../images/Emo26.gif
קרלי
בהנחה שהיא מעדיפה להפתיע מאשר לקחת שירים שיהיו תפורים עליה ברמה צפויה להחריד: - אני מתה לשמוע אותה מבצעת שיר של אוונסנס כי הרגע קלטתי שהיא בין היחידות שיכולות, ויכולות לעשות את זה טוב. עם עדיפות לCall Me When You're Sober, יכול להיות אדיר או אם היא יודעת לנגן על פסנתר, או לפחות שישימו מישהו עם פסנתר ושהם יהיו רק שניהם- Your Star או באופן כללי כל שיר של אוונסנס שלא חייב לרגש בו יותר מדי כדי לתת ביצוע ענק. My Immortal -Rythm By Rythm- Music Project, אם היא לא תהיה תלויה בעיבוד הרגיל ובביצוע של השיר שלא תואם את היכולות של הקול שלה ותשיר חזק, היא יכולה לעשות מזה משהו מדהים. -Crazy-Seal אבל לפי הקאבר של אלאניס, -Perfect אקוסטי של אלאניס.
ברוק
-Foolish Games-Jewel -How Do I Live- Leann Rimes -Wild Horses- Rolling Stones!!!! -In The Arms Of The Angel- Sarah McLaclen
דיוויד קוק
-Bleed For Me-Saliva- המילים די יהרסו, אבל אם הוא יישאר באותו עיבוד וינגן בחשמלית, זה יהיה מושלם
-Home אקוסטי של כריס דאות'רי- אני יודעת שזה יגרום להשוואות וכל זה, אבל אם הוא ינגן בגיטרה אקוסטית בלי להקה זה יהיה כל כך יפה שזה לא ישנה! -Crying/ I Don't Wanna Miss A Thing- Aerosmith, אבל זה כבר יהרוס את יתרון ההפתעה
-Open Eyes- Saliva שוב, המילים יהרסו, אבל הביצוע יהיה מעולה.
ג'ייסון|
-No Pressure Over Capuccino-Alanis יקפיץ אותו כמה ליגות למעלה, אבל שיתן למישהו אחר לנגן על הגיטרה ויתמקד בשיר. -I Am Ready- Counting Crows
דיוויד ארצ'ילוטה
-What Hurts The Most- Rascal Flatts -אני יכולה להמשיך לחלום, אבל אם הוא יעשה משהו עם Return To Innoscence-Enigma בלי לסלסל יותר מדי ולתת לכלים להיות חזקים לפחות כמו הקול שלו, זה יכול להיות הדבר הכי מגניב שיצא בתוכנית הזאת
-I Am Ready- Counting Crows יש יותר סיכויים שארצ'ילוטה יצליח לתת לזה ביצוע מיוחד מאשר ג'ייסון.
מייקל
-קודם כל, שיבצע כבר את רפסודה כמו שצריך ולא בית בקושי! -Sweet Talk-The Killers -Iris- Goo Goo Dols -Last Goodbye- Jeff Buckley
סאישה
-גרסה מלאה של הביצוע המעולה מהאודישן. -Behind These Hazel Eyes-Kelly Clarkson