יום אחד היא תבין .

LittleTot

New member
../images/Emo79.gif יום אחד היא תבין .

Nothing seems to be the way That it used to Everything seems shallow God give me truth In me And tell me somebody is watching Over me And that is all I'm praying is that Someday I will understand In God's whole plan And what he's done to me Oh but maybe Someday I will breathe And I'll finally see I'll see it all in my baby Don't you run too fast my dear Why don't you stop? Just stop and listen to your tears They're all you've got It's in you You see somebody is watching Over you And that is all I'm praying is that Someday you will understand In God's whole plan And what he does to you Oh but maybe Someday you will breathe And you'll finally see You'll see it all in your baby You'll see it all in your baby No moment Will be more true Than the moment I look at you It's in you You see somebody is watching Over you And that is all I'm praying is that Someday you will understand In God's whole plan And what he does to you Oh but maybe Someday you will breathe And you'll finally see You'll see it all in your baby You'll see it all in your baby You'll see it all in your baby You'll see it all in your baby לראשונה שמעתי את השיר הזה והוא מתאים כ'כ לתקופה בא היא נמצאת עכשיו. זה באמת השיר היחידי העמוק של בריטני, שאותו באמת אפשר לאהוב, אותו ואת SOMETIMES. אין בנאדם יותר בכיין ממני, אני דומעת כאן.

viko222

New member
../images/Emo24.gif

איזה חמודה,את בוכה כי זה מזכיר לך את בריטני?

YugiBoy

New member
שיר נחמד (=

לא פייבוריט שלי ממש... ויש לבריטני המון שירים עמוקים.... למרות שהרוב זה פופ עם מלל שטוח..

tali44

New member
לא הרוב...

לכל זמר יש את השירים השטוחים, וכמובן גם שלבריטני אבל לא הרוב. כי לרובם יש סיפור או עומק. נגיד 'דה הוק אפ' ו- אי גוט דאט בום בום' ולא יודעת... הם שטוחים, סתם מילים בשביל ליצור שיר. אבל מאחורי רוב הירים יש סיפור- טוקסיק, בייבי ואן מור טיים, אוברפרוטקטד, וכמובן שהבלדות.

YugiBoy

New member
אני תופס את

טוקסיק כשטחי... כל המילים בו מנסים ליצור רמיזה מינית ולמרות שכן יש סיפור, אולי זה יותר המילים שבחרו וההגשה... לא יודע חח.. אבל אני מת עליו (= כי בכל זאת יש בו משהו... והוא מאוד מיוחד

tali44

New member
כן, טוקסיק לא כזה עמוק...../images/Emo3.gif

וגיליתי שזה השיר האהוב עלי שלה.
ולעידן- יש לי תמיד פינה חמה בלב ל'אובר' במקום השני ,שלא כל כך יספק אותך, אז לך תשמע את 'סטיספקשין'.

tali44

New member
בשיר לא בקליפ כן.

בקליפ היא יורדת מהמטוס לקחת את הרעל כדי להרעיל את החבר שבגד בה. (נכון מראים אחרי סצנת הלייזר 2 אנשים מתקלחים? ) אז זה יעני החבר של בריטני בקליפ שבגד בה והיא באה להרעיל אותו כנקמה.

LittleTot

New member
אה חח. חשבתי סיפור עם משמעות..

הקליפ לא אומר בשבילי שום דבר, השיר הזה הוא צועק שטחיות כאילו לא שטחיות, פשוט אחד מהשירים האלה שצריך שיהיה.

tali44

New member
כן, צודק.

עכשיו שאני חושבת על זה אין לטוקסיק משמעות.

Kryptonite

New member
הוא באמת שיר מדהים

האמת שכשהוא רק יצא הוא נתפס בעיניי כשיר בינוני, אבל לאחרונה אני מוצא את עצמי שומע יותר ויותר ומגלה כמה שהוא יפה יותר בכל שמיעה. המילים מדהימות והקול של בריטני נקי וצלול. אני מקווה שהבלדות באלבום החדש יגיעו לשיא של סומדיי

שירים נחמדים אבל

lucky יותר יפה מהם,ובטח שיותר מתאים לתקופה הנוכחית\הקודמת והגרועה בחייה.ממש שיר דוקומנטרי,ואפילו חזה את מה שיקרה אחריו. שיר מאוד יפה של בריטני ושיר יפה בכלל.לפי דעתי-אחד מהשיאים שלה(מבחינת הליריקה והרגש)

Kryptonite

New member
יכול היה להיות הרבה יותר יפה עם הפקה אחרת

ההפקה הופכת אותו לשיר בינוני מאוד.

YugiBoy

New member
לדעתי הוא טוב בדיוק כמו שהוא...

אולי בגלל שהוא כל כך נוסטלגי וכל כך אהוב.... אני רק שומע את הפתיח וכבר העיניים שלי זוהרות....

YugiBoy

New member
לאקי מתאר בדיוק ההפך ממה שהיא עכשיו...

לקאי מדבר על בחורה מצליחה, אבל משהו חסר לה כדי להיות מאושרת... עכשיו יש לה את הילדים שלה, והיא נראית קצת יותר מאושרת מכל השנה האחרונה, אבל היא לא מצליחה...לא בקטע רע, היא פשוט לא עשתה עד עכשיו מוסיקה, אז אין לה איך להצליח... כשהיא תחזור לעיניינים היא תצליח :)

xtina 4 ever

New member
אם כבר מדברים על זה..../images/Emo210.gif

אז השיר הזה ואבריטיים אלה השירים היחידים של בריטני שבאמת גרמו לי לבכות כמו ילדה מסכנה. כשהיא רוצה, היא יודעת לכתוב ולרגש. אני מקווה שאני תשמש בכל הכשרון שלה באלבום החדש.

למעלה