מוזיקה

ואי אלבום מעולה

אז אני אומנם צרבתי אותו (סליחה לכל אותם שומרי הזכויות יוצרים) והוא מצויין הם עושים אחלה מוזיקה.. וחוץ מזה שיר כייפי זה של - smooth criminal קאבר - alient ant farm enjoy the silence- defech mode

יוני רכטר - כל עוד

הדג נחש והפי אר טרופרז - להביא את המכה מלכה באיה - אם את בעניין משינה - אין מקום אחר לא עולה לי עוד אה, בעצם Cafe Del Mar Vol 5 גם אחלה

4LeafClover

New member
הממממ ../images/Emo13.gif

המלצה על שירים חדשים: My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade שיר שלא שמעתם המון זמן ויצא לכם לשמוע אותו: Aqua - Turn Back Time שיר שאתם חורשים עליו בתקופה האחרונה: האם להיות בך מאוהב - אביב גפן שיר שבא לי: יש טראנס כזה שאין לי מושג איך קוראים לו.. אז זה

C u b e

New member
להקה מומלצת בטירוף!!../images/Emo45.gif

The All-American Rejects להקה ממש טובה שירים מומלצים- Move Along Swing Swing Dirty Little Secret

EcstaZ

New member
../images/Emo79.gifmusic../images/Emo79.gif

המלצה על שירים חדשים: Bob Sinclar - rock this party שיר שלא שמעתם המון זמן ויצא לכם לשמוע אותו\להיזכר בו בזמן האחרון ופתאום נזכרתם כמה הייתם חורשים עליו ): Blink 182 - all the small things (גרסת לייב הרבה יותר יפה
) Nickelback - how you remind me שיר\ים שאתם חורשים עליהם בתקופה האחרונה: Bob Sinclar - rock this party Sugababes - In The Middle

onix 88

New member
תהנו!

המלצה על שירים חדשים: Rhythm By Rhythm-Mosaic Project hurt- christina aguilera (הוא יפה P:) שייגעצ- המילים הכי יפות.
שיר שלא שמעתם המון זמן ויצא לכם לשמוע אותו\להיזכר בו בזמן האחרון ופתאום נזכרתם כמה הייתם חורשים עליו ): queen- dont stop me now שיר שממש אהבתי וחרשתי עליו בהתאם, עכשיו אני בקושי מסוגל לשמוע אותו =/ שיר מצויין בשביל להעביר מצברוח.
שיר\ים שאתם חורשים עליהם בתקופה האחרונה: אין כ"כ שירים שאני חורש עליהם, אולי קצת אואזיס.
ופה אתם יכולים לכתוב איזה שיר שבא לכם , איך אני? Romeo and Juliet-Dire Straits Return To Innocence-Enigma

Y M C A

New member
המילים הכי יפות של שייגעצ

ממש לא זורם חוץ מבפזמון. לא הבנתי מה נסגר.

jenngirl

New member
[[:../images/Emo82.gif

שיר שלא שמעתם המון זמן ויצא לכם לשמוע אותו\להיזכר בו בזמן האחרון ופתאום נזכרתם כמה הייתם חורשים עליו ): Robbie Williams-Advertising Space Please don't die שיר\ים שאתם חורשים עליהם בתקופה האחרונה: 4 שירים של אביב: רוקנרול האמת לפעמים זה בא והולך ופה אתם יכולים לכתוב איזה שיר שבא לכם , איך אני? אביב גפן-שומקום

למעלה