השיר ואתם

A t z a

New member
../images/Emo79.gifהשיר ואתם../images/Emo80.gif

מזכירה לכם: אין קשר בין תוכן השיר לבין השאלות האידיוטיות שאני שואלת
מזכירה לכם#2: סדר השורות לא מדוייק,אני מוחקת משפטים ואפילו חלקים שלמים. והפעם... לילה(מתוך בעדינות האלוהי) רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלום
הייתם רוצים להיות רועה צאן? סימן שרומז זהו יום אחרון
האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים
אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל
? וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים
אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? שקרים שאהבתי לשמוע
יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע?
לילה מבושם מסודות
באיזה בושם אתם משתמשים? יפלו הכוכבים
ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה? אנג'וי

ירדן88

New member
אחד השירים../images/Emo99.gif

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלום-הייתם רוצים להיות רועה צאן?לאא
סימן שרומז זהו יום אחרון- האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו-אולי למות מבושה או מכאלה דברים אבל מוות, מוות לא..
עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים-אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל?ברור!!
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים- אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה?תלוי מי..
שקרים שאהבתי לשמוע- יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע?לאלא לילה מבושם מסודות-באיזה בושם אתם משתמשים?בלאק אקסס יפלו הכוכבים- ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?כן וכן..

Oyster Girl

New member
ליל ירח חיוור ../images/Emo99.gif

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלום - הייתם רוצים להיות רועה צאן? איזו שאלה מטומטמת דנה
ברור שכן
(לא.) סימן שרומז זהו יום אחרון - האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו - חחחחחחחחחח יותר מדיי
זה קורה כל הזמן. עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים - אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? כן
והלוואי והיה גם שלג
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים - אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? אם הם מעצבנים אז ברור שסתירה
שקרים שאהבתי לשמוע - יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? "איזה יפה את היום מיכל"
סתם. האמת שאני לא אוהבת שקרים בשום צורה.. לילה מבושם מסודות - באיזה בושם אתם משתמשים? בעבר לקוסט פינק, עכשיו ראלף לורן המושלם
יפלו הכוכבים - ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה? ראיתי אבל לא ביקשתי משאלה, מי החליט שאפשר לנצל את הכוכב המסכן הזה? בטח כולם ביקשו והוא רק התפלל ליפול יותר מהר מרוב עומס
ולא, אני לא במצב רוח מרומם בכלל

לאיור

New member
../images/Emo6.gif עכשיו כשהבהרת את זה אני רגועה

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלום
הייתם רוצים להיות רועה צאן?
סימן שרומז זהו יום אחרון
האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו.
.. עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים
אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל?
מאוד
ומאוד
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים
אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה?
בד"כ אני סובלת אותם בחצי שעה הראשונה אח"כ יש מצב לאיזה סטירהXD. שקרים שאהבתי לשמוע
יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע?
כן? לילה מבושם מסודות
באיזה בושם אתם משתמשים?
דולצ'ה גבאנה-דה וואן יפלו הכוכבים
ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?
כןכן
תמידXD

../images/Emo99.gif

הייתם רוצים להיות רועה צאן? ברור!!!
סימן שרומז זהו יום אחרון
האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. כן. כשנפלתי ולא הצלחתי לנשום ממש
. עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים
אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? כןכןכן!
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים
אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? עד גיל 4 הם סבבה, מגיל 4 עד 12 זה קטסטרופה, ומ12 ומעלה - בכיף.
שקרים שאהבתי לשמוע
יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? כן
. לילה מבושם מסודות
באיזה בושם אתם משתמשים? אולטרה ויולט
. יפלו הכוכבים
ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה? כן, לא.

Peeeach

New member
אני אני

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלוםהייתם רוצים להיות רועה צאן? ממש לא סימן שרומז זהו יום אחרון האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. כשאכלתי צ'יפס ירוק
חח סתם אמממממ.. כן אתמול כשבדואים לקחו אותנו בטרמפ חח עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחריםאוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? הכי בעולמ
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? לרובם סטירה שקרים שאהבתי לשמוע יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? לפעמים לילה מבושם מסודותבאיזה בושם אתם משתמשים? בכל מיניי אבל אני כל פעם בורח לי השם שלו חחחחחח קטן כזה נווו יפלו הכוכבים ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?לא
לא ראיתי..

מאיה911

New member
אני אוהבת את הפינה הזאת!../images/Emo3.gif

הייתם רוצים להיות רועה צאן?:_D
לא! תודה סימן שרומז זהו יום אחרון
האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. כן, סיפור ארוך
עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים
אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? אוהבת גשם בהתחלה, אבל חורף זה מדכא...אני אוהבת סתיו וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים
אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? אוהבת ילדים מהמשפחה שלי
ויש גם נדירים שחמודים בלי קשר שקרים שאהבתי לשמוע
יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? לא לילה מבושם מסודות
באיזה בושם אתם משתמשים? ג'ניפר לופז הישן או איזה אחד של קלווין קליין יפלו הכוכבים
ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?כן וכן

A m 0 s

New member
וואו איזה שיר!!

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלוםהייתם רוצים להיות רועה צאן?נשמע מדליק! סימן שרומז זהו יום אחרון האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שאלה מטומטמת וחסרת חוכמה~~!@ עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחריםאוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? שיבוא כבר החורף!!! אמן. וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? תלוי איזה סוג של ילדים... שקרים שאהבתי לשמוע יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? לא! לילה מבושם מסודותבאיזה בושם אתם משתמשים? מנטור/גוצ'י/גירונימי יפלו הכוכבים ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה? ראיתי כוכב נופל... משאלה אבל לא ביקשתי@

A t z a

New member
אני אנסה שוב להסביר לך בקשר לשרשור../images/Emo80.gif

ואל תעלב מזה,פשוט זה יהיה הרבה הרבה הרבה יותר נוח לכולנו אם תשרשר נכון.... כשהגבת על הפינה "השיר ואתם",רצית שהתגובה תהיה להודעה שלי,נכון? להודעה הראשית... אז למה ההודעה שלך היא תגובה למאיה? הרי מה שכתבת בה לא מתקשר לכלום ממה שמאיה אמרה... אתה היית צריך ללחוץ על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" בתחתית ההודעה שאני כתבתי,לא שמאיה כתבה... ובכלל,כשאתה רוצה להגיב למשהו-תגיב להודעה עצמה,ולא לבנאדם האחרון שהגיב לאותה ההודעה..... אם תעשה את זה-אז באמת תדע איך לשרשר.....

Oyster Girl

New member
וואי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדרמטיות שבשורה האחרונה פשוט קורעת
כי לדעת איך לשרשר זה הדבר הכי טוב שאתה יכול להזדקק לו בשעה שאתה עומד למות

Ronushnush

New member
אולי אם יידע לשרשר נכון

הוא יוכל לשרשר במהרה בקשה לעזרה, ואנחנו נמצא אותה בקלות (כי היא משורשרת כהלכה) ונספיק להציל את חייו!

בלהבלהבלה../images/Emo9.gif

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלוםהייתם רוצים להיות רועה צאן?
סימן שרומז זהו יום אחרון האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. הממ יש מצב מתישהו עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחריםאוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל?
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? הממ תלוי באיזה גיל הם
שקרים שאהבתי לשמוע יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע?
לילה מבושם מסודותבאיזה בושם אתם משתמשים? "נועה" יפלו הכוכבים ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?

A t z a

New member
השיר ואני../images/Emo3.gifאיזו התחכמות../images/Emo80.gif

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלום הייתם רוצים להיות רועה צאן? למה לא?! למה כולכם כאלה שליליים?!?!! סימן שרומז זהו יום אחרון האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו. כן. גם כשנתקענו ליד תהום,גם כשילד מטורף אחד (באמת פסיכי,מאובחן) ניסה להטביע אותי ומישהו הציל אותי, וגם אז כשאני ומיכו טבענו למוות.וכו'. עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחרים אוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? מאוד
ומאודדד
וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? יש ויש...יש ילדים שאני מסוגלת פשוט לעקור להם את הראש ולבעוט במה שנשאר. (אהמ דפנה הנבלה) שקרים שאהבתי לשמוע יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע? לא
לילה מבושם מסודותבאיזה בושם אתם משתמשים? 212,ולפעמים קלווין קליין יפלו הכוכבים ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה? כן וכן..

../images/Emo121.gifב-5 קם ציד ואכל את אישתו.

רועה צאן עם כבשים מהנהן לשלוםהייתם רוצים להיות רועה צאן?כן! סימן שרומז זהו יום אחרון האם היה רגע בחיים שחשבתם שאתם עומדים למות? שתפו אותנו.זרקתי עינב ממש גבוהה ותפסתי עם הפה, הוא נכנס די עמוק לגרון... עכשיו גשם יורד על ביתי ולא על בתי אחריםאוהבים גשם? אוהבים חורף בכלל? כן! וצדי המדרכות מלאים בילדים בודדים אוהבים ילדים או רוצים להעיף להם סטירה? אוהב אוהבץ שקרים שאהבתי לשמוע יש כזה דברים שקרים שאתם אוהבים לשמוע?לא לילה מבושם מסודותבאיזה בושם אתם משתמשים?זיעה טבעית יפלו הכוכבים ראיתם פעם כוכב נופל? ביקשתם משאלה?כן, רק המשאלה שיבוא טרמפ התגשמה...

למעלה