בינתיים- ארררג

jess r

New member
אנופ

באודישנים אני לא כל כך זוכרת אותו אני רק זוכרת שהוא מצא חן בעיני. בתוכנית הראשונה הוא היה משעמם ובווילד קארד הוא היה סבבה לגמרי. ומאז הוא לא עשה שום דבר טוב. למעשה, הוא כיכב די הרבה בבוטום 3 שלי. אני פשוט לא חושבת שהוא מצליח לסחוב הופעה שלמה עליו. כאילו, הוא נראה כמו מישהו שכיף להביר איתו ערב מצחיק בפאב אבל לא מעבר. אני חושבת שהדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות כרגע זה להתפרע. הוא יודע שהוא לא ינצח ושימיו בתוכנית ספורים אז הוא צריך פשוט לעשות קצת כייף ולהפסיק להקשיב לשופטים.

limors2

Well-known member
מייגן.

הייתה אחת מהפייבוריטים שלי מהאודישנים, ואיכזבה אותי מחדש כמעט כל שבוע

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif דני.

אחד הקולות המדהימים בהסטוריה של איידול ושום הופעה מדהימה עד עכשיו.במיוחד אחרי ההופעה המושלמת בהוליווד. גם אנופ אגב וגם ליל,אבל פחות.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifבהחלט דני

אחרי האודישן המעולה שהוא עשה בחירת שיר חכמה, האודישן המצוין בהוליווד וגם הקבוצה, ציפיתי ממנו להרבה יותר. נכון לעכשיו אין אפילו הופעה אחת שלו שיש לי רצון לראות שוב. גם ליל איכזבה אותי, אבל פחות מדני.

האמת שההפך, כריס הפך את הדעה שלי עליו.

הוא באמת הפתיע אותי לאחרונה. באודישנים רציתי להרוג אותו, ועכשיו אני אוהב אותו.

SHTRUDIDI

New member
אבל זה יהיה הסקר הבא../images/Emo13.gif

הפעם זה המאכזבים ואחר כך המפתיעים לטובה. אז מי איכזב אותך?

l TearDrop l

New member
התלבטתי בין דני לאנופ,

אבל לגמרי דני, שבאמת הנחתי שיש לו קול רוברט-דאוני-ג'וניור2 כזה. אנופ לא עמד בציפיות של התדמית שלו, וליל זעזעה אותי כלכך שיש לה מזל שלא היו לי ציפיות ממנה בכלל.

למעלה