חבר'ס!!!

../images/Emo79.gifחבר'ס!!!

יום: שלישי, 3 לאוגוסט. שעה: 14:30 ערוץ: ערוץ 24 הדבר המדהים שהולך לקרות: הדורבנים מתארחים בתוכנית המבוקשים ושרים שיר בסוף. אני סגורה על זה?: כן, אבל לא ממש. פעמים הם אמרו שהדורבנים מתארחים שם מחר.
.

papal

New member
היה מצחיק והזוי משהוא

כהרגלם בקודש התשובות מצחיקות אבל איזה מנחות מטומטות יא אללה אני בטוח שהן לא מטומטמות במציאות אבל משלמים להם להתנהג כמו ילדות מפגרות המשפט מפתח היה יואו "למדנו איתן בתיכון" אז??????? כלומר הן למדו עם רון אז מה? מה עם זיגו וגיא שלמדו עם אחותי? ומה עם אייל???שלא צריך לספר .. מה הן שיעו אותם ככה? בכל מקרה כרגיל החברה הצחיקו לא חסר להם חוש הומור אהבתי את התשובות שלהם לראיון ובעיקר את התשובה של איתי לשאלה איזה זמר לועזי היתה רוצה להיות? והתשובה היתה "לא הייתי רוצה להיות זמר לועזי"

../images/Emo79.gifאיזה שרוטים../images/Emo6.gif

"שירי לי כנרת שיר מזמור ישן, שירי לי כנרת שיר אייל גולן"
קרעו אותי מצחוק!

וואייייייייייי הם קרעו אותי מצחוק

ןבטח שמעתם ש...החברה של אייל משתתפת בקליפ של אבי גרייניק "אם אהיה" בתור רקדנית.... אבל היה ממש מצחיק אייל היה כזה חמוד וגם זיגו עם התשובות שלו... נאמר שם שיש להם הופעה בבארבי ביום חמישי ב19.8 ...אבל התכלת המלעונה הזו קטעה את איתי באמצע!!!!!!וואי כמה שאני שונאת אותה היא לא נתנה לקארין הזו להוציא מילה אני שונאת את התכלת הזוווו! אבללללל היה ממש מצחיק!!!! חבל שזה היה די קצר....

אז יש לי הפתעה בשבילך...

אני הקלטתי גם כי אני בדרך כלל מקליטה כל מה שאני רואה עליהם בטלוויזיה וגם כי ידעתי שאת ועינב לא תראו את זה.... אז....הקלטתי!

../images/Emo79.gifחיחחי...גם אני הקלטתי!

יש לי קלטת שמע מיוחדת רק של דברים של הדורבנים וגם קלטת ווידאו רק של דברים של הדורבנים.

גם אני הקלטתי את זה...

אני לא בטוחה שזה יעזור כי אני מאיזור חיפה אבל למקרה שמישהו ירצה לראות...

starla

New member
ועוד משהו...

אם למישהו יש רעיון בשבילי לחתימה עם 806 בתוכה אז זה ממש יעזור לי...

למעלה