סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo79.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: שאלת השבוע: איזו גירסה מיוחדת הכי אהובה עליכם מבין כל השירים? אני הכי אוהבת את גירסת ה-Thulsa Doom ל-Salt In Our Wounds ואת ה-Caraven Version ל-Lose You Tonight. מהאקוסטיות הכי מוצלח לדעתי זה Pretending.

inbal287

New member
ראשונה...

שיר השבוע של HIM: אין שיר השבוע לא של HIM: McFly - Transylvania McFly - Bubble Wrap McFly - Don't Stop Me Now McFly - Sorry's Not Good Enough Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice Bon Jovi - Dry County Evanescence - The Last Song I'm Wasting On You Goo Goo Dolls - Think About Me ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין קליפ/הופעת השבוע: McFly - Sorry's Not Good Enough המלצת השבוע: אין אתר השבוע: תפוז
חוויית השבוע: תפוח הזהב 2006
תמונת השבוע: אין כרגע, אולי יותר מאוחר מה אתם שומעים עכשיו: HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly שאלת השבוע: איזו גירסה מיוחדת הכי אהובה עליכם מבין כל השירים? Gone With The Sin (O.D. Version) In Joy And Sorrow (String Version) The Path (P.S. Version)

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: FY אני חושבת שיר השבוע לא של HIM: מלא אין לי כוח לרשום חחח ציטוט שעשה לכם את השבוע: "דנה, יש לך שני ביצים?" חברה שלי באמצע שיעור היום XD קליפ/הופעת השבוע: The Howling של וויט'ין
המלצת השבוע: "סיפור בלתי נשכח" של ניקולס ספארקס. כ"כ בכיתי בספר הזה אפילו יותר מהסרט. אה ו"הטירה הנעה" ו"אימה באמיטוויל"
אתר השבוע: תפוז, גוגל, יוטוב חוויית השבוע: לא'דעת תמונת השבוע: האוול
מה אתם שומעים עכשיו: טלוויזיה ואין לי כוח להכנס לשירים
סורי

danduuu

New member
אבל אבל אני שרשרתי נכון!!!! אין מצב

אני שרשרתי להודעה של קארין!!! או שתפוז מטומטם או שאני לא יודעת מה אני עושה

HimXAndXHer

New member
הייהייהיי, האוּל שלי, לא לגעת.

[[אהמאהמ אני כתבתי שני פיקים בפאנדום, קניתי את הספר מהכסף שלי, קראתי אותו פעמיים לבינתיים וראיתי את הסרט יותר מ10 פעמים, ופעם אחת בקולנוע! עכשיו, רציני, האוּל שלי!!111]]

little WhiSper

New member
-

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: אוונסנס- Like you. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "ואין לו ריח או צורה רק הימים עוברים". "no matter what they told your not alone, ill be right beside you forever more." קליפ/הופעת השבוע: ההופעה של אביבגפן וג'ורדן מדרים בזאפה... המלצת השבוע: תחייכו. אתר השבוע: כל הרגילים נו... חוויית השבוע: אממ... חיי הפנימיה. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: עברי לידר- הזמן עכשיו.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ~פיהוק~

שיר השבוע של HIM:
And love said no~
שיר השבוע לא של HIM:
Lostprophets- 4 AM forever [
]
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
כלהשירהזהמלמעלה.
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:
אם אתם לא יכולים להפגש עם החברים שלכם, תדברו איתם ממש הרבה בטלפון. זה מדהים.
אתר השבוע:
ישראבלוג, תפוז.
חוויית השבוע:
אתמול בערב, נשארתי לבד בבית ודיברתי שעתיים וקצת עם ידיד שלי בטלפון. הכי כיף בעולם. [כפרעליו.
]
תמונת השבוע:
דא,
מה אתם שומעים עכשיו:
The used- A box full of sharp objects [דהיוזד
] טהטה~

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif וכן, אני יודעת שבתמונה היד

שלי יצאה עקומה להחריד. ><"

Fragile Dream

New member
T_T אני.../images/Emo79.gif

שיר השבוע של HIM: וואו |חושבת| circle of fear. ^^ שיר השבוע לא של HIM: AFI - the killing lights dream theater - innocence faded camel - the snow goose led zeppelin - that's the way porcupine tree - open car.
~ ציטוט שעשה לכם את השבוע: נו לאדעת :ם. קליפ/הופעת השבוע: red hot chili peppers - snow [hey ho]. המלצת השבוע: תדברו עם אנשים שאתם אוהבים. :O אתר השבוע: האתר הרשמי של אליס אין צ'יינס ותפוז. D: חוויית השבוע: יומולדת!!1 והרבהרבה מתנות
תמונת השבוע: קיבלתי את הדיסק הזה אתמול @~#
מה אתם שומעים עכשיו: deep purple - demons eye. שבוע טוב. ^~^

Girl In The Box

New member
flgihjdfl

שיר השבוע של HIM:too happy to be alive שיר השבוע לא של HIM: sea of sorrow-aic nutshell-aic here comes the sun-beatles replica-sonata arctica hello i love you-The Doors L.A Woman-The Doors don't stop me now-Queen
ציטוט שעשה לכם את השבוע:כל מיני קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע:קראו את רודף העפיפונים אתר השבוע:תפוז,יוטיוב חוויית השבוע: תמונת השבוע:אין לי משו מה אתם שומעים עכשיו:sad but true-MetallicA

xXxHIMCRxXx

New member
לא שמתי לב לזה ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של HIM: CTTF שיר השבוע לא של HIM: המון, כרגיל. ציטוט שעשה לכם את השבוע:
סתם שבוע מדכא
קליפ/הופעת השבוע: MCR - ליידי אוף סורו. המלצת השבוע: תתרחקו ממזגנים? אתר השבוע: מייספייס. חוויית השבוע: על השבוע אני חולה. זה לא מעניין. תמונת השבוע: אן יל כח. מה אתם שומעים עכשיו: את אמא שלי צוחרת עליי לחזור לישון? שאלת השבוע: אין יל מושג

למעלה