השיר ואתם!

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם!../images/Emo80.gif

זוכרים,נכון? אפשר כבר לעצום עיניים
קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה. נוגע בי
אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד
? מאבדים תחושה של זמן
יש לכם שעון על היד? עננים נוטים לרדת מכיוון מערב
סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) הוא מתקרב אלי בשקט
ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק
מחכה יותר לדוור
גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו
? בשלוליות יש אור גדול
אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? הכל יוצא ממך
מתי הקאתם בפעם האחרונה
? לנצח רק שלך
יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!) תהנו
. ותענו
.

שנים!

אפשר כבר לעצום עיניים
קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה. כן... אין משמ מה לספר. D: נוגע בי
אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד? כעעעעעעעע!!1@#@
מאבדים תחושה של זמן
יש לכם שעון על היד? לא. עננים נוטים לרדת מכיוון מערב
סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) אנלא רואה עננים. הוא מתקרב אלי בשקט
ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק. פי, את בת דודה שלי כשהיא הייתה אצלי לא מזמן. P: מחכה יותר לדוור
גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו? ממתי יש דוורים? כאילו, זה באמת קיים?D: אצלנו יש מזכירות... וזהו.
בשלוליות יש אור גדול
אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? עוקפת מהצד. הכל יוצא ממך
מתי הקאתם בפעם האחרונה? פאק, דנע, איזה אסוסיאציות יש לך, תהיי בריאה
. והממ, לא זוכרת. לנצח רק שלך
יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!) נראה לי שנועה, ענבר. אני מקווה כאילו. P:

Ronushnush

New member
צה"ל מסנן אותי../images/Emo46.gif

אפשר כבר לעצום עיניים - קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה: להירדם ממש, קרה פעם אחת בשיעור מת"מ. אין מה לספר, רק שהיה ממש מבהיל להתעורר ולגלות שהפסקה. נוגע בי - אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד? לא ממש מאבדים תחושה של זמן - יש לכם שעון על היד? לא עננים נוטים לרדת מכיוון מערב - סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) אין עננים היום! הוא מתקרב אלי בשקט - ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק: פעם אחת הבהלתי את הכלבה של אחותי והיא הבהילה אותי חזרה!!! אני רצינית! היא התיישבה והסתכלה עלי שעה ואז פתאוווום קפצה ודפקה נביחה. מחכה יותר לדוור - גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו? מה לעזאזל
! בשלוליות יש אור גדול - אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? עוקפים הכל יוצא ממך - מתי הקאתם בפעם האחרונה? בפעם אחרונה ששתיתי יותר מדי לנצח רק שלך - יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!) לא יודעת

באמת שנים../images/Emo3.gif

אפשר כבר לעצום עיניים קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה.
כל הזמן בשיעורי אנגלית ותנך
נוגע ביאתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?
מאבדים תחושה של זמןיש לכם שעון על היד?
עננים נוטים לרדת מכיוון מערבסתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) אינליכוח הוא מתקרב אלי בשקטספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק לא זוכרת מחכה יותר לדוורגם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו?
בשלוליות יש אור גדול אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? עוקפת הכל יוצא ממךמתי הקאתם בפעם האחרונה? בכיתה ו' לנצח רק שלךיש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!) האמת כבר אי אפשר לדעת

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

אפשר כבר לעצום עיניים קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה.
לפני איזה שבועיים בשיעור אנגלית...נרדמתי על הספר והתעוררתי איזה 10 דק' לפני סוף השיעור.... נוגע ביאתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?
אוווווווווווווו
מאבדים תחושה של זמןיש לכם שעון על היד?
נופ|לשון|...אבל הייתה לי תקופה ממש ארוכה שכן עננים נוטים לרדת מכיוון מערבסתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו)
אין עננים|=| הוא מתקרב אלי בשקטספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק
את אבא שלי
אני עד היום צוחקת מזה
מחכה יותר לדוורגם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו?
לא:-* בשלוליות יש אור גדול אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד?
תלוי בנעליים....|לשון| הכל יוצא ממךמתי הקאתם בפעם האחרונה?
לפני איזה חודש
לנצח רק שלךיש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)
כן
...יעל....

a d i 8

New member
|לשון|=../images/Emo3.gif :-*=../images/Emo12.gif

זה הקיצור במסנג'ר.

nderfulסW

New member
טם טם טם טם../images/Emo168.gif

אפשר כבר לעצום עיניים
קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה
. לא, אבל היום המורה שלחה אותי לנמנם על השולחן, כי זה יותר שקט. נוגע בי
אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?
אאאהה זה עושה לי צמרמורות מטורפות! מאבדים תחושה של זמן
יש לכם שעון על היד?
לא. אני תמיד מורידה אותו אחרי דקה. עננים נוטים לרדת מכיוון מערב
סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו)
צב נינג'ה. משהו לא בסדר איתי
הוא מתקרב אלי בשקט
- יותר פאדיחה- ידיד שלי ואני החלטנו לעשות "בוווו" לידיד אחר שירד במעלית. למזלינו הרע, זה לא היה אותו ידיד במעלית, אלא אישה מבוגרת ו...עצבנית
מחכה יותר לדוור
גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו?
מי צריך דוור שיש אימייל? בשלוליות יש אור גדול
אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד?
קופצים קופצים קופצים! הכל יוצא ממך
מתי הקאתם בפעם האחרונה?
ביום שישי...איכס! לנצח רק שלך
יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)
בסט פרינד :)

לאיור

New member
אוף. אני מותשת..

אפשר כבר לעצום עיניים
קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה.
ברור כל יום כמעט, חסרות לי שעות שינה נוגע בי
אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?
מממ...מאוד מאבדים תחושה של זמן
יש לכם שעון על היד?
לא עננים נוטים לרדת מכיוון מערב
סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו)
עכשיו חושך ואין פה ממש עננים =\ הוא מתקרב אלי בשקט
יותר מבהילים אותי מאשר אני אחרים. ועלי תמיד צוחקים
מחכה יותר לדוור
חחח לא.. בשלוליות יש אור גדול
אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד?
עוקפים אותן מהצד, בד"כ הכל יוצא ממך
מתי הקאתם בפעם האחרונה?
אוהוא.. לפני הרבה זמן לנצח רק שלך
יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)
כן כל החברים הקרובים ..

A m 0 s

New member
הרגע באתי מטיול ארוך ומתיש....

אפשר כבר לעצום עיניים קרה שנרדמתם בשיעור? לא נרדמתי אבל יש מלא שיעורים שאני פשוט נמצא בהם ב"עולם שלי..." נוגע ביאתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד? מה
מאבדים תחושה של זמןיש לכם שעון על היד? פעם לא הייתי יכול בלי היום אני לא יכול עם... וחוצמזה יש לי ת'פלאפון.. עננים נוטים לרדת מכיוון מערבסתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? עכשיו לילה, חושך, אין עננים!! הוא מתקרב אלי בשקטספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק: וואו בדיוק אתמול בלילה סיפרתי בטיול צ'יזבטים לחברים מהכיתה והיה מזה מצחיק כי הבאתי "סטיק לייט" ופשוט בקטע שבו אמורים להביל צרחתי וזרקתי את זה לאוויר וחצי מהבנות פשוט התחילו לבכות מהפחד... חחחח.......... מחכה יותר לדוורגם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו? אני אפילו לא יודע מתי הוא בא ואיך הוא בכלל נראה.. בשלוליות יש אור גדול אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? אני מאלה שעוקפים..!! הכל יוצא ממךמתי הקאתם בפעם האחרונה? לא זוכר ולא רוצה להיזכר, זאת פשוט חרא של תחושה!! לנצח רק שלךיש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? נראה לי ש... נו א'נלא יודע... רק מה שאני כן יודע זה שאת דנה ברגר אני תמיד אוהב ושאני תמיד אשאר בקשר עם המוזיקה הקסומה שהיא עושה...

Peeeach

New member
נוסטלגי הכי שיש.

אפשר כבר לעצום עיניים קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה. חחח מדעי הטכנולוגיה זה דיי היה קבע. ובכל השאר מדיי פעם.. לא סתם העבירו אותי לשלוחן של המורה קבוע נוגע ביאתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?תלוי מי מאבדים תחושה של זמןיש לכם שעון על היד?לא עננים נוטים לרדת מכיוון מערבסתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) לילה הוא מתקרב אלי בשקטספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק תמיד D: ואיי את אמא זה אחד המצחיקים מחכה יותר לדוורגם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו? חחחחח אני לא יודעת איפה אתם גריפ אבל אצלנו הדוור מעיף לך את הדואר למטה בשלוליות יש אור גדול אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? קופצים! הכל יוצא ממךמתי הקאתם בפעם האחרונה? ואיי איגאוור רציני לפני כמה חודשים לנצח רק שלךיש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)אמ... סאל!

A t z a

New member
מהר מהר../images/Emo80.gif

קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה.
כע,הרבה. לאחרונה: חברה שלי ואני פשוט הלכנו לישון ואז התעוררנו כשכל הכיתה מלחשת "איזה חמודות יואו"
אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?
אני שפוטה של מי שעושה את זה. הוא ממיס כל זכר לעמוד שידרה שלי עם קיצי
יש לכם שעון על היד?
לא סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו)
אין ענן,לילה ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק
גרמתי לעוזרת בית לכאב בטן מרוב לחץ
כן
. אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד?
לפעמים ככה ולפעמים ככה
מתי הקאתם בפעם האחרונה?
בלילה הארור ההוא
..גועל נפש. יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)
כן...

ירדן88

New member
05/02/2008

קרה שנרדמתם בשיעור?לא אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד?כןן,מאוד
יש לכם שעון על היד?לא סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו)אין לי כוח..
ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק- זאת בערך הפעילות שאני הכי עוסקת בה ביומיום,התגובות כ"כ מצחיקות
גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו?יש תיבות דואר! אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד?תלוי מתי הקאתם בפעם האחרונה?לא זוכרת.. יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!)כן

מאיה911

New member
קצר בדיילי..../images/Emo3.gif!

קרה שנרדמתם בשיעור? ספרו על זה. ברור! בעיקר בשיעורי כימיה ולשון
אתם אוהבים שעושים לכם קיצי עם הציפורניים על היד? גררר
! מאודיי! יש לכם שעון על היד? לא סתכלו החוצה מהחלון,תבחרו ענן-מה הוא מזכיר לכם? (צורה של משהו) ממה שאני רואה מפה.. אין עננים! ספרו על מקרה שהבהלתם בו מישהו וזה היה מצחיק
כל פעם שאני מבהיל את לאיור או את אח שלי זה מצחיק! גם אצלכם ברחוב הדוור תמיד דופק בדלת ומבקש לשתות משהו? יש תיבת דואר נשמתי
אתם קופצים בשלוליות או עוקפים אותן מהצד? תלוי בנעליים.. זה לא כיף שגם הגרביים רטובות
מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שבוע- שבועיים ככה יש מישהו שאתם בטוחים שתישארו איתו בקשר תמיד? אם כן,מיזה? (לא כולל משפחה!) יאפ!

למעלה