הפסטיגל

NaTaLi1808

New member
איפהה האודישים..!?

אולי מישהיא יודעת??!?@ אני רוצה ללכתת לאודשייניםם ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבררו ותגידוו פההה ....!!!!!!

TOUSH

New member
../images/Emo79.gifהפסטיגל../images/Emo79.gif

כן מופיעים
לא מופיעים
כל הדיבורים לכאן

oreloosh

New member
פסטיגל?!

מה אתם רצינים? פסטיגל לא אמור להיות בחנוכה??? או פסח ?? מה הקשר אחרי חצי שנה שוב פסטיגל? או שלא עברה חצי שנה ואני פשוט לא שמתי לב שהזמן עבר

אמאאאאאאאא זה כזה שואו

ע-נ-ק אני בבירור נכנסת למאחורי הקלעיםם..לא מעניין אותיי מה ולמה.. כי זה כזה ברוררררררר...שאני לא ייכנסס..לראות את הלהקה..עם ה' הידוע.. יואווו אני בהלם..ובנות מי שרוצה לבוא איתי נדבר כבר בע"ה..בלי נדררררר שיואוו איזה מופעע זה יהיה מ=ד=ה=י=ם! חתימהה חדשה..

בנות צריכה עזרה..

למי יש את הטלפון של הפסטיגל אני רוצה לשלוח את אחיות שלי לאודישנים מי שיכולה לעזור אז פליזז אוהבת מלא..

Adar Azulay

New member
אמממממ כנסו

מי שבררת על האודישנים לשיר נולד שתוסיף אותי לאייסי 206233194 אין לי מושג איך לברר דברו איתייי :)

טוולי

New member
- האודישנים - כנסו ... [:

בנווות תראו לכל מי שרוצה ללכת לאודישנים, של שיר נולד ושל הפסטיגל, בדר"כ האודישנים מתחילים תמיד כשחנוכה מתקרב, קצת לפני, למי שיש יס אז כל הפרטים על שיר נולד יפורסמו בערוצ של שיר נולד ף כמו בשנה שעברה, ולמי שיש הוט אז כנ'ל לפסטיגל, ולשיר נולד אני חושבת שהייה אתר, שבו נרשמים לאודישנים, אני יחפששש אותו הוא צריך להיות לי עם אני אמצא אני יעלה

חחחחחחחח לא שאני משוויצה או משהו

אבל אני בלהקה של שירהה... ואניי מאוד רוצה ללכת לאודישניםם אבל אני לא יודעתת מתיי:( והיה ב-Y בעשר על הפסיטיגל והשנה יש ר ק פסיטיגל בלי שיר נולד!!! ואממ לא אמרו על הגיים בויז כלום אמרו לע כולם חוץ מהגיים בויז אני לא חושבת שהם משתתפים

anais12

New member
מהההההה?!

עאעאעאעאעא באמת?! הבויז יופיעו שמה טוב אמרו שזה ל אב טוח אבל הם ה-להקה הכי חמה שיש עכשיו ואי פעם אז בטוח הם יהיו שמה לא חשוב כזה יהיה בטוח תודיעו לי אני אולי בעזרת השם ילך עם חברה שמקבלת כרטיסים בזול אבל אוי יש עוד מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן...

למעלה