טה נה נה נה [או- סיכום ההופעה]

../images/Emo79.gifטה נה נה נה [או- סיכום ההופעה]

במילה אחת- שמיימי
בקצת יותר מילים- היה ממש אחלה.. היה משעשע ביותר
ביצועים נהדרים כרגיל, וסופסוף שמעתי שוב את "אחותי"
... שמתי לב שאני כבר יודעת איזה שיר מגיע באיזה קטע... [
תמוה לחלוטין] תומר, אתה מקסים
למרות שלא רצית להצטלם/לרקוד/לצעוק איתנו 'אביב כהן'
ו.. את מי פגשנו עוד
'איף' [יסמין, לא
], 'מיצי 007' ומרווה
הייתן חמודות ביותר
טוב, אם מישהו נשאר להופעה של ה-funky monks אז תרשמו חוויות גם משם
תמונות בקרוב [ותומר- אמן שהאיש עם המצלמה צילם אותך בלי ששמת לב
], אריאלה, אשת יחסי הציבור של הפורום

מיכיל

New member
../images/Emo7.gif

אוך...אני לא הלכתי
אוףףף
אבל אני ממש ממש מחכה לפרטים על ההופעה וכמובן תמונות
מקווה שתהיה עוד אחת בת"א...שיצא לי לשם שינוי ליראות

אין מילים

אין לי איך לתאר את ההרגשה שממנה יצאתי מההופעה היום. אפעם לא ראיתי מישהו שנותן כל כך הרבה מהנשמה שלו כמו גלעד על הבמה. לא יצא לי לפגוש אפחד מהפורום.. =\ אבל אחרי ההופעה יצא לי לדבר עם גלעד קצת והכי כיף לשמוע שהוא זוכר אותי מהבירה. אני כן נשארתי להופעה של אחרי, וגם אביב החמוד תיפף שם =) היה דיי נחמד למי שאוהב תרד הוט. אני אישית נורא אוהבת אותם. מקווה שנהנתם לילה טוב

היה אדיר

רציתי לכתוב סיכום אבל כהרגלי שכחתי (למישהו יש תרופה נגד סניליות?) מעתה אריאלה היא אשת יחסי הציבור של הפורום (קחי קחי חלקי כרטיסים ) פחדים זה שיר מקסים כבר הרבה זמן שלא ראיתי הופעה שכל כך הרבה רגש מוכנס בתוכה באמת שאין מילים בפי לתאר את ההופעה שהיתה אתמול

איף

New member
הו,היה כיף../images/Emo99.gif

אפילו שישב ממש לפניי איש עם כובע,ופחדתי שהוא יסתיר לי...התגברתי על הקשיים!
היה נחמד לפגוש את כל אנשי הפורום... למרות שהרגשתי קצת חשופה פתאום והייתי קצת נבוכה...זה נורא שונה ומוזר כשאתה לא מאחורי המסך...עולם שלם בחוץ!
(העיקר שאני לא מגזימה) וכן אריאלה,איף=יסמין
...זהו,עכשיו האמת יצאה לאור! ההופעה עצמה היתה מדהימה!גלעד מרגש ומקסים... הלהקה מורכבת מחבורת מקצוענים. הוקסמתי לגמרי!
יש להופעה טעם של עוד...בהחלט
לא נשארתי להופעה של ה-funky monks (תומר,
). איזה כיף זה האוירה שאחרי ההופעה? נכון? אנרגיות מטורפות באויר... היו עוד כמה פרטים שאני אחסוך מכם כי אני רוצה להדחיק (המבינים יבינו וישתקו
) וזהו! מחכה לעוד...

אם כבר מדברים על אנשים שמסתירים...

בארבעת השירים הראשונים עמד לי בן אדם מול הפרצוף וצילם במצלמת וידיאו את ההופעה. בטח רובכם ראיתם אותו. בקיצר כמה שלא ביקשנו ממנו הוא לא הסכים לזוז, בסוף באו המנהלים. אבל חפיף, הייתה הופעה ממש טובה, ומאוד נהנתי. עינב

איף

New member
אממ...

ולי נותר רק לקוות שהוא לא צילם אותי באיזשהו שלב בהופעה...

למעלה