סקופ|

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifסקופ|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חגית נדרי היא חברה של הראל סקעת
איזה באסה

בר2י

New member
אף אחד לא מאמין-די עם השמועות.....

זה כזה ברור שזה לא נכון..... חוץ מזה שחברה שלי מכירה את אחת המתמודדות והיא תמיד מספרת לה על כולם....השמועות האלה על סשה ואלון והראל לא נכונות...זה סתם כדי להבליט את המתמודדים...להעלות את הרייטינג לא יודעת מי ממציא את את הבולשיט הזה אבל זה ממש ממש ממש לא נכון....

בר2י

New member
כן אני יודעת!!!!!!!

זה ידוע שהם ממציאים שמועות כדי להעלות את הרייטינג מי שבוחר להאמין לשמועות הללו-שיהיה לו לבריאות!

xander55

New member
באמת? ../images/Emo129.gif

ידעת גם שחגית והראל ס. הם בני אותו מחזור? לא הייתי מתפלא אם הם ביחד.

לא יכול להיות..

בעיתון פנאי פלוס יש תמונה של חגית מנשקת מישהו ומתחת כתוב: " חגית נדרי מקבלת נשיקת בהצלחה מהחבר" וזהו לא סקעת...

../images/Emo12.gifזה הוא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם ככה, שיהיה להם לבריאות, הם זוג יפה...

ילדונת5

New member
חגית נדרי והראל סקעת??!../images/Emo23.gif

יכול להיות שהשניים זוג? אני ואחותי התווכחנו שעה... ב"פנאי פלוס" השבוע יש תמונה בעמוד 14 של חגית מנשקת בחור (מראים את שניהם מהפרופיל) ולמטה כתוב "חגית נדרי מנשקת את החבר", ואחותי וחברה שלי אומרות שזה לא אחר מהראל סקעת!!!
וב"רייטינג" וזאת עובדה!, אבל אתם כבר בטח יודעים שסאשה ואלון ליטבק הפכו לזוג לוהט... חם, חם שם בכוכב נולד!!!

אולריקה

New member
נו בטח, עם מועמדים כאלה יפים...

איך לא ייצאו לנו זוגות??! בקשר לחגית ואלון אני לא יודעת, אבל על סשה ואלון קראתי גם ב"רייטינג".

yoooni

New member
לא יכול להיות כי...

חגית איתי עכשיו... ועכשיו ברצינות, צאו להם מהחיים. הם מועמדים בתכנית, לא חברים שלכם. יש להם פרטיות, תודה שלום.

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifנכון, זה אחלה../images/Emo70.gif

הוא חמוד וגם היא חמודה. אבל תקראי את כל השירשורים של הבחורות פה שדלוקות עליו (אני כבר מפנטזת על אומן אחר לא מכוכב נולד
...)

למעלה