המשפט שלי והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך אסור זה אסור ?
מ משו אמיתי New member 18/3/06 #1 ../images/Emo79.gif המשפט שלי ../images/Emo79.gif והשבוע בפינתנו, מה המשפט שלכם מתוך אסור זה אסור ?
ה הציורים של יובל New member 18/3/06 #2 ../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif "אבל מישהו יודע את הקוד למגירה האחרונה שלי מישהו מדבר אלי בשפה שאני מבינה;"
../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif "אבל מישהו יודע את הקוד למגירה האחרונה שלי מישהו מדבר אלי בשפה שאני מבינה;"
A ADVAM4 New member 18/3/06 #3 ../images/Emo7.gif איזה שיר... זה רק ריח החטא שהביא אותי לצאת אסור זה אסור זה אסור בהחלט
A ADVAM4 New member 20/3/06 #10 כן.. ראיתי שיש שם משהו לא בסדר. אבל ככה זה כתוב בשירונט... מוזר.. אבל תודה בכל אופן
A As I Am New member 19/3/06 #6 אאוץ'. ../images/Emo103.gif "גם בטירוף יש הגיון רע, כמו למה - בבן-אדם הכי לא נכון?"
ס סתם אבודה New member 20/3/06 #8 הו.. איזה שיר.. "מנסה להשתלט על שד שחור שבועט כל העולם מתמוטט חשבתי שהשד הזה מת.."
מ משו אמיתי New member 20/3/06 #11 שיר מקסים ../images/Emo99.gif, "דיבורים על אהבה שיעממו אותי מאוד, גם בטירוף יש הגיון רע, כמו למה בבנאדם הכי לא נכון.." בכלל, כל הבית הזה.
שיר מקסים ../images/Emo99.gif, "דיבורים על אהבה שיעממו אותי מאוד, גם בטירוף יש הגיון רע, כמו למה בבנאדם הכי לא נכון.." בכלל, כל הבית הזה.
A Aaheli New member 20/3/06 #12 ../images/Emo99.gif "מישהו מדבר אליי בשפה שאני מבינה" כי רק אישה יכולה לדבר ככה, עם הגוף והנשמה, לאישה אחרת.
../images/Emo99.gif "מישהו מדבר אליי בשפה שאני מבינה" כי רק אישה יכולה לדבר ככה, עם הגוף והנשמה, לאישה אחרת.