חולצות פוב

LadyInPink

New member
../images/Emo79.gifחולצות פוב../images/Emo79.gif

הייי! קודם כל הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום ממש ממש ברצינות כי אין לי זמן בגרוש החיים שלי עכשיו זה הכנות לפולין, עבודה, ביצפר וחבר.... אז אני כמעט לא בבית ואין לי כל כך זמן... לגבי החולצות... קיבלתי כסף רק משתי בנות..... ואין לי כל כך מה לעשות עם זה במובן שאי אפשר להזמין ולצות ל3 בנות.. (כולל אותי...) אז אני צריכה לדעת איפה עומדים.. אם לא עושים בסוף אז סבבה אני יחזיר את הכסף לבנות (שחר ומורן) וסבבה כאילו אבל אני צריכה לדעת... מי שרוצה לשלוח בכל זאת ושכח אז זה 33 שקל. והכתובת שלי: זוהר עמית האילנות 5א נשר מיקוד 36852.... רק תודיעו לי מה קורה. אני בשני ושלישי לא בבית ואין לי גישה למחשב וביום רביעי כשאני חוזרת אני מגיעה בערב אז אני מקווה שעד אז יהיה החלטה לגבי זה.. שבת שלום!!!

BrokenRainbow

New member
הייתי קונה גם :<

אבל אין לי תקציב
הכל הולך לפולין+רישיון נהיגה אני לא מוציאה אפילו שקל

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאין לי דרך לשלם../images/Emo4.gif

וגם אם היה לי כסף לא הייתי יכולה לשלוח לך [אני לא בבית
]

TheGhost of You

New member
הא באמת חחח../images/Emo121.gif

התכוונתי איך שולחים כסף בדואר.. כי אמרו שיש כאלה שלוקחים אותו או משו בסגנון...[?]

BrokenRainbow

New member
צריך להסתיר אותו קצת בין כמה דפים או משהו

כי לפעמים אפשר לראות את הכסף דרך המעטפה ואז פשוט גונבים אותו... אז כדאי פשוט להחביא אותו או משהו ואל תשלחי מטבעות

chen010189

New member
לי גנבו 150 ש"ח בדואר

רק אני ראש דפוק העזתי לשלוח את הסכום הזה
זובי אבל כאות נחמה אני מקבלת את מה ששילמתי עליו בכל מקרה אז זה מנחם..

Fall Out Liel

New member
אולי נחכה למפגש בפסח?../images/Emo168.gif

גם לי אין תקציב לשלם עכשיו אבל בפסח אני אוכל וגם להביא לך את זה אישי [אם את באה למפגש]. ואני חושבת שזה יהיה יותר נוח גם לבנות אחרות לתת לך את הכסף במפגש ואז בדואר לשלוח להן את זה או במפגש שיהיה בחופש הגדול או לפני החופש הגדול [אם יש חופש לפני החופש הגדול
]. סבבה?

HandsStainedRed

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

chen010189

New member
../images/Emo45.gif

יש לי תקציב אבל הספיקה לי פעם אחת לשבת בסינף דואר שעה ופעם גם לשלוח 150 ש"ח למישהי והם לא הגיעו בשביל שני אלה גם אני הייתי מעדיפה מפגש פסח

BrokenRainbow

New member
כןכןכן../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עדיףףףף לחכות כי אז גמאני יוכל לבוא DDD:

LadyInPink

New member
אין לי בעיה עם זה... ../images/Emo79.gif

למפגש בפורים אני בטוח לא יגיע כי יש לי הכנה לפולין אבל בפסח אני מאוד מאוד מאוד מאוד (....) רוצה להגיע אז מבחינתי שממש סבבה! בכל מקרה שחר ומורן הכסף שלכם אצלי.. מי שבכל מקרה רוצה לשלוח בדואר כי הוא לא יכול להגיע למפגש בפסח מוזמן :)

fobnikit

New member
אגב מפגשים....../images/Emo15.gif

מה עם מפגש פורים? אני יודעת שהעברנו על זה איזה 100000 שרשורים אבל לא הבנתי בסוף אם יש או אין? ואם כן מתי?

fobnikit

New member
מדברים על חולצות...../images/Emo15.gif

ומתי יקחו כסף לא מתי יהיה מפגש בפורים ואם בכלל..

BrokenRainbow

New member
../images/Emo4.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1612&msgid=114125902 מדברים על להזיז את המפגש וגם על החולצות מה נסגר XD

למעלה