המשפט שלי

ADVAM4

New member
המשפט שלי..

תודה שבאת תמיד אתה הולך אני רוצה להיות אחרת אבל לא יודעת איך ביחוד לא עכשיו

hila3000

New member
אני רוצה להיות אחרת

אבל לא יודעת איך ביחוד לא עכשיו" "הכוח אצלי עלאק הכוח אצלי" "אני שתמיד רק נסדקת לאט" לה לה לה לה לה לה לה...

pishkashit

New member
לה לה לה לה לה

"תודה שבאת תמיד אתה הולך אני רוצה להיות אחרת אבל לא יודעת איך ביחוד לא עכשיו" "אני שלא נשברתי פעם אחת אני שתמיד רק נסדקת לאט" "האיש הזה חונק אותי בכל מבט החיוך שלו עוזב אותי אף פעם אחת"

נכון שאחרי המשפט הזה חסרה מילה...

זה ככה:אולי תאהב אותי כלכך כמעט כמו שאני....אוהבת נכון שזה חסר? או שזה שרק אני?

שלי..

"אם את לא נותנת לי הרבה ..אני לא רוצה מעט.." "אולי כל מה שהיה זה כל מה שיהיה...אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה.." "היא לא תבוא...היא לא צריכהה.. היא באה רק שהיא מוכרחה...והיא לא מוכרחההה"

בונה אני אהבלה

לא שמתי לב שדיברתם רק על שיר אחד.. טוב אין מה לעשות.. תתמודדו עם השיר לך..

icu 88

New member
חח אני גם יצאתי אהבלה..

"אני רוצה להיות אחרת אבל לא יודעת איך"

../images/Emo39.gif

כדי לשרשר נכון, את צריכה להגיב להודעה הראשית, ע"י 'הוספת תגובה', ולא להודעה האחרונה המופיעה בשרשור.

ממש לא נראה לי, דווקא... ../images/Emo69.gif

בקונטקסט המלא אין שום חסר. "אם תהיה לי מנגינה, אז אולי תאהב אותה. אולי תאהב גם אותי כל-כך... כמעט כמו שאני". זה לא "כמעט כמו שאני אוהבת אותך" או כל מיני וריאציות על זה. אולי תאהב אותי "כמעט כמו שאני", משום שהדמות (ניתוח ספרותי, חה חה חה) מנסה לשנות ולהתאים את עצמה לבחור הספציפי הזה. אולי אם היא תכתוב לו שיר זה ישנה. אולי אם היא תשנה את עצמה מספיק, אז הוא יאהב אותה, אבל אז זו לא תהיה היא עצמה - רק כמעט.
זו דעתי. כהרגלי. בקודש. ובחול.

לא התכוונתי לפרוש...

זה פשוט נשמע כאילו יש שם מילה והיא פשוט לא אומרת אותה

S h A b i T

New member
אחד הגאוניים. ../images/Emo13.gif

תגידו לי שיש אותו בדיסק החדש. (בלי מכות, היום חיפשתי אותו בצליל ולא הגיע מאיזשהי סיבה לא ברורה.)

למעלה