חעחהח עונה!D:../images/Emo105.gif
איך העולם רואה אותי? עידן האלוהים-היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים? אישה כנענית-בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? סוד הדברים הפשוטים-חמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? אהבה-דנר ברגר איך אני עם בני\בנות המין השני? פאנן-שוטי הנבואה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כמו שלך-ביט 69
משום מה זה מצחיק אותי !D: מה אני צריך לעשות עם חיי? ברי סחרוף-אינני אוהב אותה עצה טובה בשבילי: מסיבת כיתה-העברית חחחחחחחחחח טוב! D: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אבריל לאבין[
]- skater boy חחח זה שיר יפה דווקא. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ואיך שלא-אריאל זילבר . יא איזה שיר ... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יש לי סיכוי-אביתר בנאי
ובהלוויה שלי? אהבנו-אביב גפן =\ ובברית של הבן שלי? נינט ואביב-איך מרגישים שנגמר . חחחחחחחח וואט דה פאק. D: איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? הדובה הגדולה-איפה הילד
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? יקירתי-אסף אמדורסקי איך יהיה לי מחר? מסיבת מתגייסים-אביב גפן למה אני כאן? ימים של שקט-לולה בתור מה אנשים יזכרו אותי? תתקעו בחצוצרה-שבק ס' איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לבכות לך-אביב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רעש לבן-ברי סחרוף איך תהיה השנה הזו? עד הקצה-דנה ברגר.
איך העולם רואה אותי? עידן האלוהים-היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים? אישה כנענית-בית הבובות מה אנשים באמת חושבים עליי? סוד הדברים הפשוטים-חמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? אהבה-דנר ברגר איך אני עם בני\בנות המין השני? פאנן-שוטי הנבואה