כל נדרי

ההצגה "כל נדרי של טלי"..../images/Emo9.gif

תקשיבו, אתם בטח שמעתם ואם לא..טלי הולכת לשחק בקרוב בהצגה חדשה שנקראת "כל נדרי"... כרטיס להצגה עולה 120 שקל..ובטח יש הרבה שזה יקר להם.!! אני אלך בכל מקרה אבל נראה לי נחמד שנלך הרבה מהפורום ואז נקבל כמה צ'ופרים והם-
כל אחד ישלם 70 ש"ח במקום 120..וזה מעולה!
אולי נוכל לארגן אח"כ מפגשון מעריצים קטנטן כמו שעושים מחר ב"כוונות טובות".. וכבר דיברתי עם האחראי ואפשר..!! אז אנחנו צריכים להגיע ל-10 ילדים כדי שזה יתממש...ובכלל, כל המוסיף הרי זה משובח..
חעחעחע.. אז מי שרוצה שישלח לי מסר!! ובבקשה תהיו רציניים..רק מי שיכול ובאמת רוצה שישלח..לא סתם כי כבר צריך לקנות!! והינה התאריכים שמתאימים לי ואני מקווה שגם לכם
15.11 יום שלישי 20:30
19.11 יום שבת 21:00
26.11 יום שבת 21:00
29.11 יום שלישי 20:30
08.12 יום חמישי 20:30 זה התאריכים הקרובים..וכמובן שיש עוד אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב!! אז מי שרוצה עוד פרטים שישלח מסר או תגובה!!
רחלי.

I lOvE cAkE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifשלום שלום שלום../images/Emo124.gif../images/Emo20.gif

היי אנשים! טוב אז ההודעה הזאת היא חשובה מנשוא. ביום שלישי - ה15/11 - תתקיים ההצגה "כל נדרי" - הצגה שאמורה להיות מעולה! הצגה עם מסר חזק, הצגה טובה! שכמובן, חברתנו טלי שרון משתתפת בה. הכרטיס יעלה לאדם 70 שקל. אנחנו רוצים ללכת להצגה ביום שלישי (שזה לכאורה בעייתי כי זה אמצע השבוע) מפני שזה פותר את הדרך חזרה - יש רכבות (מה שאין ביום שישי בשעה כזאת). בכל מקרה אם נראה שיש הרבה אנשים שמעדיפים בשישי אז נשנה את התאריך. אז חברה, קדימה - אנחנו צריכים להגיע ל-10 אנשים מינימום כדי לקבל את ההנחה של 70 ש"ח לכרטיס מ120 ש"ח לכרטיס. כל מי שמעוניין שישלח ישרשר לפה
ואו אני או "חלוש..." נחזור אליו. טוב? אז יאללה אנשים לשרשר
להת' שי-לי.

I lOvE cAkE

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo27.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

עוד משהו... ההצגה היא בהרצליה (תאטרון הרצליה) התאטרון ממוקם ממש כ5/10 הליכה ברגל מתחנת הרכבת - ככה שזה ממש נוח! ולעצלנים אפשר לקחת מהתחנת רכבת מונית שתקח לכם כ5-10 שקל לבן-אדם. קיצר כמו שאתם מבינים המיקום הוא פשוט וקל.

hello1212

New member
איפה ההצגה?

ומי משחק בה חוץ מטלי כמובן(לא שזה משנה כי טלי מספיקה בהחלט...אבל סתם מעניין..)?

I lOvE cAkE

New member
המקום:

הרצליה - יש שם תחנת רכבת. זה בתאטרון הרצליה שממוקם ב"בית חיל האוויר".

8ortal8

New member
15.11? ../images/Emo2.gif

היי זה יומיים אחרי היומולדת שלייי... אחלה מתנה בשבילי ההצגה הזאת
למרות שהיא תעלה לי כסף חחח בכל מקרה, כן אני חושבת שאני רוצה

תהנו... אני הולכת יום שישי =)

ובקשר למפגשון מעריצים - אתם צריכים לתאם את זה עם טלי, לא עם האחראי.

דיברתי איתו ו..

הוא אמר שהם ישאלו את טלי.. והם שאלו אותה גם לגבי מחרר! איזה כיף לך אתם תיפגשו איתה אחרי ההצגה!!!

למעלה