כותנת פסים

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo79.gifכותנת פסים../images/Emo79.gif

אז ככה, בשנת 1996 השתתפה פרוייקט בהקלטות לשיר שכתב מאיר אריאל והלחין ארקדי דוכין- "כתונת פסים" בין היתר יצא לשיר קליפ חביב ביותר... הינה לכם תמונות מהקליפ... למי שמעוניין---> אני מצרפת קישור לקליפ עצמו
שיר
. *קרדיט לעומר ולדמן היקר שמצא את הקליפ המלא

clyps

New member
אני מבקשת סליחה ...

אנדי היקר, סלח לי על כך שקראתי לך בשם האנדרוגינוסי שלך.. ולא בשם האמיתי שלך (הלא הוא- אנדרומדה חביבולין) עימך הסליחה אנדי... *קרדיט על קליפ- לאנדי!!
.

אני חושבת

שהוא חייב לך התנצלות וגם לי, כי פסטה עם חמאה הרבה יותר טעימה מפסטה עם צנוברים, והוא עוד איים שהוא ירצח את אישתי, ולפי מיטב זכרוני אמ... את אישתי! עומר ולדמןאני חושבת שאתה חייב לכולנו התנצלות פומבית, כי מי בכלל יודע מ'זה צנוברים?

ולדמן

New member
סליחה?!

הרי ברור לכל,כי פסטה עם צנוברים,הרבה הרבה יותר טובה,טעימה ומושכת(הא הא!)מפסטה עם חמאה לבנה שמזכירה לי קירות מתקלפים של בי"ס תיכון בחיריה. חוצמזה,פיט יודעת טוב מאוד איך אני יכול לגרום לקיצה,אז הס.(לא שאני אעשה את זה,אבל תקליטים יכולים להפוך אותך לגנגסטר מקצועי).

clyps

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי..

(והוא לא!!!!) אני כבר חזרתי ואמרתי לשניכם, פעמים אינספור, שאין בכוונתי לקחת חלק בויכוח הנ"ל... נכון??? נכון... ולכן לא אביע דעה... ואנדי, אני אשיג את התקליט ואתה תאכל את הכובע! האאא!!!!

את לא עורבת בויכוח

עד שהוא איים להרוג אותך, בלי שהיית צד, עומר היית מת שהצנוברים המקוצצים שלך יהיו טעימים כמו פסטה עם חמאה, וכרגע עשית לי ממש תיאבון אז אלך להכין לעצמי פסטה עם חמאה..

ולדמן

New member
בואי נתערב שאת לא../images/Emo6.gif

(אבל אם את מעוניינת לדעת,אני גם מחפש בשבילך את התקליט,למרות שזה לא משתלם לי
).

clyps

New member
איש חמוד../images/Emo99.gif

אני כן!!!
ירון הוא צנובר.

למעלה