'המונד'

kinspirit

New member
../images/Emo79.gif 'המונד' ../images/Emo79.gif

ובכן, מאחר ושרשור הפילקים כבר מזמן ירד לו לתחתית העמוד, ומאחר והשקעתי בפילק הזה כאב ראש ותסכול במשך שלושה ימים, אני מפרסמת כהודעה נפרדת לשרשור. סיפור הרקע - הפרק The Lost City, סוף עונה שביעית. המונד מגיע לנשיא, אחרי שוויר קיבלה את תפקיד ניהול הSGC, ואומר לו שהוא מעוניין לפרוש לגימלאות. הנשיא נחרד ומנסה לשכנע אותו להשאר בכל זאת... מבוסס על השיר "ניסים, של עברי לידר. מאחר והשיר מאוד קצבי והגיית המילים מתאימה לקצב היחודי לו, מומלץ מאוד לקרוא את הפילק במקביל לשמיעת המוסיקה (מנסיון, לא משנה כמה טוב אתם מכירים את השיר ואם שמעתם אותו כבר מאה פעמים, המוסיקה עדיין לא יושבת 100% בראש). 'המונד' ~~~~~~~~ המונד תשמע, תהיה מלחמה, אנשים יתחילו למות. המונד תשמע, תהיה מלחמה, גם אנוביס יגיע רחוק. אל תלחץ לפינה, אני מביע תחינה, תשאר בקשה, אני צריך לשאול שאלה, תנסה לא לפרוש, ברגע חשוב שכולם ביאוש. בוא תביא חתימה. תשאר, ותודה שלך זה חסר, שמגיע לך קצת יותר מהאקשן, שיש לך אופי לזה. תשאר בצבא גם מחר, ותגיד שאתה לא עוזב מחרתיים, לא נוטש ת'כנפיים מוקדם. המונד תראה, זה לא במקרה, עלייך סומכים אנשים. המונד תשמע, תהיה לחימה, אבל אנחנו נצא מנצחים. אל תדחק לפינה, הרגשה של חובה, תשאר בקשה, תתן לי לשאול שאלה, שאולי תתאהב, בתפקיד החדש של הגנת העולם. מבקש חתימה. תשאר, ותודה שלך זה חסר, שמגיע לך קצת יותר מהאקשן, שיש לך אופי לזה. תשאר בצבא גם מחר, ותגיד שאתה לא עוזב מחרתיים, לא נוטש ת'כנפיים מוקדם.

subatoi

New member
../images/Emo45.gif זה באמת שיר קשה

בלי לשמוע את המילים ברקע, אבל לפי מה שזכרתי (הרוב הגדול) זה נשמע ממש מגניב
אהבתי במיוחד את: "תשאר בצבא גם מחר, ותגיד שאתה לא עוזב מחרתיים, לא נוטש ת'כנפיים מוקדם". יישר כוח!

Piccolo

New member
ענק XD

אוח כמעט שכחתי שיש פורום סטארגייט... בדיוק לפני שאני מתחיל לראות מחדש הכל :> ישר כוח אנשים! D:

Chelnak

New member
../images/Emo45.gif גדול! ../images/Emo6.gif

השורה "תשאר, ותודה שלך זה חסר" מתאימה כל-כך לכל-כך הרבה דמויות בסטארגייט לצערי...
אבל בלי קשר לכל מיני עזיבות של דמויות ראשיות - הפילק נהדר!

למעלה