תותבננה האחת
New member
תודה על ההזמנה
בתקופה של הטיפולים השיר שהתנגן לו הרבה מאוד בראשי היה "אורי" של אחינועם ניני ("בן לו היה לי ילד קטן ..") לאחר שאיבדנו את התאום של תמיר התחברתי מאוד ל"מרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות ,גם למילים וגם למנגינה עמוק וסוחף .
תודה על ההזמנההשיר שלנו![]()
![]()
קרה לכן פעם ששמעתן איזשהו שיר במקרה, ופתאום הקשבתן למלים, והרגשתן כאילו "השיר הזה נכתב עלי, אולי אפילו מתוכי"אני בטוחה שכן. ואני גם בטוחה שכמטופלות פוריות, הן בעבר והן בהווה, אתן מוצאות את עצמכן נתקלות על כל צעד ושעל בשירים שמעלים בכן תמונות, זכרונות או תחושות שמתקשרים להוויה הזו. אז בואו נאסוף כאן מכל אחת ואחד מאיתנו את השירים האלה שבאים מתוכנו, שמגדירים כל כך יפה את מה שאנחנו מרגישות או מאמינות, או את מה שאנחנו אומרות לעצמנו כדי שיהיה לנו במה להאחז. אני מזמינה את כל משתתפי הפורום להכניס את השירים "שלהם", רצוי עם כמה מלים שמסבירות למה בדיוק בחרתם דווקא בשיר הזה, ואם יש איזשהו חוויה או סיפור שקשורים לשיר אתם מוזמנים לתאר גם אותו. מחכה לקרוא אתכם, עתליה![]()
בתקופה של הטיפולים השיר שהתנגן לו הרבה מאוד בראשי היה "אורי" של אחינועם ניני ("בן לו היה לי ילד קטן ..") לאחר שאיבדנו את התאום של תמיר התחברתי מאוד ל"מרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות ,גם למילים וגם למנגינה עמוק וסוחף .