מחסן ישן

../images/Emo79.gif מחסן ישן

מחסן ישן אני השיר שליווה את ילדותך אני הזמרת שצעקה על העולם ואליך דיברה כמו שאף אדם לא יכל אני הבחור שאהבת שאהב אותך אנו החתומים על הציוד שלך אל תשכח אותנו כי בלעדיך נמות נישאר כאן על כתפך אם לא מפריע לך לא תמיד זה יהיה לטובה או תעריך את כוונותינו הטובות כמו הדרך לגיהנום, תמלמל ואנו ניפגע אך נבין שעלינו לצלול למעמקים שלא תוכל לשלוף בקלות ולהניח לך לחקור בעצמך עולמות חדשים והתקווה תישאר עמנו שבבגרותך שוב תאחוז בנו תביט לאחור, לפנים ותיתן יד כנה לעצמך ולאחרים

i v g y

New member
לזה אני חייב להגיב

מישה תעשה לי שירים!!!!!!!!! אהבתי עד מאוד

../images/Emo79.gif ללא שם

"ולפעמים, כשאני מחייך אני רואה את הפנים שלו בראש שלי ומשכנע את עצמי בלב שאני לא דומה לו אני מישהו אחר" (עברי לידר/מלטף ומשקר) --- אני זוכר איך רצית שאלך לזונה או בזמן אחר שהצעת שאלך לטיפול איך כעסתי כמה שנאתי אותך אני יודע שהייתי חלום עבורך שנסדק באותו יום והתנפץ כשהבנת שזה לא ישתנה אני זוכר אותך מחזיק עדשת מצלמה ואותנו מתקרבים ובורחים מהאיש שכל הזמן רוצה לצלם כמה יפה שיש לנו מזכרת עכשיו למרות שהרגעים החשובים באמת נצרבו איתה ובלעדיה אני רואה איך אתה מוחל על כבודך ואיך אתה כלכך רוצה להתקרב בכל דרך אפשרית רואה את העצב בעיניים שלך כשהעולם הוא לא ורוד כמו שאתה רוצה שהוא יהיה אני מרגיש את האהבה שלך ויודע שהיא שם לתמיד יודע שליווית אותי בדרכך שלך גם אם לא תמיד היה לך את הדבר הנכון להגיד ואוהב אותך

מקסים...

בהתחלה חשבתי שאתה כתבת את זה ואמרתי לעצמי "וואו!!!!!", אבל אז ראיתי שזה של עברי!
בכל אופן, מה גרם לך לשים את השיר הזה פה? או שאולי סתם?

BabyBoy1

New member
אממ..

אני חושב שרק השורות הראשונות שבציטוט זה של עיברי, וכל השאר הוא כתב. ליאו אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה...(yeah right)

../images/Emo9.gif

אלי, זה אחד המשפטים הכי יפים שאפשר לשמוע על משהו שכתבת.. שמח שאתה מרגיש את השירים ותודה רבה :)

למעלה