או-וואה, אני רואה אריק התלהב מהסיטי הול :)
K Karma Killer New member 18/4/07 #21 כן אני יודע../images/Emo9.gif טוב מאוד, שיבוא תמיד ../images/Emo3.gif
י יפעת ברמן New member 18/4/07 #25 יומסטודנט הולך להיות שולטט../images/Emo3.gif שלחתי לך מסר פלויד..תענה
N Nimrod121 New member 19/4/07 #26 תודה רבה../images/Emo140.gif אני אשקול ללכת להופעה בחיפה בחודש הבא.
כ כלה להשגה New member 19/4/07 #27 ../images/Emo165.gifרק לידיעה ש...../images/Emo165.gif מאיה לא תהיה ביום הסטודנט (נפגשתי איתה אתמול בהופעה של כנסיית השכל והיא אמרה לי)
../images/Emo165.gifרק לידיעה ש...../images/Emo165.gif מאיה לא תהיה ביום הסטודנט (נפגשתי איתה אתמול בהופעה של כנסיית השכל והיא אמרה לי)
ר רנה6 New member 19/4/07 #29 שאלה של מישהי מפורם אחר... היי לכן, אני מהפורם של ג'קו אייזנברג, אבל מותר לאהוב כמה ביחד , לא?!...אוהבת לשמוע את אריק ברמן, האם כל התאריכים למעלה לגבי הופעות הן שלו?!...
שאלה של מישהי מפורם אחר... היי לכן, אני מהפורם של ג'קו אייזנברג, אבל מותר לאהוב כמה ביחד , לא?!...אוהבת לשמוע את אריק ברמן, האם כל התאריכים למעלה לגבי הופעות הן שלו?!...
S sm18 New member 20/4/07 #34 חח. יכול להיות אבל מאז שהתחלתי לשמוע אותו עוד לא היתה הופעה, וחיכיתי לה