החזות

../images/Emo79.gif החזות

החזות החזות מבקשת בשמך להודות לכל מי שבא למקום זה לכבודך עומדת בשקט מביטה מהצד ושומרת שלא ייראה שמץ מהעולם העומד מאחוריה הנחבא בכליך בתוך עיניך ועמוק בגופך היציב החזות תדבר כשצריך לא תשקר אך תעדן אם אפשר ואף כדאי תחייך במקומך כשרצית לזעוף ולא תגיד דבר כשרצית לאחוז באהובך לא תאפשר להתפרע יותר ממה שמקובל כאן ועכשיו אולי היא תלך לכמה זמן ממני אולי יהיה כך יותר מעניין, להראות את השמץ, לדבר ולבכות ולצחוק את הצחוק המטורף ולחבק

orrr18

New member
מייקי!

איך אתה מתבזבז לי על ביו במקום ללמוד ספרות??
(או אולי כשיש כישרון טבעי, אז לא צריך ללמוד את זה?
) גררר... אני כבר רואה ת'ילדים שלי מנתחים שירים שלך לבגרות...

../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif כפרה עליך

"אני רואה את הילדים שלי מנתחים שירים שלך לבגרות". חח
חמוד!

orrr18

New member
מי חמוד?../images/Emo12.gif

אני חמוווווד!
איך זה נהיה שרשור עליי?
חח.. תודה! כפרעליכם!
אתם חמודים בעצמכם!
(הובכתי קלות...
)

חח תודה רבה לך! ../images/Emo140.gif

אני אוהב לכתוב אבל אני לא יודע עם הכתיבה שלי ברמה מספיק טובה כדי ממש להתפרנס זה.. אז בינתיים זה פשוט תחביב נחמד :) שמח שאהבת ותודה שהגבת וגם בצורה משעשעת כהרגלך

../images/Emo79.gif K's Choice - Somewhere

ניסיון לתרגם את השיר Somewhere של K's choice.. מקום אחר יש משהו ביום הזה שמרגיש ממש כמו הקודם הכל נראה זהה הקיר, הטלביזיה הדרך בה אני זז סביב עצמי להיות במקום אחר, שם בו נדמה שדברים פשוט צומחים בו נדמה שמישהו יודע מה הוא רוצה ממני אני מעולם לא הרגשתי שייך למשהו או למישהו עדיין אני תלוי בכם בכל דבר ודבר יכול להיות שאני טועה לגבי כלכך הרבה דברים, אבל במקום אחר, שם בו נדמה שהדברים פשוט צומחים בו נדמה שמישהו יודע מה הוא רוצה ממני אני צעיר מדי מכדי לדעת שאני צעיר אני אנוכי מדי להיות חזק האם אני כבר זקן מדי לאפשר להתבגרות שלי להימשך יש משהו ביום הזה שבכלל אינו דומה לקודם אני יכול להיות במקום אחר, שם בו נדמה שהדברים פשוט צומחים בו נדמה שמישהו יודע מה הוא רוצה ממני

../images/Emo7.gif K's Choice - 20,000 Seconds

אפשר עוד אחד? תרגום של 20,000 seconds של אותה הלהקה.. עשרים אלף שניות עשרים אלף שניות מאז עזבת ואני עדיין סופר ועשרים אלף סיבות לקום, לעשות משהו עם עצמי אבל אני עדיין מחכה האם מישהו נחמד מספיק להרים אותי ולתת לי אוכל, להרגיע אותי שהעולם הוא טוב? אבל אתה צריך להיות כאן, אתה צריך להיות כאן איך צבעים יכולים להשתנות ואפילו המרקם של הגשם ומה זה הכתם הקטן המכוער הזה על הרצפה באמבטיה הייתי מעדיף לא להתמודד עם זה עכשיו הייתי מעדיף להיות מרחף בחלל איפושהו או לדאוג לגבי שכבת האוזון וזה כמעט כמו סצינה לעוסה בסרט אבל אני מחוץ לפריים והתאורה גרועה ולמוזיקה אין נושא ברור וכולנו כלכך חזקים כשהכל בסדר והעולם עומד לרגלינו אבל כמה קטנים אנחנו כשהאהבה שלנו רחוקה וכל מה שאתה צריך זה אותך

הגולם שהתרסק לו...

אחד האלבומים האהובים עלי (במיוחד מבחינת המילים)... וגם אהבתי מאוד את השיר שלך

למעלה