הפסטיגל

=== רשימת המתשתתפים בפסטיגל 2006 ==

מירי בוהדנה אליענה בקייר מרגלית צנעני מה קשור יהודה לוי צביקה הדר רן דנקר מייקל לואיס השמינייה טל מוסרי אמיר פיי גוטמן הדס מורנו תום אבני ו הכי הכי חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה-------------- ג י י ם ב ו י ז קרדיט לפורום הרישמי/השני איך שלא תקראו לו.. סורי אם פתחו על זה כבר אשכול תמחקו אני לא מצאתי :]

../images/Emo132.gifיודדדדדדדדדדדה ../images/Emo99.gif

גאאאאאאאאאאאאאאאאד הבנאדדם הכי מוששלם שיששששש! פפיי יהההיה פסטיגגלל פצצצהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מרגול הכוססית [חחח רק אושרי יבין !]

עאע מיקלון והבויז קולולול הולכת לכל

ההופעות פההה.. עאעאעא איזה התרגשות באמא שליייייייי ואני רועדת משקשקתתתתתתתתתתתתתתתתתתת זה מתי שראיתי את אושש פעם ראשונה באמיתיי והוא התיחחס רק אלי
נה נה בננההה כיפליי שוב בם יהיו פהה והפעם אני יכנס מאחורי הקלעים ואני יראה גם את מיקלון לואיסוןןןןןן

../images/Emo189.gifוואיי:]

החלטתי לעשות סקירה אם שווה ללכת או לא..חח מירי בוהדנה
אליענה בקייר
מרגלית צנעני
מה קשור
יהודה לוי
צביקה הדר
רן דנקר
מייקל לואיס
השמינייה
טל מוסרי
אמיר פיי גוטמן
הדס מורנו
תום אבני
גיים בויז

אעאעא הבויזז ומייקללל ויודהה ורן =]

אעאעאע איזה חלוווםםם איזה פסטייגללל מושששללםםם אבל זה סופייייי?? אם כןןן הלוואי שזה יגיע לעיר שלייייי =\ אם כןןןן זה יהיה נ-ד-י-ררר ביותרררררר

טוששש

New member
../images/Emo221.gif תמייייי תודה נשמתיי ../images/Emo25.gif

גיים בויז,רן,מה קשור...אני שם!!

../images/Emo189.gifלא מדוייק.

מידיי פעם מגוונים, אבל מה זה משנה להם? האנשים האלה מביאים להם קהל- וקהל? מביא כסף:]

../images/Emo189.gifתגידו, אמרו שיהפכו את שיר נול

ד למסורת, סימן שגם השנה צריך להיות, אז מה אם זה? מישדהו שמע עם אודישנים ולאיזה גילאים זה? [אני רוצה ללכתP:]

למעלה