../images/Emo79.gif דו"ח שבועי ../images/Emo79.gif
נתחיל בהתנצלויות... אחת כללית והשניה אישית. 1.אנחנו מתנצלות שהדו"ח עולה באיחור של יום - מסיבות שמאוד תלויות בנו. 2.דרור- אני מצטערת אם פגעתי בך ואני אשמח אם תמשיך לבוא לבקר בפורום (ובצאט)...ואני אומרת את זה לאו דווקא כי שרון ביקשה אלא בגלל שאני לא נוהגת לריב עם אנשים! -מירי-
פורומים חדשים- החברים של נטשה - 435 סטיינד - 639 נדודי שינה – 316 מפדל 375 יתומי צה"ל 684
Polyphonic לאקי פינקילושה וליאת הצטרפו לפרומנו הקט.... ליאת ביקשה להכיר אותנו יותר טוב..... ממש חוצפה
צחי היא לנו את התמונה של אנילזה...
שרון הביאה לנו קישור להצביע לסקר לאנדריאה לאישה הסקסית ביותר בעולם.... הצבעתם?
מיכל הודיעה שהיא טסה לאירלנד..... מיכל- תעשי טובה- תביאי לנו משהו של
. אפילו אם זה אומר לתלוש להם מהיידים! אנחנו סומכים עליך!!!
צחי (שוב אתה?) הביא לנו תמונה של החברה הקודמת של ג´ים- למי שלא יודע- הנשמות הטובות אומרות שהיא דומה מאוד מאוד לאחותו אנדריאה! אותי אישית זה ממש הגעיל.
דניאלה שאלה אם מישהו היה בפסטיבל אירלנד... אממממ... שלחנו את יעל!
אמיר גילה את "אמריקה..... מאוהבת" אמיר- אם לא היית כזה עפיפון היית שם לב שכבר דיברנו על הנושא
אסף קפץ לביקור מולדת ולתדהמתנו סיפר שלא שמע את
כבר שבועיים כי הדיסקמן שלו מתמרד. אנחנו מתחילות פה מבצע התרמה לחייל צה"ל מס´ 534826 לקניית דיסקמן חדש! יש למישהו חצי שקל?
אמיר גילה את "Brieathless" ולדעתו אנדריאה נראת שם הכי יפה! ואני שואלת- מה עם שרון?
זהו, סופסוף הגענו לסוף! מקוות שנהנתם.... וכרגיל- הערות לשרון - שבחים למירי! with all the love in the world שרון ומירי.
נתחיל בהתנצלויות... אחת כללית והשניה אישית. 1.אנחנו מתנצלות שהדו"ח עולה באיחור של יום - מסיבות שמאוד תלויות בנו. 2.דרור- אני מצטערת אם פגעתי בך ואני אשמח אם תמשיך לבוא לבקר בפורום (ובצאט)...ואני אומרת את זה לאו דווקא כי שרון ביקשה אלא בגלל שאני לא נוהגת לריב עם אנשים! -מירי-