מי שמע?

ailag

New member
../images/Emo79.gifמי שמע?../images/Emo79.gif

סתם שיהיה לנו, רשימת b-sides של SG. תגידו לי אם שכחתי משהו. ליבי הזכירה לי עם ה bsides
נ.ב. ליבי, אני ב99% בטוחה שזה חוקי אבל את מוזמנת למחוק אם זה לא.
Debut: All Around Me [for intl] Mine [for intl] Promises [for oz] Love Can Move You (lovecanmoveyou) This Side Of Me (thissideofme) Memories Are Designed To Fade I'll Bet He Was Cool Fire Inside The Man AFFA: I Don't Care​
ומה לדארן? ride, שכחתי מה עוד.. ויש גם את הדמו.

Lost Lullaby

New member
LOL, את הזכרת לי דמואים ואני הזכרתי

לך b-sides. הייתה לי פעם רשימה גדולה של כל הבי-סיידים אבל היא נעלמה. נממ. יש לי את כל הבי-סיידים שרשמת ^__^ לדארן יש עוד את: Life Me Up When You Say You Love Me Where You Want To Be So Bad Right Dead Back On It לפחות זה מה שיש לי
יש עוד רמיקסים (Insatiable, Crush, Dirty)

Lost Lullaby

New member
Can't help falling in love נחשב?

קאבר של דארן לשיר של אלביס. כתוב לי שהוא מופיע ב- Spin (Special Package) Disc 2 אבל אני לא בטוחה שזה נכון P: וכך גם I Wish You Heaven ו- In Your Eyes שיצא בסינגל של I Miss You (באנגליה)

יש לי עוד משהו שלא הזכרתן

שיר של דארן שהוא שר את השיר של ג'ואן אוסבורן- one of us. זה מתוך איזו הופעה.

Lost Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

יש גם את IMAGINE של ג'ון לנון בלייב. אבל יש לי רק דקה וחצי של זה, לפי מה שהבנתי זה על מה שיש
ויש.. מ.. in this lifetime. גם לא כולו.. נראה לי. אני לא זוכרת
ויש את you sexy thing שלא הבנתי מזה o_O

Lost Lullaby

New member
+..

יש את Lost without you- קאבר של דלטה גודרם שהוא שר לה בלייב. יש את sexual healing לא זוכרת של מי, נראה לי זה אקוסטי.. או שהוא שר את זה בלייב בתחנת רדיו אחת Oo לודעת. ויש את kiss the rain, גם קאבר כלשהו Oo גליה..?

ailag

New member
in this lifetime זה מהדמו

יש גם את i cant make you love me.. היו הרבה. היה גם smells like teen spirit , sugar pie honey bunch, sexual healing והיה גם משהו של U2. (ד"א, דמיינו את דארן שר את sunday, bloody sunday. לא, הוא לא באמת שר את זה, למי שתהה) לא מכירים את you sexy thing?! שיר קלאסי.. יש גם כ-מ-ו-ב-ן את o sole mio עם פבארוטי
אה, כן - יש לי קסטות של כמה ראיונות שהוא עשה ברציפות לקראת מסע ההופעות (FOED נדמה לי) ובין הראיונות משעמם לו אז הוא שר ray of light ושאר שירים ששכחתי. בטח היה שם גם מייקל ג'קסון.

Lost Lullaby

New member
I Solo Mio ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ככה הוכחתי לאמאבא שלי שדארן יודע לשיר
התגובה של אבא שלי הייתה בסגנון "תראי איזה דברים טובים הוא יכול לעשות עם הקול שלו כשהוא לא שר שטויות". האמ האמ

ואבא שלי אמר

בהתחלה חשבתי שזה בת(אינסיישבל......) אבל אז הוא אמר "דארן הזה חמוד" חחחחח ואבא שלי בד"כ לא מפרגן לזמרים לעומץת זאת אמא שלי: "מתי תצאי כבר מהדארן הזה?" "שיהיה לך חבר זה יעבור לך"(כאילו מה הקשר...) ועוד ועוד ועוד

Lost Lullaby

New member
נראה לי שאמרתי פעם שכששמעתי את

Insatiable אמא שלי שאלה למה אני לא מקשיבה לדארן, וכשאמרתי לה שזה דארן היא אמרה שזה נשמע לה כמו בת
נממ. ולפני שנה ניסיתי לצייר את דארן מהעטיפה של אלבום הבכורה של SG והיא חשבה שזו בחורה |: אבל זה בטח בגלל השיער הארוך

ailag

New member
טוב,

חלק מהיופי בקול שלו הוא הטונים הגבוהים.. שישמע כמו בת, העיקר שישמע טוב :)

Lost Lullaby

New member
פאלסטו../images/Emo99.gif

טונים גבוהים זה טוב. אבל דיי מעייף להסביר לכולם שזה אוקטבות ופאלסטו ודברים כאלו, ושהוא אמור להשמע ככה
. ידידה שלי חושבת שהוא מזייף וכבר נמאס לי מלהסביר לה

ailag

New member
אם נתחיל עם מיקסים לא נצא מזה../images/Emo6.gif

או אם נתחיל עם קאברים מהופעות. עקרונית b-sides הם שירים נוספים בדיסק (למיטב ידיעתי, ביטוי מימי התקליטים שאז שמו שיר בונוס בצד השני של התקליט) אפשר גם לעשות רשימה של שירים שהם עשו להם קאבר בהופעות חיות..

ניצול

1.איפה ההודעה שהכתבתי מקום נעלמה????ומדו ע היא נמחקה?ואיך אנשים ידעו להצביע לדארן? 2.עוד ילדה פה כתבה הודעה וגם היא נמחקה למה זה???

Lost Lullaby

New member
את ההודעה שלך שרשרתי ל../images/Emo32.gif

של תפוז אנשים מודיע, כי זה
הילדה נמחקה משתי סיבות: 1- אסור לפרסם קומונות על גבי פורומים 2- היא טרולית. היא כמה חודשים הציפה אותנו בפורום אוונסנס

Lost Lullaby

New member
זה היה נראה כמו פרסומת לפורום 344

אני רואה עכשיו שיש שם בשרשור מישו שאמר שCrush 1980me הוא שיר העשור
אבל יכולת לכתוב בכותרת משו סטייל "הצביעו לדארן בשרשור שיר העשור בפורום 344" ולא "הכנסו והזכרו" כי זה נראה כמו פרסומת לפורום אחר
.. אני לא אלך ואבדוק את כל השרשור, ואם זה היה
היה חבל שהוא היה דוחף הודעות ענייניות אחורה

RayGun

New member
רגע מה עם

The heart wants what it wants? Falling at your feet? אם מישהו כבר כתב את זה אז סלחו לי כי אני עוד מטושטש מעייפות.......

למעלה