היום יום הולדת

hatul

New member
../images/Emo79.gif היום יום הולדת

היום יום הולדת לזיקו זיקו חוגג היום 28 קייצים |חם| המון מזל טוב
אני מקווה שאתה חוגג ומבלה
או בארוחה רומנטית
שיתגשמו משאלותיך, ויהיו לך חיים נפלאים

koby85

New member
יום הולדת!!

אנשים לילה טוב לכולם יש לי היום יום הולדת!!! 18!!! אני וזיקו נולדנו באותו היום!!

hatul

New member
המון מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif

שיתגשמו משאלותיך ותצליח בחיים שתהיה מאושר ותחייך בכל יום שדרכך תהיה קלה ומלאה באהבה
יובל

Billy Eliot

New member
לזיקו המקסים מזל טוב ../images/Emo65.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל-זיקו! מני היקר מזל טוב ליום הולדתך ה-28. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה. הרבה שמחה אושר ועושר, ושתחיה באהבה רבה עם בעלך אייל כפי שתמיד אתם הייתם יחד. מזל טוב

זיקוווווווווווו!!!!!!!!!!../images/Emo25.gif

זיקו גדל תראו איזה כוסון מזל טוב יומולדת לאגוזון אושר ועושר הם דברים שימושיים מקווה שיובילו אותך לכל אורך המשך החיים זיקו אחלה בנאדם אני בטוחה שימצאו את סאדם להתראות לך זיקו שלי ומזל טוב כאשר נתראה אביא לך קוף!! בה בייי,אוהבת ,הדר

a r i s h

New member
כפרות, מזל"ט!!! ../images/Emo98.gif

ברכות חמות ולוהטות ליום ההולדת אוהב, ארי

כפרה עיניים רגליים ברכים

מתה עלייך אוהבת אותך ואני עדין מחכה לשלישיה שלנו (טוב נו אני רק אשב ואסתכל) הרבה הרבה מזל טוב ועד מאה ועשרים כעשרים אודליההההההה

זיקוש המון מז"טים

שיהיה לך רק טוב בחיים. ושיהיה לנו רק כיף ביחד{אני חייב להזכיר לכולם שאתה תפוס שלא יתלהבו יותר מידי}. ושבאמת יהיה לך רק מזל טוב . אוהב הכי הרבה שיש בעולם, את האדם שבגללו אני פותח את העיניים בבוקר ושבשבילו אני אוריד את הכוכבים מהשמיים המון
מלאך שלי ורק שלי ואיך אומר הפרסומת של חברת הבת שלנו בשבלי ה
זה אתה

S h a m i

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

זיקו יקר, מאחל לך המון המון מזל טוב, הרבה הצלחה בזוגויות נפלאה, הרבה סיפוק ואושר בכל פעליך, ורק רק טוב!!! שמי

bear lovin momo

New member
מזל טוב...../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב למרות שאני חדש בפורום... אני מכבד את את ההחלטות שלך ומאחל לך ... מזל טובבבבבבבבב

stefan10

New member
זיקון מז"ט וייום הולדת שמח |בלו

|אז... אני מבין שיהיה שמח הערב בר"ג...

stefan10

New member
ועוד ברכה ליום הולדת

הרבה אושר ואהבה יש לך ולשובבי אוצר ביד שימרו אותו כמו בדולח..ולך שמון שימחה והגשמה בחיים.

stefan10

New member
לא פארקי הכלב שלכם

אלא האהבה שזה הכי חשוב בעולם ..יא מצחיק

למעלה