טקס הEMA

a Warming Sign

New member
../images/Emo79.gifטקס הEMA../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אני ממליצה כבר עכשיו להתיישב ליד המסך
כרגע אמור להיות לקט של הופעות מטקסים קודמים[מי אמר רובי מזייף את feel ולא קיבל?], ב21:00 יש את השטיח האדום[אולי גם השנה הוא יפציע בנעלי בית!
] וב22:00 מתחיל הטקס
רובי לא אמור להופיע,אבל מתמודד על קטגוריות- Best male Best pop שיהיה בהצלחה!
שרשרו לפה חוויות מהאירוע

Velma Kelly

New member
נעלי בית?../images/Emo12.gif

יש תמונה של זה?
תאמת שאם בטוח הוא לא מופיע אז זה לא כזה מעניין אותי הטקס כמו העובדה שהוא יזכה או לא.. בטוח שהוא לא יופיע?

a Warming Sign

New member
אבל זה טקס שווה../images/Emo3.gif

כמובן שיש תמונה,היא נשמרה אצלי משנה שעברה

מחזיקה לו אצבעות../images/Emo45.gif

חבל שהוא לא זכה בבסט פופ
(מה הקשר של ג'סטין לזכייה??)

Berliner star

New member
=\\\\

חבל.. אני לא חושבת שזסטין היה צריך לנצח את רובי בפופ.. לא נורא.. נחכה לזכר הכי טוב.. בואו נתפללל..

Velma Kelly

New member
אני באמת לא מבינה את זה..

ג'סטין זוכה להרבה "הכרה" בזכות sexy back (שאוקיי, אני מודה. נמצא גם במחשב שלי.. אבל לא מופיע באייפוד או בהשמעה חוזרת.. פעם בכמה זמן.. לא כמו רובי משום מה
) ובתכלס התסכלתי היום על ההופעה שלו בlive עם השיר.. הוא לא שר את רוב השיר! איך זמר יכול לקבל כ"כ הערכה והכרה בזכות שיר שהוא בקושי שר? זה ממש מעצבן אותי כאלו דברים לפעמים.. ובכלל לגבי כל הטקס, פעם ראשונה שאני מבינה את המבוגרים ממני שאומרים שהנוער של היום שומע זבל.. וואלה צודקים. יש פה מלא זמרים ושירים שהייתי בשוק שבכלל מועמדים! אני ספרתי מינימום 2 שירים שבעצם מתחילים כמו שיר ישן וטוב ואהוב ופתאום באה זמרת ושרה לי שיר גועל נפש.. כל פעם שאני שומעת את hung up של מדונה אני מתחילה לחייך כי זה נשמע לי כמו Gimme של להקת אבבא, וכל פעם אני מתאכזבת מחדש! שלא נדבר על זה מישהו צריך להודיע למדונה שהיא את גיל ה-30 עברה והגיע הזמן שתפסיק לעשות פדיחות לילדים שלה.. ועכשיו עלתה איזה ילדונת (
זה הזמן להרגיע אותי עם הכינויים וכאלו.. זה פשוט עלה לי לראש אחרי יום של קריזות!) עם שיר שמתחיל כמו Tainted Love ובמקום זה היא שרה איזה שיר שאני אפילו לא מכירה.. לא שעליה שמעתי אבל בכלאופן.. בטח הרבה דברים פה לא קשורים לרובי אבל בגללו אני רואה את הטקס הזה וזה מעצבן שהוא יותר זמר ממה שחלק פה יכולים להרשות לקרוא לעצמם ואיך בו כמעט שום הערכה.. טוב נו, אם רובי לא יזכה אז לפחות הדבר היחיד הטוב שיצא מהטקס הזה הוא ג'וני נוקסוויל.. בחיי שהוא חמוד

Velma Kelly

New member
סורי אבל זה היה צפוי מידי..

תאמת שיותר האמנתי שהוא יקבל את הפרס של pop מלקבל את male.. טוב נו כתבתי בהודעה הקודמת הרצאה למה לא לקחת את הדברים שם ברצינות אז אני אסיים בקריאה נואשת לרובי: רובי אז מה אם לא זכית! אני אוהבת אותך כמו שאתה בכלאופן
אתה לא צריך את הטמבלים האלו בשביל להוכיח משהו.. נ.ב - הראיון שהראו כשהציגו אותו.. אני ממש מחפשת אותו! איפה מוצאים אותו?

Berliner star

New member
האמת

שאת צודקת.. בהתחלה עוד הייתה לי תקווה שרובי יזכה בפופ.. אבל כשג'סטין זכה אז כמעט לא היה לי ספק שהוא יזכה גם במייל.. כי.. באמת שאני לא יודעת למה בחרו בו בפופ וזה בטוח לא בגלל שהוא עושה פופ טוב.. חבל. אני מאוד מקווה שרובי לא התאכזב יותר מדי (אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שהוא מועמד ולא זוכה נכון?) ושלא יחשוב שזה בגלל הסגנון החדש שלו ושלא יפרוש לנו בגלל זה!! אסור! רובי אתה מעולה, זמר הפופ הכי טוב- מלך הפופ! ובכלל הזמר הכי הכי! (צריכים לשלוח לו משהו לא? חחחח שלא ירגיש רע.. אני רצינית)

a Warming Sign

New member
זה הכל ביזנס,

ג'סטין מקבל את ההערכה והתשומת לב של הטקס גם כי הוא המנחה[ואם שמתם לב כל טקס היה סביבו וסביב האלבום החדש שלו], וגם כי חצי מהאמנים שהיו שם הפיקו לו את האלבום,והוא הכי "נחשב" בתעשייה בגלל זה. בכל אופן כל מה שכתבת נוגע למצב הכללי של המוזיקה,ובMTV זה מתבטא בצורה הכי קיצונית.. וזה באמת חבל כי לערוץ הזה יש המון השפעה ויש גם מוזיקה איכותית בימינו

ליקושש1

New member
אלוהים...

איזה טקס מעפן ומעצבן!!!!!!! במיוחד הגסטין טימברליק הזה שזכה בשתי הפרסים שרובי היה אמור לזכור בהם!!! אפילו פרס אחד איזה אכזבה! יאו מסכן רובי בטח עכשיו מרגיש רע. טוב אבל הוא יתגבר על זה הוא זכה במלא פרסים בחיים שלו! ואף אחד לא מגיע לקרסולים שלו לפי דעתי!... רובי המלך(שלי)!!!!!

a Warming Sign

New member
אני בטוחה שהוא מרגיש מצויין../images/Emo13.gif

אתן חייבות להסתכל על זה בצורה קצת יותר אובייקטיבית, רובי לא הוציא השנה שום דבר חוץ מאלבום שיצא ממש לפני שבוע-שבועיים,ולמרות שמגיעה לו על זה מלוא ההערכה,זה עדיין קצת באיחור, ואי אפשר להגיד שהוא הזמר של 2006.. אפשר להשוות אותו לג'סטין ולשאר המועמדים אבל תכלס מדובר על השנה הספציפית הזאת,ורובי יקבל את ההערכה שמגיעה לו על האלבום ועל הסיבוב הופעות והכל, הוא לא צריך לזכות כל שנה בMTV בשביל זה

../images/Emo45.gifאני בטוחה שזה לא מזיז לו...

הפרס הזה קטן עליו, הוא כבר קיבל פרסים יותר נחשבים
אני מסתכלת על זה ככה, ג'סטין וכל שאר האמנים הם די חדשים בזה לעומת רובי, הם יעלמו מהטקס בשנה הבאה ויחליפו אותם אמנים חדשים, אבל רובי תמיד יהיה שם... בשנה שעברה הוא הוציא סינגל אחד והוא עדיין זכה, הוא לא צריך להזיע בשביל להיות מועמד

hilonet14

New member
אוףףףףףףף =[[

רובי לא זכה בכלום!=[[ איזה מבאס!! אני בדיכאון! אפילו שידעתי שיהיה יותר לג'סטין סיכויים... כי כולם אוהבים אותו... אבל למה!??!!?
אוףף לא נורא רובי.. בישבילי אתה תמיד נמבר וואן.......!!!!!!!!!! =]]]]]]]]
נ'ב--> כל הכבוד לרד הוט צילי פפרס! מגיע להם!

DreamS_HunteR

New member
ניצול"ש - כתבה על הדיסק החדש../images/Emo121.gif

ב'רייטינג' של השבוע יש ביקורת על האלבום החדש של רובי RUDEBOX.. אתם מוזמנים לקנות

DreamS_HunteR

New member
נכון..../images/Emo121.gif

האמת היא שכתבתי את זה לפני שקראתי את הביקורת. אבל מצד שני, מי שמכיר את נוי אלוש (כותב הכתבה) יודע שהוא סתם פלצן שמנסה לשחק אותה מבין במוזיקה או בכל דבר אחר.. הוא די קוטל כל דבר שמגיע לרייטינג. בכל אופן - תקנו את הדיסק

למעלה