השיר השבועי

olsen cool

New member
../images/Emo79.gifהשיר השבועי../images/Emo79.gif

בפעם הקודמת שפתחתי את השרשור אז אפחד לא הגיב
הכוונה היא לענות על השאלון הזה שפה. והפעם Fly, קטע אהוב מהשיר:Forget about the reasons why you can't enlight and start to try Cause it's your time, time to fly דעה אישית על השיר:מהמם,מהרגע הראשון ששמעתי אהבתי את זה האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי?באורך המתאים מה אתם חושבים על הקליפ של השיר?מהמם אין לי מילים ציון סופי:10 מתוך.

olsen cool

New member
אני לא רוצה להשמע תוקפנית

אבל התכוונתי שתענו ככה: קטע אהוב מהשיר: דעה אישית על השיר: האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי? מה אתם חושבים על הקליפ של השיר? ציון סופי:

the blak angel

New member
קליפ מדהים ושיר מהמםםםםם

זה השיר שאני הכי אוהבת... קטע אהוב מהשיר: any moment,everithing can chang דעה אישית: השיר מדהיםםם ומרגש ואני חולה עליווו זה השיר הכי הכי יפה שלהההההה... האם השיר קצר/ארוך מדי: לא ארוך ולא קצר...פשוט מושלם!!!!! מה אתם חושבים על הקליפ: קליפ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני יותר אוהבת את היל במראה הפריקי...כמו בקליפ ציון סופי: 1000000000000000000000000000000000000000000000000

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifFlyyy../images/Emo99.gif

קטע אהוב מהשיר:
בבית האחרון
In a moment everything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of yesterdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Fly Open of the part of you That wants to hide away וכו' וכו'
דעה אישית על השיר:
מהמם
והמילים כאלה אמיתיותתת
האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי?
באורך המתאים
מה אתם חושבים על הקליפ של השיר?
קצת מדכא למען האמת
נורא שחור-ירוק כזה... אם היה בו יותר צבע זה היה נחמד
ציון סופי:
11 מתוך 10

Sim§ MaN

New member
אני../images/Emo70.gif

קטע אהוב מהשיר:הבית האחרון כמו The £unky §tar אמרה
דעה אישית על השיר:מדהים,הילארי נותנת ברוק
האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי? באורך המושלם מה אתם חושבים על הקליפ של השיר? ממש יפה
ציון סופי:10

Sweet Girl 8

New member
אני!!

קטע אהוב מהשיר:flyyyyyyyyyyy open up the part of you that want to hide away............ דעה אישית על השיר:שיר מהמם!! מרגיע ויפה!! האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי? באורך הנכון.. מה אתם חושבים על הקליפ של השיר?לא ראיתי אותו..
מישהו יודע איפה אפשר לראות אותו?? ציון סופי:100!!!

../images/Emo117.gifעונה../images/Emo117.gif

קטע אהוב מהשיר:any moment evryting can change feel the wind on your shoulder... דעה אישית על השיר:מאוד יפה,בפעם הראשונה שראיתי נדלקתי עליו
האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי?:אמ..הוא לא ארוך ולא קצר הוא מושלם
מה אתם חושבים על הקליפ של השיר?:היא הייתה יכולה לעשות לזה קליפ אחר נגיד קוראים לשיר "Fly" אז היה יכול להיות שיהיה לה כנפיים בקליפ וכאילו תעוף אבל גם הקליפ הזה יפה
ציון סופי:10

R o n i t k a

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif

קודם כל..זה שיר מדהיםםם
אחד השירים שאני הכי אוהבת
קטע אהוב מהשיר: הפזמון
Fly Open up the part of you that wants to hide away You can shine, Forget about the reasons why you can't in life, And start to try, cause it's your time, Time to fly. דעה אישית על השיר: מדהים
מילים כ"כ אמיתיות ומנגינה יפה והכל
האם השיר הזה קצר מידי/ארוך מידי? באורך המתאים
מה אתם חושבים על הקליפ של השיר? יפה
ציון סופי: 10

למעלה