הופעות רבותיי, הופעות! מישהו יכול בבקשה לרשום מתי ההופעות הבאות של אריק ואיפה? תודה מראש:)
מ מווורקי New member 27/5/07 #1 הופעות רבותיי, הופעות! מישהו יכול בבקשה לרשום מתי ההופעות הבאות של אריק ואיפה? תודה מראש
I impossible Prince New member 27/5/07 #8 בקשר להופעות בזאפה עם מיק כנראה שיהיה ניתן להזמי כרטיסים ממחר בערב. המחיר עדיין לא סופי , מחר נדע את כל הפרטים.
בקשר להופעות בזאפה עם מיק כנראה שיהיה ניתן להזמי כרטיסים ממחר בערב. המחיר עדיין לא סופי , מחר נדע את כל הפרטים.
י יפעת ברמן New member 27/5/07 #2 הנה מה שידוע בינתיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/community_events.asp?id=1654
I impossible Prince New member 28/5/07 #18 אני גם מקווה אחרי שראיתי את ה 130 שח של מירי בזאפה...הכל אפשרי !
י יפעת ברמן New member 28/5/07 #22 חחח אצל מירי זה קבוע ככה אבל../images/Emo6.gif וחוצמזה לא נורא..בשביל אריק [ואבנר ] שווה לשלם את זה
1 1shiran1 New member 28/5/07 #30 מחר אתה תיתן את כל הפרטים? מחיר, עמידה/ישיבה, מתי אפשר להזמין וכד'..?
I impossible Prince New member 28/5/07 #31 יאפ , אני אעדכן ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif כדי שתהיה זכות לחברי הפורום לדעת בין הראשונים , כי לפי דעתי כרטיסים הולכים להגמר מהר מאד...
יאפ , אני אעדכן ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif כדי שתהיה זכות לחברי הפורום לדעת בין הראשונים , כי לפי דעתי כרטיסים הולכים להגמר מהר מאד...
1 1shiran1 New member 28/5/07 #33 ../images/Emo122.gif חחח כמה שזה טוב זה גם רע חחחחח בשבילי בכל אופן ושוב תווווודה [על אומץ ש....]
ר רומנטיקן מדופלם New member 27/5/07 #3 הופעה שלא רשומה בלוח אבל בקרוב תפתח המכירה. ב 10-11 ליולי אריק מופיע בזאפה ומארח את מיק פלנרי-זמר מאירלנד
הופעה שלא רשומה בלוח אבל בקרוב תפתח המכירה. ב 10-11 ליולי אריק מופיע בזאפה ומארח את מיק פלנרי-זמר מאירלנד