הד קולכן

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifהד קולכן ../images/Emo23.gif

הקראתן לי? מישהי כאן קראה בשמי ? או שמא זהו הד קולי ? האם את המוזהבת שומע ? לקראתה בקלילות פוסע ? משפשף עיני ולא מאמין , הזוהי עלמתי היפה , חן ? שאת שיריה כה אוהב , ובשמחה אליה כותב . אתכן הכרתי זה מכבר , מעלי ענן מאפיר עבר , כמן משמיים על ראשי נשר . הותירני בדד בשבילי הכפר . ובניגון האהבה לכן אני שר . בואו אלי חביבותי , אלטפכן בחום מילותי . הן רק אהבה יש בליבי , ואתן נערות כלבבי . עוד יום או יומיים , אתחזק כפל כיפליים , ולכן אכתוב שבעתיים , אניף ידי אלו השתיים .
היו ברוכות חביבותי .... שבת שלום

kessem

New member
../images/Emo124.gifהלו../images/Emo124.gifעוד יומיים אהיה

ביבשת אחרת...(לשבועים) אתה יכול להקדים? שבת שלום לכולם

שירן41

New member
../images/Emo42.gifניקו ניקו ניקו ../images/Emo24.gif

זאת אני הקוראת לך
הינני כאן מחכה ומחכה ואין כול מענה היכן אתה?
הולכת אני והולכת ואותך מחפשת אין קול ואין עונה.
ולעת ערב פסעתי בשבילי הכפר
שואלת ושואלת המכירים? היודעים? ואין קול ואין מענה
ובשקיעה עומדת אני
והגלים מתנפצים לרגלי ומביעה מישאלה
את ניקו את ניקו למצוא. והינה פתחתי את המחשב והופ רואה אני את שימך
מה רבה שימחתי אך ליבי ליבי
מישאלתי היתגשמה.
שיר מזמרת לך
ממני שירן
לתת את הנשמה ואת הלב|
לב| לתת למי שאתה אוהב

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifשמעתי קריאתך , שירן ../images/Emo24.gif

שמעתי קריאתך הדליקי נר על עדן החלון , הסיטי מעט שיפולי הוילון , וכווני את מחוגי השעון . אגיע אלייך ממרומי ההרים , אצעד עם כלבי ונהיה נמהרים . עד אלייך נשארו כמה שערים , שלאחרונה בפני היו סגורים . אל חשש עלמתי האהובה , במסעות רגלי איתנה וטובה . המתיני עוד כמעה לסופה . התחכי לי עד שעת חצות ? הלא תתעיפי מלי חכות ? נותר לי מדבר קטן לחצות . אגיע במלוא תשוקתי אלייך, להביט ביופי וטוהר עינייך , ללחוש מילות אהבה באוזנייך . האם התבשיל בקדרה מחומם ? ודמעותייך ניגבת עד תומם ? כי אלייך אגיע בלב מרומם .

חן (*_*)

New member
ניקו?../images/Emo24.gif אני רואה טוב?../images/Emo22.gif

יששששששששששששששששששששש..............
יוווווו כמה אני שמחה לראות אותך כאן נשמה רגישה כשלך, כאן בפורום הזה- מקומה שבת שלום לך ידידי, שב איתנו ונוח קמעה

ניקו 45

New member
חןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifאכן כן ....

ניכנסתי להציץ כי דאגת לידע את ידידתי המוזהבת שדאגה לגרור אותי לכאן . הצצתי , "עקצתי בשיר קטן ו...נראה . זה שאת כאן זה כבר מעורר אצלי ....רצונות . שבת שלום חברה .

ניקו אני תמיד קוראת אלייך

השמים לא בישרו על סערה גם הים היה רגוע ושקט כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק הציפור שעפה נעצרה נעתקה לרגע נשימה כשפגשתי בך לראשונה ואני קוראת לך אל תלך ממני בגרון עייף בלב מותש מעל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי בך אהבה מחבקת אותך חזק בחלומות בחיים אתה לידי קרוב ללב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם השמחה וגם הכאב ונחלוק ביחד בכי וצחוק עצב ושמחה ואני קוראת לך אל תלך ממני גם השמש לא שווה כשאתה לא כאן מעל הים שלנו רוחות ושדים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובי ואני קוראת לך אל תלך ממני נעורינו היו אז יפים ותום נעורים היה אז חלקינו לאן נעלמו להם השנים הזכרונות נשארו מאכלסים בפינה חשוכה במגירה ופעם זכרתי שצעדתי איתך בשבילים הדוממים שם בהר והזמן נעצר מלכת בשעון העתיד הפך ורוד בעיני השתנו חיי ללא ספק כשפגשתי בך לראשונה נעתקה לרגע הנשימה והלב דהר בתוכי הרוח תפסק לה בקרוב אנשים ינשמו לרווחה כשפגשתי בך לראשונה אין עוד מילים בפי לומר לך את מלוא אהבתי ואני קוראת לך אל תלך ממני בגרון עייף ובלב מותש גם השמש לא שווה כשאתה לא כאן עד שבאתי ומצאתי אותך אהובי ברברית
רוצה לרקוד רוצה לשיר לפרוש כנף לעוף מעל העיר ולהדליק את חושיי

ניקו 45

New member
ברברית מוזהבת שלי../images/Emo24.gif

שיר נפלא ומדהים כתבת ועל מנת לענג אותך מעט .... מצרף לך משהו ש.....יעשה לך זאת . סיפור בדלת דני ליטני מילים: דני ליטני ומאיר אריאל לחן: דני ליטני זה התחיל מצלצול בדלת וכבר אז זה נראה לי מוזר כי בין אלה שערים בשעות כאלה אין לי שום מכר. הלום שינה וכועס נסחבתי אל הדלת פתחתי אותה ואז כמו נס היא עמדה שם. היא חייכה סליחה אדוני אולי אתה יודע איפה גרה כאן משפחת ברנע מטושטש, טיפשי והרוס נשען אל משקוף הדלת עצמתי את עיני למשוך שתעמוד שם היא הייתה כל מה שרציתי היא הייתה כל מה שאי פעם חלמתי עליו היא הייתה כל מה שלא היה לי וגם לא תהיה לי אם לא אחזיק בה עכשיו. אז תני עוד דקה אחת קטנה אני אמצא את המילה הנכונה אני אפעיל את השיטה הישנה אני אגיע אלייך אני לא יודע איך רק חכי לי אל תעזבי עכשיו חכי לי אל תלכי לי עכשיו. וכשאנו עומדים כך בדלת וטעם חיי על בלימה מתאמץ להחזיק בשניות האלה אז נשקתי לה ועד שהיא תפסה מה קורה סגרתי בעדנו הדלת ונשאתי אותה לחדרי והיא היתה לי. אהבתי אותה כל כמה שרציתי אהבתי כל מה שאי פעם חלמתי עליו ולמרות שאת כל הסיפור רק הזיתי היתה יכולה בקלות לשנות לי את כל המצב אז תני לי עוד דקה אחת קטנה אני אמצא את המילה הנכונה אני אפעיל את השיטה הישנה אני אגיע אלייך אני לא יודע איך רק חכי לי אל תעזבי עכשיו איפה היית לפני עשרים שנה חכי לי אל תלכי לי עכשיו עכשיו באים?! חכי לי אל תעזבי עכשיו. חכי לי אל תלכי לי עכשיו ועדיין אנחנו בדלת ואני כבר צריך לדבר. פקחתי את עיני והיא לא היתה שם.

ניקו אתה לא פייר

אתה יודע בדיוק מה משמעות השיר הזה וזה לא פייר אבל גם אני יודעת להחזיר גלגל אחורה והנה השיר שלי אלייך אוהבת אותך עוזבת אותך/ דפנה ערמוני לא יודעת איך להתחיל מה לכתוב איך לא להבהיל אוהבת אותך עוזבת אותך אין לי אוויר סוף הלילה אתה עוד ישן כל כך שליו שה לא ייאמן בדרך שלך הלכתי איתך מגיל כה צעיר רוצה להציל רוצה שתבין אין שום רע בך הכל בי כשאתה על ידי אוחז בידי זה עוצר בעדי רוצה לבדי רוצה לרקוד רוצה לשיר לפרוש כנף לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי לדעת מה איתי להציל את חיי אם בכל זאת אני לא טועה אולי כמו כל אישה נשואה חשוב שאדע אם אני מפסידה ומה המחיר רוצה להשלים עשר שנים ולומר לעצמי זאת אני כשאתה לידי אוחז בידי זה עוצר בעדי רוצה לבדי רוצה לרקוד רוצה לשיר לפרוש כנף לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי לדעת מה איתי להציל את חיי תדע שאתה זורם בעורקיי אין לי כמותך חבר תדע אתה הטוב מכולם בחיי הכל יעבור אתה תשאר אתה יקר לי איך אסיים הדף נגמר והדף מתעקם אוהבת אותך עוזבת אותך והבוקר מאיר רוצה לרקוד רוצה לשיר לפרוש כנף לעוף מעל העיר ולשוב אל חושיי שוב להדליק את נשמתי ולבדי לדעת מה איתי להציל את חיי רוצה לרקוד לרקוד רוצה לשיר לשיר לפרוש כנף כנף לעוף מעל העיר ולהדליק את חושיי *סגרנו מעגל ניקו אתה הבית הראשון אני הבית האחרון ומהו ההמשך?.... אוהבת אותך תמיד אהבתי ותמיד אוהב שרה שולחת ד'ש חחחח ברברית
*לא מוסיפה יותר את הבית האחרון כחתימה

ניקו 45

New member
שואלת מה ההמשך ?זהובה ../images/Emo8.gif

ההמשך שנירקוד מהבית הראשון ועד האחרון באותו מקום מיוחד שהיא במת הריקודים ... רק שלנו .... והרי שיר זה הוא ה....הימנון שלנו . אוהב אותך גם ושרה ...שתתפוצץ

ניקו לא זו היתה הכוונה

ושנינו יודעים ש... מה שהיה לפני שנים שוב לא יחזור בדיוק כמו שכל הנחלים אל הים זורמים כל ההתחלות אל הסוף מגיעים כל האהבות בליבינו פורחים ורק אני יושבת על אדן החלון מבטי אל האופק נמתח ומחשבותיי אליך נודדות מלאה אני געגועים אל האהוב שבמרחקים השנים כך מהר עוברות הזכרונות נערמים בקופסאות והזמן משאיר עלינו רשמיו הטלפון מצלצל את צילצוליו ואני חוזרת בעקבותיו חיוך על שפתיי נמתח כשאת קולך מהעבר השני אני שומעת אני מחכה לך על רחבת הריקודים שלנו במקום המיוחד והפעם יקירי נוותר על ה... הוא היה נורא חחחחחחחחחח ברברית

ניקו 45

New member
מוזהבתתתתת../images/Emo23.gif

והפעם אני משאיר לך להיות היצירתית . רק לא .....ג'ינס אף על פי שיש לי רעיון משוגעעעעעע

ניקווווווווווווווווווווווו../images/Emo25.gif

יצירתית? באיזה מובן? ובאיזה רעיון משוגע מדובר? (נא לזכור שמדובר באישה הרה לא טוב להפתיע אותי) מה רע בדיוק בג'ינס? אתה לובש ג'ינס חוץ מזה שאני נראית צעירה בג'ינס דרך אגב ניקוש מתי אתה בא שרי? *חתולה מפונקת בג'ינס
ברברית

ready made ? חשוב לכולםםם!!!!

ברבריתוש כשקראתי את השיר היפה שכתבת לניקו,בהתחלה בדומה לניקו גם אני תבלבלתי לי,וכבר רציתי להחמיא לך על המילים. אך משהו במילים האלה היה מוכר לי וכעת גם יודעת למה היו המילים מוכרות. מביאה את המקור של השיר הזה... -------------------------------- ואני קורא לך אייל גולן מילים ולחן: ארקדי דוכין השמיים לא בישרו על סערה גם הים היה רגוע ושקט כשפגשתי בך לראשונה השתנו חיי ללא ספק הציפור שעפה נעצרה נעתקה לרגע נשימה כשפגשתי בך לראשונה יום שבו הפסיקה מלחמה ואני קורא לך אל תלכי לי בגרוני עייף ליבי מותש מעל העיר שלנו קול של אלוהים עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי ואני קורא לך אל תלכי לי גם השמש לא שווה כשאת לא כאן רוחות ושדים מעל הים שלנו עד שבאתי ומצאתי אותך אהובתי מחבק אותך חזק בחלומות בחיים את לידי קרוב ללב כשפגשתי בך לראשונה השתנו בי גם שמחה וגם כאב. והרוח תפסק לה בקרוב אנשים גם ינשמו אז לרווחה ונחלוק ביחד בכי צחוק, רעש שקט עצב ושמחה ואני קורא לך... ----------------------- ברברית מוזהבת,לדעתי אפשר לייבא שירים של יוצרים אחרים,גם אם את משנה מילה או שניים רק חשוב מאוד לציין את המקור. מה שנקרא זכויות יוצרים. אני מביאה את המאמר על ל-ready made גם עבורך וגם עבור כל היוצרים, מותר ואפשר להשתמש בחומרים אחרים לצטטת אנשים אחרים להביא דברים מעיתון,ולהוסיף ממילותיך אך גם במקרה זה חובה לציין את המקור. והמאמר ידבר בעד עצמו( מקווה שהצלחתי להביא את הקישור) ומצטערת שאני מעירה על כך אך,חובה עלינו לשמור על זכויות יוצרים

פנינת חן את צודקת

אני מודה לך על הערה אני בדרך כלל רושמת שיר של יוצר כנראה שהפעם שכחתי ואני מתנצלת תודה על הערה ידידתך ברברית

ברוך הבא!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם אמממממממ סודי בהחלט
מקווה שהענן המאפיר יעבור לו (למרות שאני באופן אישי מאאאאאד אוהבת עננים אממממממ לשבת עליהם ולתפוס טרמפ'
) שולחת לך שקית של כוכבי דרך רק טוב!!!

ניקו 45

New member
ברוכים הנמצאים ,../images/Emo51.gifלמברכים

תודה על הברכות , אהבתי העוגיות ואת קבלת הפנים . סיח הנה תמונה בשבילך ...

ברוך הבא ניקו../images/Emo13.gif

אהבתי את השירים והתמונות שהתלוו אליהן. אהבתי את כל החבילה. שולח לך זר פרחים.

למעלה