סופש מהנה

WhyTheFace06

New member
אני לא אהבתי תקליפ דווקא

והשיר מזכיר לי אותו יותר מידי. כל ההפקה בעיקר מועתקת.. אבל זה רק בגלל שאותו אחד הפיק אותם.

שיר ענק,קליפ מזעזע ובלתי נסלח שדורש

לכידה בצינוק עם ניקי מינאג,חניבעל לקטר ורינת גבאי. שתפחד כהוגן

מה טוב? הרסה את כל הוייב של השיר

נראית זוועה,קונספטש של פסטיגל גיבורי על,כירואגרפיה מטופשת ותקציב של 15 שקל. טוב לא מצאתי פה.

Bright Unicorn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכים. היא כולה בלתי נסלחת אני חושב שהיא זאת שמציקה לי פחות הקליפ והשיר.. הקול הצווחני הזה שלה, ההבעות המאולצות הסליזיות האלה.. לא יודע לא מקבל ממנה וובים טובים
"מוטציה רעה של חרק" כתבת, וצדקת
היה מתלבש טוב יותר על קלי רולנד למשל..

קלי הייתה מחרבת אותו עם צעקותיה.

שתישאר עם חיקוי WLTO גואטה שלה
אני אוהב את ניקול וחושב שהיא יושבת טוב על השיר הזה. הבעיה הכי גדולה של ניקול זה שם המשפחה שלה - לא שהוא מסובך מדי,לא קליט. בגלל זה היא מצליחה רק עם הדולז
ניקול שר*כוסאמו* אנשים חושבים בראש.

Bright Unicorn

New member
לא מסכים

קלי מבצעת טובה, בכל הנוגע לדאנס.. היה נשמע יותר טוב מפיה. עובדה גם שהשירים שלה עם גואטה סופר מצליחים בקשר לניקול אין טעם להטפל לשם משפחתה. לפוסיקאט הייתה מגניבות יחד עם כל הבנות... למרות שהיא זאת שקיבלה את מרבית הפוקוס... לבד היא פשוט לא מעניינת יותר מדי. הסליזיות שלה מקבלת מימד אחר.. כשהן היו חמש כאלה זה היה מגניב

קלי מתלבשת על דאנס-האוס גואטה

והאמת מF&D זה כבר נראה שגם זה מתחיל לעייף. השם משפחה של ניקול מרגיז ומעפן והייתה משנה אותו. פויזן שיר ענק ויושב בול עליה. אני אוהב אותה אך הקליפ זוועה בלתי נסלחת ומבין למה סלדת ממנו ולא אהבת תסליזיות. *תפוז לא שולח לי הודעה בהוספת תגובה ולכן ההודעה הזאת כעורה ותראה לא טוב *

AlonPardilov

New member
אין על היציאות שלך עומרי../images/Emo6.gif../images/Emo47.gifיא תותח../images/Emo9.gif

בחיים לא דמיינתי שזה יקרה.

קאשה - קניבל אבל מה אני אעשה, זה שיר כזה יפה!! וזה בכלל לא הזבל השגרתי שהיא עושה, הבתים מאוד מזכירים לי את הסטייל של קליס, את אקפלה ובכלל כל הסצינה הזאת, האפרו-עתידנית. אוהב מאוד! רחוק מהפופ הדביק עד גועל שהיה לה קודם. לייק. http://www.youtube.com/watch?v=Ma15VYsASk8

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך !!! מפתיעה לטובה

שיר ממש טוב!! זה יהיה להיט... בטוח
באמת מזכיר קצת את אקפלה של קליס

למעלה