כפר המוזיקה ב
אנשים

חעחהח עונה!D:../images/Emo105.gif

איך העולם רואה אותי? עידן האלוהים-היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים? אישה כנענית-בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? סוד הדברים הפשוטים-חמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? אהבה-דנר ברגר איך אני עם בני\בנות המין השני? פאנן-שוטי הנבואה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כמו שלך-ביט 69
משום מה זה מצחיק אותי !D: מה אני צריך לעשות עם חיי? ברי סחרוף-אינני אוהב אותה עצה טובה בשבילי: מסיבת כיתה-העברית חחחחחחחחחח טוב! D: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אבריל לאבין[
]- skater boy חחח זה שיר יפה דווקא. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ואיך שלא-אריאל זילבר . יא איזה שיר ... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יש לי סיכוי-אביתר בנאי
ובהלוויה שלי? אהבנו-אביב גפן =\ ובברית של הבן שלי? נינט ואביב-איך מרגישים שנגמר . חחחחחחחח וואט דה פאק. D: איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? הדובה הגדולה-איפה הילד
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? יקירתי-אסף אמדורסקי איך יהיה לי מחר? מסיבת מתגייסים-אביב גפן למה אני כאן? ימים של שקט-לולה בתור מה אנשים יזכרו אותי? תתקעו בחצוצרה-שבק ס' איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לבכות לך-אביב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רעש לבן-ברי סחרוף איך תהיה השנה הזו? עד הקצה-דנה ברגר.

MaStuLa76

New member
אניניניינ [:

איך העולם רואה אותי?רוצה לשכב איתך - אביב
האם יהיו לי חיים מאושרים?לבד - עברי לידר \: מה אנשים באמת חושבים עליי?רכבת העמק - אביב \: האם אנשים חושקים בי בסתר?אהבנו - אביב איך אני עם בני\בנות המין השני?יום טוב - עברי [חח איזה תשובות לא קשורות XD] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?MCR-תודה על הזכרונות [אין כוח לרשום XD] מה אני צריך לעשות עם חיי?השיר שלנו - אביב עצה טובה בשבילי:על קו המים - עברי [יו מה קשור דבע \:] מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?חורף - עברי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?לא בא לה - שייגעצ ובהלוויה שלי?מרי לנצח - עברי [מגניב XDD] ובברית של הבן שלי?כל יום שאת לא איתו- נמרוד שקלר XDDDDDD איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?בוא - עברי XD איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?בשבילך - אביב איך יהיה לי מחר?קליפה - איה D= למה אני כאן?שונה - לינקין פארק בתור מה אנשים יזכרו אותי?אישה לוית- עברי לידר [אאא] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שזיף - שייגעצ האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?כבשים - עברי לידר
איך תהיה השנה הזו?מעליות - דודו טסה [מממה יענו יהיו לי עליות וירידות? \:] איזה תשובות מטומטמות איפ תחנקו D=

../images/Emo126.gifשירלי ? , כנסי שנייה ,,

למה אסור להעלות את הסירטונים האלה שאתמול העלתי ? , \; מזתומרת יחסי ציבור ? , למה הם צילמו את זה בכלל ? .

../images/Emo126.gifאההה אז זה הולך להיות הסרט . \;

ט'חח D; שיעשו סרט אקשן , מש'ו ... , ולמה מעלים את זה לאינטרנט אם זה קטעים מהסרט ? . S;

רותםםםםםםםםםםםםםםם.

תחזרי כבר מעדי אשכנזי יא מוכת גורל DD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בורחת
יא מנומנמת [=

MaStuLa76

New member
נעמווווווון.

נעמון ~XD~ [מה יש אני מגיבה לכולם XD זה הרעב הכבד ]

הנה נגמר יא בת זונה =]../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח מנומנמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי להיות מושפעת מגור ואוח XD משקפופה[= מחר אני עושה לך סיור בכל חדרה .נכיר לך את כל ילדי השוקס האלה שאת מתלהבת מהם יא בטטה :)

בעזרת ה' כפרת על שלי =)

איאיי תראי מה הגילללתתתתת שקקקקקקדדד הזאת לימדה אותך XDDDDDD אני אוהבת אותך יא כוסית. אהמ לאוראל יש פרוטקציה בכפר השעשועים אהמ אהמ

אוףףף.נעמההההה ? ||| :../images/Emo105.gif

אני צריכה אותך דחוווף בפלא או לאדעת איפה. אוח : \

וואי בדיוק אמרתי לעצמי נראה אם היא כתבה משהו

לפני שאני נכנסת למיטה.. אהמ, תתקשרי. אבל שלא יהיה ארוך, אני צריכה לקום מחר ב-9 [= אהבת חיי
אני אוהבת אותך הכי הרבה בכל העולם הדפוק הזה

../images/Emo126.gifטוב דילב . ../images/Emo9.gif

מחר אני ארשום בשירשור של תפוז על לילה לבן , P = כי פה אפ'חד לא יראה . (:) לילה אש . D =

למעלה