סטליסט!! 12/04 ברזיל

בָלבָל

New member
../images/Emo79.gifסטליסט!! 12/04 ברזיל

1. Love in An Elevator 2. Toys 3. Dude 4. Cryin 5. What It Takes 6. Jaded 7. Baby Please Don't Go 8. Stop Messin Round 9. Hangman Jury (few lines) 10. Seasons of Whiter 11. Jesus is On The Main Line (1st verse) 12. Sweet Emotion 13.IDWMAT 14. Janie's Got a Gun 15. Livin On The Edge 16. Draw The Line Bis (בהנחה שזה אומר encor..) 17. Mother Popcorn 18. Walk This Way

בָלבָל

New member
ותגובתי

השירים שנכנסו שלא נחשבים להיטים, הם ממש לא מאהובים עלי.. (חוץ מhungman הענק! אני שמחה מאוד שהוא שם!!) אבל כרגיל, זה לא מה שיהרוס לי הופעה חס וחלילה
נחכה לראות אם לא יהיו שינויים לסט הזה... זה מאוד ראשוני... ומה יספרו אנשים

בָלבָל

New member
אה אופס פספסתי את הקטע על fewlines

מhangman (ולא Hung חחח) מבעס מאוד הנושא...

SaintJohn

New member
אחח, גנבת לי!../images/Emo6.gif

אני פה התחלתי לחפור בהודעה משלי... BIS זה Saddle, ולדעתי ההדרן היה בינו לבין DTL, זה הכי הגיוני. זה אומר שהיו 20 שירים סה"כ! כל הכבוד להם.
וביצוע ראשון של Jesus is on the Main Line, אפילו שזה רק הבית הראשון. אם זה אומר שנקבל "רק" 18שירים, אז אני אהיה מאוד מרוצה. שוב כל הכבוד להם.
נראה אם יהיו עדכונים לסטליסט הזה. השגת אותו מהאתר של אירופנאטיק?

בָלבָל

New member
אחרכך אולי תעלה את הסט הסופי כשיהיה

כזה... בטוח יהיו עוד שינויים (נראה לי)

בָלבָל

New member
עידכון...

01. Love In An Elevator 02. Toys In The Attic 03. Dude (Looks Like A Lady) 04. Falling In Love (Is Hard On The Knees) 05. Cryin' 06. What It Takes 07. Jaded 08. Baby, Please Don't Go 09. Stop Messin' Around 10. Hangman Jury/Seasons Of Wither 11. Dream On 12. Janie's Got A Gun 13. Livin' On The Edge 14. I Don't Want To Miss A Thing 15. Rag Doll 16. Sweet Emotion 17. Draw The Line Bis: 18. Walk This Way שניהם מAF1 מהודעה של אנשים שהיו שם

בָלבָל

New member
שימו לב שפה אין את Mother pop

ויש fallin in love... וגם פה יש את DO שלא היה בסט הראשון הסט הראשון הוא מהזיכרון של מישהו שחזר משם
מעניין אם הוא הזה דברים

SaintJohn

New member
Mama Popcorn בטח היה מחובר ל-WTW

נראה לי שבגלל זה הוא לא הוזכר שם. לפי הדיווח באירופנאטיק דווקא היה DO, והיתה רשומה שם אותה טעות כתיב ב-Seasons כמו שכתוב אצלך. ו-Bis זה Saddle. אז בגדול בוצעו בדרך כזו או אחרת 21 שירים!

בָלבָל

New member
אההה פרט חשוב!! היה CATWALK!!!!

אם זה נכון, אני הולכת לחכות בתור בהופעה השלישית מ10 בבוקר...

בָלבָל

New member
לא אם זה נכון, כי לפי מה שהבנתי

היה.. אבל מהניסיון של ההופעות הראשונות נדע בטוח

AeroTom

New member
ועוד עדכון על זה+תגובה שלי+פרטים

Hangman היה רק טיזר קטן לפני Seasons. לפני Sweet-E עשו את הבית הראשון רק של Jesus Is On The Main Line...
Falling In Love בוצע לראשונה מאז דצמבר 2002 בסיבוב של Girls of Summer.
Jesus בוצע חלקית פעם ראשונה אי פעם. כמות השירים טובה מאוד. זה שיפור מ-2 הסיבובים הקודמים שהיו שם ברוב ההופעות 15-16 שירים. הגיוני שיהיו הרבה להיטים כמו הופעה ראשונה. עם הזמן הם ישנו ויתייצבו בטח על שלד קצת קבוע. מקווה שכך באמת יהיה. נחכה לראות מה יהיה בהופעות הבאות. הופעה הבאה ב-15 בארגנטינה.

AeroTom

New member
אה, ופגעתי ב-10 שירים בהימור...

ושימו לב שצ'אק הימר שיהיה את Jesus Is On The Main Line. אומנם רק בתור הקדמה, אבל ח"ח לו על פגיעה כזאת של משהו פעם ראשונה

AeroFan

New member
Jesus Is On The Mainline?

הזוי...
סה"כ סט טוב, למרות שרובו להיטים... 18 שירים זה בהחלט טוב

AeroTom

New member
רק הבית הראשון בתור הקדמה...

והדבר הטוב בסט זה אכן אורכו.

למעלה