נצ'בעת!
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 25/9/11 #50 אני פתוחה להכול ומוכנה ללמוד הכול! כי אני מדהימה וחושנית ובגלל שיש לי רישיון!!!
S Someone 2011 New member 26/9/11 #61 מזל טוב על הרישיון!!! רישיון זה אחד הדברים .. באוטומט או ב"הילוכים"?
S Someone 2011 New member 26/9/11 #63 עשית בשכל. אני עשיתי הילוכים אבל רק בגלל שזה היה לפני שנתיים ... אוטומט לא היה כל כך בעניין כמו שהיום ... היום כמעט כולם לומדים אוטומט ...
עשית בשכל. אני עשיתי הילוכים אבל רק בגלל שזה היה לפני שנתיים ... אוטומט לא היה כל כך בעניין כמו שהיום ... היום כמעט כולם לומדים אוטומט ...
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 26/9/11 #65 מצויין! נהיגה זה גם ככה קשה ומלא בחוקים וצריך בשביל זה המון ריכוז וחלוקת ראייה וזהירות...להוסיף לזה גם הילוכים וקלאץ' זה סתם עוד מעמסה.
מצויין! נהיגה זה גם ככה קשה ומלא בחוקים וצריך בשביל זה המון ריכוז וחלוקת ראייה וזהירות...להוסיף לזה גם הילוכים וקלאץ' זה סתם עוד מעמסה.
S Someone 2011 New member 26/9/11 #68 נכון. אבל הילוכים זה יותר אקשן .. אין רגע דל, כל שניה חשובה, מבחינתי זה מה שנקרא לנהוג חיי. חח נסעתי כבר באוטומט כמה פעמים, משעמם קצת חח
נכון. אבל הילוכים זה יותר אקשן .. אין רגע דל, כל שניה חשובה, מבחינתי זה מה שנקרא לנהוג חיי. חח נסעתי כבר באוטומט כמה פעמים, משעמם קצת חח
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 26/9/11 #70 לא בא לי אקשן וסיבוכים ושיהיה לי תמיד מה לעשות כל הזמן עם ההילוכים,כל פעם שאני ממהרת להעביר הילוך,כל פעם אני מאטה להעביר הילוך. זו טרחה מיותרת. יש מספיק אקשן בדרכים,אני לא צריכה אקשן עם ההילוכים.
לא בא לי אקשן וסיבוכים ושיהיה לי תמיד מה לעשות כל הזמן עם ההילוכים,כל פעם שאני ממהרת להעביר הילוך,כל פעם אני מאטה להעביר הילוך. זו טרחה מיותרת. יש מספיק אקשן בדרכים,אני לא צריכה אקשן עם ההילוכים.
S spiceupmylife1 New member 25/9/11 #8 ../images/Emo51.gif רבה אני יהנה../images/Emo8.gif ברורר מה אני יעשה כל ההופעה חוץ מהלתחרפן ולקפוץ ולשיר אצלם כמובן ואני מקנאה בשני ידידים שלי שהולכים לפגוש אותה! בMeet & greet !! Bitches
../images/Emo51.gif רבה אני יהנה../images/Emo8.gif ברורר מה אני יעשה כל ההופעה חוץ מהלתחרפן ולקפוץ ולשיר אצלם כמובן ואני מקנאה בשני ידידים שלי שהולכים לפגוש אותה! בMeet & greet !! Bitches
S Someone 2011 New member 25/9/11 #11 ../images/Emo3.gif סחטיין ...!!! תהני. זאת בטח חוויה רצינית ...
S spiceupmylife1 New member 25/9/11 #12 כן לגמרי ../images/Emo23.gif יותר כמו חלום אני הולכת לעוף שם חח ברור שאני יהנה