השיר ואתם

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo80.gif

זוכרים, נכון?
יש שיר ויש שאלות שלא קשורות לתוכן השיר, אלא לאסוציאציה שהמילים בו מעלות... והפעם (מקווה שזה לא היה כבר, באמת שאנלא זוכרת
) פרופוליס מתוך אדום
היו שם בבית כל מיני כדורים
מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם
? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים
מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? ספרים לא גמורים של מחברים מתים
מה הספר האהוב עליכם? הזכירו לי ישוב לא מאוכלס
איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? תא הוידוי שוב מלחיץ
יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות
מה הדבר האחרון שאיבדתם? ושום דבר בעצם לא רלוונטי
קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר?
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו
מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים
מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך?
ולפה סגור לא חודרים זוחלים
גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות?
אני עייפה נורא וערה כבר שנים
מתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו.
תהנו ותענו.

Peeeach

New member
התגעגעתי לזה

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') לא בעד כדורים. מעדיפה ת'כדורסל התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? בירה ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? חוכמת בייגלה הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? בישוב קטן כמו כפר, הכי מתאים לי. תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך אני מעדיפה שלא. עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? סבא ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר?חחחחחחחחחח בדיוק! באזרחות :-| נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? חחח לפני חצי שנה ככה כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? בטח שנכנס לאף ענן ברחשים.. חח באמאשל דנה איזה אשכנזיה את "ברחשים" ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? איכ, לא :-| אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו.כרגע, לילה טוב

גמני התגעגעתי :] :]

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') אדוויל
התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? לחם,לואקר ונס קפה חח ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם?
הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? בעיר תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך כןןן שיש בגרות במתמטיקה יומשני ואני בקושי יודעת משו וזה מטריד אותי רצח
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? הממ נראלי ת'ת.ז חח ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? חחחחחחח לאדעת אני אפעם לא בודקת ת'מבחנים שלי אחרי שהמורה מחזיר/ה
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? לפני חודש ככה כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? שנכנס לאף
ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? ממ לא
אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. היום בביצפר חח

A m 0 s

New member
אני כמעט לא שומע את השיר הזה, אבל אני מרגיש

שאני ממש אוהב אותו - אולי זה בגלל השם.. היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') לא שותה כדורים, לא אוהב.. התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? נס קפה + עוגה שאני עדיין לא יודע מה היה הטעם שלה.. ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? יש המון.. הרבה.. הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? בעיר שבה אני גר.. - טוב לי פה.. תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך , אני עושה בזמן האחרון דברים.. שהשתיקה יפה להם.. עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? אהההה.. לא זוכר.. ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? נראה לי "מיותר" במבחן האחרון בלשון!! וזה לא מעליב, זה סתם מטומטם!! נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? לפני חצי שנה?! כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? שניהם!!!! אההההההההההההההה יאככככככככככככככככככ.... ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? חס וחלילה חס ושלום!! איככככככככככככככ אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. זה קורה הרבה.. מה זהו?! רק התחלתי להנות..

A t z a

New member
וואי המערכת החדשה מבחילה../images/Emo80.gif

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? לא לוקחת כדורים, אלא אם כן זה מקרה חירום ואז...נורופן או אופטלגין. התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? חומוס ודיאט קולה ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? שעות מתות של אורי אדלמן הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? עיר תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך כןןן אני לא מוצאת מתנה לחברה שלי ומגיע מבול ימי הולדת ואני מתה מלחץ
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? ממ...אני לא יודעת ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? כמה פעמים
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? לפני אממ...לא זוכרת
כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? פאקינג ג'וק!!! מה יש לכם?! אפשר לחשוב, אז תעשו אפצ'י והברחשונים יעופו החוצה (מה אשכנזי בברחשים, מור?!
)
ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות?
דההה, הן כאלה בובות אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו אתמול בבוקר כשהייתי צריכה לקום לקבל ציון הגשה ב9

גמני במערכת החדשה ../images/Emo5.gif

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') נורפן התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? מים ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? אין אחד.. אני אוהבת את הכתיבה של אורי אידלמן ז"ל ורם אורן הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? במקום קטן במרכז ליד עיר גדולה ושיהיה אוטו תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? אממאני אחראית מידי חח לא זוכרת ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? כןןן יוו זה כואב נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? נמנמ כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? ג'וק מטפס איכס דנעע ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? לאאא אני הכי נגעלת מזה בעולםםםםםםםם אני עייפה נורא וערה כבר שנים מתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. אתמול חח ישנתי מ10 בבוקר עד 7 בערב אני במערכת החדשה ןהמבחילה.. אני מקווה שזה כתב כמו שצריך

Ronushnush

New member
יותר מדי כוח לכמה טיפשים

מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו')
אוקי עד לא מזמן זה היה POINT, אבל היות וגם הוא הפסיק להשפיע, עברתי לטיפות אופטלגין (כשזה כאב זוועתי). ולסתם כאבי ראש? בעיקרון נורופן, למרות שלאחרונה הכאבי ראש שלי החליטו להיעלם לגמריייייי וזה הזוי ברמות אבל אין לי תלנות! התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים
מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם?
ארוחת צהריים = סלט עם שניצל סויה לייט ספרים לא גמורים של מחברים מתים
מה הספר האהוב עליכם?
אממ כרגע - המאהב של א ב יהושע, עמוס עוזים למיניהם, וה"פ (תמיד היה ותמיד יהיה
) הזכירו לי ישוב לא מאוכלס
איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר?
עיר. תא הוידוי שוב מלחיץ
לא משהו קריטי. עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות
מה הדבר האחרון שאיבדתם?
תעודת זהות
שוב
ושום דבר בעצם לא רלוונטי
קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר?
כן, כתבו לי "?!" בענק
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו
מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית?
לפני חודש-חודשיים... אני דווקא אובססיבית בקטע הזה. כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים
כשג'וק מטפס עליך! ולפה סגור לא חודרים זוחלים
מה לעזאזל
, דנה את רוצה לספר לנו משהו? אני עייפה נורא וערה כבר שנים
כל השבוע האחרון... עם החרישה למת"מ. מזעזע. עוד יומיים מסיימים עם זה לנצח!!!!!!!!!! (אלא אם אצטרך מועד ב'
)

Oyster Girl

New member
השקעתי בהדגשה../images/Emo6.gif

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') - פריפול
בשביל הברזל. אבל אדוויל ונורופן זה סבבה. גם אקמול פורטה. התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? כמעט ליטר וחצי של מים בטעם תפוח
ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? הספרים של טים ושל אדגר אלן פו הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? עיר תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך- אני הולכת לנסוע לירושלים בלי לגלות להורים
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? ואללה לא זוכרת ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? כן
בעיקר בהיסטוריה
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? לפני שנתיים אבל בקרוב מאד שוב.. כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? ברור שג'וק יותר דוחה
ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? לא
!!!!!!! אני עייפה נורא וערה כבר שנים מתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? בשבועות, ישנתי 4 שעות ואז הייתה לי משמרת של 11 ומשהו שעות...

ירדן88

New member
:D

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו')אדביל התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם?מי תפוזים ועוגייה מלוחה ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם?אין הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר?ת"א
תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך-אמ..לא עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם?לא זוכרת ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר?המורה הזונה לספרות..."לא הרחבת מספיק"
ברור. נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית?לפני שבועיים
כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך?ג'וק! ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות?איכ ..אבל פעם דרכתי על אחת בטעות אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו.היום בבוקר!

ירדן88

New member
../images/Emo6.gif

אדוויל* הוא לא קבוע..התבלבלתי..אני לוקחת סלו פה
לברזל..

לאיור

New member
התגעגעתי לזה../images/Emo9.gif

מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו')
אתופן התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים
מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם?
אתמול בלילה ב"פפריקה" מאפה גבינה משהו טעים
ספרים לא גמורים של מחברים מתים
מה הספר האהוב עליכם?
לא קראתי ספר אחד שאמרתי שממש אהבתי אותו הזכירו לי ישוב לא מאוכלס
איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר?
בעיר אבל עם המשפחה והילדים ביישוב שקט תא הוידוי שוב מלחיץ
לא, לא כאן תודה
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות
מה הדבר האחרון שאיבדתם?
מפתח של הבית עם מחזיק מפתחות משוויץ:( ושום דבר בעצם לא רלוונטי
חחחח כן!! נפתח שוב הפה ושיניים נפלו
מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית?
אמא שלי שיננית, היא הכריחה אותי לבוא אליה לפני שבוע אבל פחדתי שתיראה שאני מעשנת ותירצתי את זה שאני עייפה כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים
אוי אלוהים ג'וקים
ולפה סגור לא חודרים זוחלים
בשבועה האחרון של הלימודים

kepit

New member
קול גלגל מתגלגלל

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') לא שותה תרופות וכאלה.. התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם?טוסט:] ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם?מישהו לרוץ איתו
הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר?כפר:] תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך... עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם?את הפלאפון אבל מצאתי אותו:] ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר?יש מצב נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית?נבר כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך?חחחחחח ענן ברחשים באףXD ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות?איכ לא אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. לאדעת

mic22

New member
../images/Emo3.gif

היו שם בבית כל מיני כדורים מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') - כדורים
ברור שאדוויל התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? פיצה וברגע זה אני שותה מי תפוח ספרים לא גמורים של מחברים מתים מה הספר האהוב עליכם? ממ "זכרונותיה של גיישה" הזכירו לי ישוב לא מאוכלס איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? עירררר הספיק לי כפר אונו תא הוידוי שוב מלחיץ יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך לא
עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות מה הדבר האחרון שאיבדתם? לא משהו שזכור לי, טפו טפו ושום דבר בעצם לא רלוונטי קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? חחחחחחחח מלא פעמים
נפתח שוב הפה ושיניים נפלו מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? לפני 5000 שנה בערך כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? פאק. אבל ברור שג'וק ולפה סגור לא חודרים זוחלים גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? =8=8=8=8=8 אני עייפה נורא וערה כבר שניםמתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. לאידעת כל הזמן

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

מה הכדור הקבוע והפייבוריט שלכם? (דקסמול, אופטלגין, נורופן וכו') אדוויל אהובי
. מכורה. D: התחשק לי לבלוע , לגמוע דברים
מה הדבר האחרון שאכלתם \ שתיתם? סלט עם טחינה. ספרים לא גמורים של מחברים מתים
מה הספר האהוב עליכם? לא יודעת. רודף העפיפונים נראה לי. הזכירו לי ישוב לא מאוכלס
איפה תרצו לגור בעתיד- בעיר או ביישוב קטן כמו כפר? עיר. תא הוידוי שוב מלחיץ
יש לכם משהו על המצפון? אתם מוזמנים לשפוך - לא ממש. עם דרישות גבוהות ימצאו האבדות
מה הדבר האחרון שאיבדתם? סומק מהמם
. ושום דבר בעצם לא רלוונטי
קרה לכם שעניתם על שאלה במבחן, ממש חפרתם את נשמתכם, ובסוף קיבלתם איקס אחד ענק ולידו כתוב "לא קשור לשאלה" או משהו מעליב אחר? כן.D: נפתח שוב הפה ושיניים נפלו
מתי בפעם האחרונה טרחתם ללכת לשיננית? חצי שנה, אני באמת צריכה ללכת שוב. כשמדברים הרבה נכנסים לפה זבובים
מה מגעיל יותר- שנכנס לך לאף ענן ברחשים או שג'וק מטפס עליך? איו דנע, תהיי בריאה. נראה לי שג'וק... כי זה גם מפחיד בנוסף לכל. ולפה סגור לא חודרים זוחלים
גם אתם אוהבים להחזיק חשופיות? לא, אני אוהבת להמיס אותן עם מלח.
מתי בפעם האחרונה הרגשתם שאתם פשוט מתאבדים מעייפות? שתפו אותנו. אתמול
.

למעלה