הופעות

queen of dreams

New member
שאלה קטנה

ראיתי בהודעה שהתפרסמה על לוח ההופעות של מירי שיש לה הופעה בסוף יוני בהרצליה אז כמה שאלות למי שיודע.. 1-איפה זה 2-כמה עולה כרטיס 3- איפה ראיתם את זה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי אשמח לתשובות!!!

queen of dreams

New member
תודה רבה רבה רבה

תיארתי לעצמי..וראיתי את ההודעה שבקישור עוד לפני שרשמתי את ההודעה אבל לא היו שם פרטים. קצת מתסכל שזה המחיר אבל אני מקווה למצוא מישהו שיבוא איתי...

שונצצ

New member
../images/Emo207.gif

יש למישהו קצת יותר פרטים על ההופעה בנס ציונה? אני יודעת שיש עוד זמן אבל אני עוד צריכה לשכנע גם את אמא וגם את ידיד שלי... :-\

hilali1

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

http://www.tarbut-nz.co.il/Board.asp?currentDate=6%2F1%2F2007 אגב יש שם תיאור חמוד להופעה: |בדגש|מירי מסיקה באה אליכם עם אלבום חדש שמתוכו אתם כבר בטח מכירים את הלהיט שלום לאמונות.. ובעקבותיו גם מופע חדש עם מבחר הלהיטים משני אלבומיה. מלווה בשישה נגנים סאונד ותאורה ייחודיים ונשמה כמו שרק מירי יודעת לתת.. כרטיס עולה 109 ש"ח אפשר ליצור קשר בטלפון: 08-9304020/1/2/3 בימים א-ה בין 08:00-19:00 תהנו

שונצצ

New member
../images/Emo2.gif

מה? 109 ש"ח? כן כן אני יודעת זה שווה את זה אבל לא נראלי שאמא שלי וידיד שלי יבינו... אופפ

Rony 05

New member
אולי יש הנחות

את יכולה לבדוק....לפעמים יש.... וזה עוד נחשב בסדר, יש הופעות שלה שעולות גם 130 ש"ח

Rony 05

New member
../images/Emo8.gifכן, הלכתי אליה...וגם את...

אבל זאת באמת היתה ההופעה היחידה שעלתה ככה

Nimrod121

New member
איזה תיאור נחמד.

הוא גם היה כך להופעה בתיאטרון הצפון אני חושב.

חשוב! נפתחה מכירת הכרטיסים לאמפי ווהל!../images/Emo152.gif

קבלתי הרגע ידיעה שנפתחה מכירת הכרטיסים לאמפי ווהל ב 16/6 ההזמנה היא דרך קסטל להלן הפרטים : "קסטל" כרטיסים, רח' אבן גבירול 153 ת"א טלפון:604-5000[03], 444-5000[057] או 5000* מ "בזק" כרטיס עולה 129 - קצת יקר , אבל אנשים מדובר באחד המקומות הטובים והיפים בארץ להופעות !!! ממש כמו מיני קיסריה... מומלץ !!! עוד המלצה - שורה שנייה ומעלה , כי שורה ראשונה היא קרובה מדיי...מניסיון. לי יש זוג בשורה שנייה
יאללה מי בא ?

זה אמפי תיאטרון מקסים

פתוח...לא אולם זגור. הייתי שם במספר רב של אירועים...זה שווה!

ady18

Well-known member
כמה מקומות יש שם יש לך מושג?

ואני אזמין כנראה מחר מחכה לתשובה מאנשים אם הם מצטרפים אלי...

Rony 05

New member
המון המון המון

יותר מהופעה רגילה... זה היה נראה לי כמו האנגר מבחינת הצורת ישיבה והמספר, לא?

למעלה