לא נפסיק לשיר!!!

../images/Emo79.gif לא נפסיק לשיר!!!

*אם כי אתם תתחננו שאני כן... למה אנחנו שרים עם השיר שנאחנו שומעים? למה אנחנו שרים במקלחת? (חלקינו לפחות
) למה אנשים אוהבים סוגים שונים של מוזיקה? איזו מוזיקה אלוהים אוהב/ת?

סיר חע

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif

- אני חושבת שאנחנו שרים ביחד עם שיר שאנחנו אוהבים מתוך איזושהי הזדהות. - שרים כששמחים. :) -מאותה סיבה שאנשים אוהבים סוגים שונים של אוכל, בגדים, ומה לא. אלוהים מתה על רוק אנד רול.

Eragon3

New member
וואל

לדעתי האישית כשאנחנו שומעים שיר עולים בתוכנו רגשות (כאלה ואחרות) וכמו שאת מביעה רגש כזה או אחר , אז את שרה ביחד איתו...[ אם הרגש שעולה ביחד עם השיר] אני לא שר במקלחת.. [ אולי כי שם לא שומעים אותנו.. :S] ניראה לי שזה קשור לתרבות כמו שרוב הערסים הם מרוקאים ותמנים והם שומעים מזרחית וכל האשכנזים שומעים שירים באנגלית או שירים ישראלים [ לא עושה שום הכללות].... תשאלי אותו/אותה ותדעיי, [ כי אם לא שואלים איך יודעים]

אשליית הטשטוש הזה מעודדת אנשים לשיר במקלחת

בטוחים שאף אחד לא שומע אותם P:

סיר חע

New member
לי אישית, לא אכפת ../images/Emo3.gif

למרות ש, פעם הלכתי לי ברחוב נטוש לבדי, ושרתי בקולי קולות, ופתאום הגיח מישהו מהפינה ותקע בי מבט
זה היה מביך.

אממ

שרים עם השיר, לדעתי כי זה מעלה את העוצמה שבה חשים את המוסיקה.. כי משעמם ואין משהו יותר טוב לעשות P: אני חושב שמוזיקה זה בעיקר עניין של הרגל ואופי (בהקשר של מילים/מוזיקה רועשת או שקטה), כלומר- אם את שומעת כל הזמן סוג מסוים של מוזיקה, סביר להניח שהוא יישמע לך נחמד בסופו של דבר. יש גם עניין חברתי, ועניין של גיל מה אלוהים אוהב? בטח כבר נמאס לו משירי מקהלה P: אבל אממ.. מי אמר שלאלוהים יש סוג מועדף? ואולי גם אצלו זה בתקופות?

כן ../images/Emo3.gif

כשהוא נולד הוא אהב שירי ערס, אחר כך הוא אהב מה שההורים שלו אהבו, אחר כך הוא התבגר ואהב רק ומ(נ)טאל, אז שאנט ואז...?

yaakii

New member
המדע ניסע להסביר איזה אבר / חלק בגוף נהנה

מהמוזיקה ונכשל. לי, או יותר נכון לדוד המלך, יש הצעה: הנשמה. "הללו יה הללו-אל בקדשו הללוהו ברקיע עזו. הללוהו בגבורתיו הללוהו כרב גדלו. הללוהו בתקע שופר הללוהו בנבל וכנור. הללוהו בתף ומחול הללוהו במנים ועוגב. הללוהו בצלצלי-שמע הללוהו בצלצלי תרועה. כל הנשמה תהלל יה הללו-יה." (תהילים ק"נ). אם נמשיך בכיוון הזה הרי שההסבר לטעם המשתנה בין האנשים בבחירת סוגי השירים קשור לשוני בין הנשמות. שרים במקלחת כי אין שום דבר אחר לעשות שם. המוזיקה של אלוקים.

Lady In Blues

New member
לע, זה משעמם.

למיין את הבקבוקים לפי שמפו/מרכך/סבון, אח"כ לפי תדירות שימוש ו/או סדר ABC של שם היצרן. זאת יעילות
.

yaakii

New member
../images/Emo6.gif להשיט ברבורי פלסטיק נשמע מושך יותר.

למעלה