"חרב דמוקלס מעל ראשך עכשיו".

../images/Emo79.gif "חרב דמוקלס מעל ראשך עכשיו".

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סופ"ש נטול כאבים לכולנו, אורעד.

ADVAM4

New member
../images/Emo65.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה):לך - שיר השבוע (כללי):שרי מלחמה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:האממ לא יודעת:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כשאני בזרקורים זה קל להתאהב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מדברת רבקה מחברת מקורוווות" - דבר שהשגתם השבוע:האמממ כלום:) - מאכל השבוע:קרמבו:) - משהו שעשה לכם את השבוע:אממ עוד כמה שעות יום הולדת:) - משהו שהרס את השבוע:שום דבר:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:האמממ יש לי עוד מעט יום הולדת!! ב 00:00! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להיות חוקית.. חע חע חע! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיביאו לי מתנות:) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא יודעת! השבוע עדיין לא התחיל! השאלה מקולקלת! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אמממ:) לא יודעת!

למה חם בחוץ אם חורף? ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): אין. - שיר השבוע (כללי): לילה בביצוע של אביגייל.
- אלבום השבוע: חח של רידיוהד שכרגע יורד באימיול.. - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ .. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אנחנו לוקחות בדיחות רחוק מידי" .. חח משהו ממש מצחיק שחברות שלי עשו לי עם הנעלי בית. חח ....... - דבר שהשגתם השבוע: חיוך? - מאכל השבוע: כדורי שוקולד של דודהשלי! - משהו שעשה לכם את השבוע: חברות שלי והשביתה. זה השילוב הכי טוב.. - משהו שהרס את השבוע: הצבא המפגר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאמינו לצבא. חח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי\שישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתמשיך השביתה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קסיוס - רונה קינן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חיילצ'יק
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תראו מה אפיתי. :] הודגש באמצעות מדגישומטיק

MikeY fReAk

New member
ואני:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): שתשתוק כבר ואוכל ללכת, כ"כ. - שיר השבוע (כללי): מכיר אותו..אבל לצערי סתם כי נדבר לי מהפרסומת:p - אלבום השבוע: מממ.. בלאקפילד השני. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יציאה שלי בשיעור היסטוריה, "סגפן הוא מזוכיסט שמצא תירוץ" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה שעות שינה, בגלל שלא יכולתי לשתות קפה, בגלל רפי גינת שאמר משו על החלב של יטבתה..זה היה כזה עצוב, קמתי בבוקר ולא יכולתי להחזיק מעמד, אז נרדמתי, וקמתי, ונרדמתי שוב
. - מאכל השבוע: צ'יפס!
- משהו שעשה לכם את השבוע: הו, צ'יפס. - משהו שהרס את השבוע: עצבים חסרי סיבה, או בעצם בעלי סיבה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השביתה הזאת תנקום בי מאוחר יותר, אבל בינתיים זה פשוט תענוג.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השבוע? כלום.. אבל מחכה ליום שני:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: באמת שאין שום דבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ, הדיסק הראשון(נראה לי) של הLIVE של היהודים, אבל זה כל בוקר כי זה נמצא בתוך השעון מעורר:p (וגורם לי לזנק מהמיטה, כי אני לא רוצה שאמאבא ישמעו את זה
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אממ אם אמצא משהו אגיב לעצמי מאוחר יותר:] אפשר סתם לצרף משו? חלמתי משהו מוזר.. חלמתי שאני הולכת לקנות (משום מה) אבטיח לכבוד שבתXD במכולת שליד הבית שלנו, רק שהיא היתה בכניסה לשכונה (ליד כביש ראשי). והיה שם מוכר ערבי (שבאמת נמצא במכולת הזאת) שהציע לי לקחת את האבטיחים הבהירים, כי אלה עם הצבע החזק חסרי טעם.. אז ביקשתי אבטיח בהיר, ואז משום מה קיבלתי עוגיות..אבל וואו - איזה עוגיות!! ממש טעימות! הן היו כאלה..בצק בצורת כוסות קטנטנות, והוא בעצם היה ציפוי למילוי שוקולד מטריף

למעלה