חדשה

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifחדשה../images/Emo9.gif

היי, קוראים לי לי, בת 14 וחצי וגם אני מעריצה של בון ג'ובי
אני לא מעריצה אותם כל כך הרבה זמן, משהו כמו שנה... מקווה להשתלב

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל..בת 18 מה השיר של בון ג'ובי שאת הכי אוהבת? (נראה לי שהבנתי מה הוא :p) אך הכרת את הלהקה?

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifתודה ../images/Emo24.gif

האמת שהשיר שאני הכי אוהבת זה לא It's my life, למרות שהוא בין היפים שלהם לדעתי, סתם ציטטתי משם
אני הכי אוהבת את השיר always
. הכרתי את הלהקה אחרי כששמעתי אותו ורציתי לראות איזה עוד שירים יש להם.

LIRONSH100

New member
ברוכה הבא ויש לי שאלה...

מקווה שתשתלבי כאן מהר (אין סיכוי שלא...) עליך ועל מור... תגידו הרי כמו רוב המעריצות שלהם... זה לא מפריע לכן שבאמת אין סיכוי הכי קלוש שבעולם שג'ון יסכל עליכם כבנות ולא ילדות הרי אתן בגיל של סטפ... (הבת שלו...) כיאלו גם אלי הוא יסתכל כילדה אבל עדין יש 4 שנים בינו... וגם לי זה אי'צ אבל אולוויז זה בהחלט השיר האהוב עלי...

תרגיעי../images/Emo2.gif

עם כל הכבוד לג'ון, הוא אמנם חתיך והכל.. אבל היי.. הוא נשוי והוא יכול להיות אבא שלי
בעיניי הוא רק עוד זמר מוערץ, אני לא באמת אחת כזו שאאנוס אותו ברגע שאראה אותו..

shelly bongiovi

New member
אני לא חושבת שהיא חושבת

עליו בצורה הזאת/tapuzforum/images/emo2.gif זה מבחיל אותי בכלל לחשוב על דבר כזה...אולי עוד 10 שנים זה ישמע בסדר.. .

m o r 1 0 2

New member
גמאני לא הבנתי ממש../images/Emo3.gif

אבל מסתומרת הוא יסתכל עליי כילדה?.. כאילו אני יתחתן איתו
לי הכי חשוב זה להיות בהופעות שלהם ולפגוש אותם ולדבר איתם....חח ...זה כל הכיף בזה...
למרות שאני מטורפת על ג'ון ברמות

Black Balloon

New member
WTF

אני בטוחה, שעם כמה שבנות כאן מעריצות ומעריכות את ג'ון, אף אחת לא חושבת על "סיכוי איתו" ברצינות, כה? :$ איזו שאלה הזויה...

m o r 1 0 2

New member
חח...ברורר..../images/Emo6.gif

אני אוהבת ומעריכה אותי...אבל לא יהיה לי סיכויי להיות איתו
.. חח הייתי שמחה לאיזו תמונה נשיקה או חיבוק

LIRONSH100

New member
אוקיי עזבו לא יודעת מה עבר עלי אתמול..

ההיתי לחוצה מאוד היו לי שתי מבחנים היום!! אחד מהם זה על עבודת הגמר שלי שזיכתה אותי ביחידה אחת... (קיבלתי ציון משכולל 94 על העבודה בכתב98!!) ועוד מתכונת בלשון (המתכונת השניה...) מחר יש לי מתכונת בגאוגרפיה ויום חמישי יש לי בגרות בגואגרפיה!! וכמובן יום ראשון הבגרות בלשון אז כניראה ככה יצא בלחץ שלי... כשאמרתי דברים שמתאימים לבנות מהבית ספר שלי שהם בשכבה של כיתות ח' (אצלינו בשכבה פשוט קוראים להן הפאצות הח'נקיות...) ומה שהתכונתי בשאלה עניתן עליה כבר...

LIRONSH100

New member
תודה ועוד שעתיים מתחילה לי..

הבגרות בג"ג... שזה מעצבן............ יש לי חרא של מורה בזה... (אפילו אבא שלי ודודה שלי שהם מורים התעצבנו עליו...)

חחחחחחחח ממש לא חושבת על זה אפילו...

אני אפילו לא חושבת על איך ג'ון "יסתכל עליי" או מה הוא יחשוב עליי... אני מהת על הלהקה הזאת מתה על ג'ון וגם בלי שומקשר לככלום חושבת שהוא חתיך הורסס אבל אני לא מצפה ולא חושבת ולא מדמיינת שביכלל אני יפגוש אותוא ו משהו.. זו להקה מדהימה וזה הכל... קודם כל שיגיעו לארץ ואחרי זה נדבר על מה הוא יחשוב עליי חחחחח.... חפחפ

ברוכית../images/Emo140.gif

אני חגית, בת 17 וחצי [נהנת מהוחצי, עוד 4 חודשים 18..] מנצרת עילית אהבתי את החתימה שלך!!!!

m o r 1 0 2

New member
ברוכה הבאהה../images/Emo41.gif

אני מור ועוד חודש בת 14
גמאני הכי אוהבת ת'שיר אליוז
שתהיה לך הישתלבות נעימה ומהירה

למעלה