מחפש אהבה בחיים
New member
../images/Emo79.gif ילד ../images/Emo79.gif
השיר הבא הוא לא שיר אהבה בין שניים אפילו שהוא נראה כך, הוא עמוק מידיי ועמוס רמזים שצמצמתי למילים. כלומר, במילה או שתיים אפשר למצוא 5 משפטים. אז כדי להבין את השיר הזה טוב טוב, צריך לקרוא אותו טוב טוב לאט , מילה במילה. ולנסות להיכנס לראש שלי . חחחחח סיבכתי אותכם..??
"ילד." אני שר ומנגן, אל האופק מסתכל מטפס על הקירות ונותן לכל הבאסה להעלם עף עם הרוח, מרגיש כל כך בטוח ומצייר לי תקוות, צובע את כל החלומות. ורק אתה נמצא כאן ליידי מסתכל מלמעלה ושומע תפילתי. ומחזק, ואותי מוביל לשביל של המלך שחיפשתי תמיד. זה הילד, הילד שבנפשי שרץ וצועק, משתובב עם עצמי. זה הילד, הילד שבנפשי שצמא לחיוך שלך, לאהבה שלך, רק לחום שלך. ורוצה בסה"כ להיות בחיים שלך, להיות כל הטוב שבך. אני רץ ומשחק, בחיי לא מתעסק כי כל פעם שנגעתי, הכל התרסק. הכאב של ליבך הוא הכאב של ליבי ועיניך חודרות בי, שורפות את אש אהבתי. ורק אתה נמצא כאן ליידי מסתכל מלמעלה ושומע תפילתי. ומנשק בנשיקת החיים, שסחפה אותי למעלה אל המרומים. זה הילד, הילד שבנפשי שרץ וצועק, משתובב עם עצמי. זה הילד, הילד שבנפשי שצמא לחיוך שלך, לאהבה שלך, רק לחום שלך. ורוצה בסה"כ להיות בחיים שלך, להיות כל הטוב שבך. תן לי אהבה חיוך גדול וחם אולי קצת מהעיניים שנעוצות בך תן לי אהבה והרגשה שאתה שם. אני אומנם כאן ומרגיש אותך, אבל אתה רחוק, אני לא רואה אותך. ואני עדיין ילד, שזקוק לאהבה שלך.
השיר הבא הוא לא שיר אהבה בין שניים אפילו שהוא נראה כך, הוא עמוק מידיי ועמוס רמזים שצמצמתי למילים. כלומר, במילה או שתיים אפשר למצוא 5 משפטים. אז כדי להבין את השיר הזה טוב טוב, צריך לקרוא אותו טוב טוב לאט , מילה במילה. ולנסות להיכנס לראש שלי . חחחחח סיבכתי אותכם..??