אני באמת לא מבינה את זה..
ג'סטין זוכה להרבה "הכרה" בזכות sexy back (שאוקיי, אני מודה. נמצא גם במחשב שלי.. אבל לא מופיע באייפוד או בהשמעה חוזרת.. פעם בכמה זמן.. לא כמו רובי משום מה
) ובתכלס התסכלתי היום על ההופעה שלו בlive עם השיר.. הוא לא שר את רוב השיר! איך זמר יכול לקבל כ"כ הערכה והכרה בזכות שיר שהוא בקושי שר? זה ממש מעצבן אותי כאלו דברים לפעמים.. ובכלל לגבי כל הטקס, פעם ראשונה שאני מבינה את המבוגרים ממני שאומרים שהנוער של היום שומע זבל.. וואלה צודקים. יש פה מלא זמרים ושירים שהייתי בשוק שבכלל מועמדים! אני ספרתי מינימום 2 שירים שבעצם מתחילים כמו שיר ישן וטוב ואהוב ופתאום באה זמרת ושרה לי שיר גועל נפש.. כל פעם שאני שומעת את hung up של מדונה אני מתחילה לחייך כי זה נשמע לי כמו Gimme של להקת אבבא, וכל פעם אני מתאכזבת מחדש! שלא נדבר על זה מישהו צריך להודיע למדונה שהיא את גיל ה-30 עברה והגיע הזמן שתפסיק לעשות פדיחות לילדים שלה.. ועכשיו עלתה איזה ילדונת (
זה הזמן להרגיע אותי עם הכינויים וכאלו.. זה פשוט עלה לי לראש אחרי יום של קריזות!) עם שיר שמתחיל כמו Tainted Love ובמקום זה היא שרה איזה שיר שאני אפילו לא מכירה.. לא שעליה שמעתי אבל בכלאופן.. בטח הרבה דברים פה לא קשורים לרובי אבל בגללו אני רואה את הטקס הזה וזה מעצבן שהוא יותר זמר ממה שחלק פה יכולים להרשות לקרוא לעצמם ואיך בו כמעט שום הערכה.. טוב נו, אם רובי לא יזכה אז לפחות הדבר היחיד הטוב שיצא מהטקס הזה הוא ג'וני נוקסוויל.. בחיי שהוא חמוד