בואי ואלה

סלמאק

New member
../images/Emo79.gif בואי ואלה ../images/Emo79.gif

ע"פ "בובה" של אתניקס. סיפור הרקע ידוע לכולם, מדובר בפרקים מהעונה התשיעית. זהירות:
קטן לפרק שישודר היום! (עונה 9 פרק 3 ORIGIN) (נא לא לקרוא את הסוגריים כחלק מהמנגינה, הם מסבירים מפי מי נאמרים הדברים). בואי ואלה: (דניאל) בואי, בואי, בואי ואלה אל המתקן תשכבי על המיטה הוא קצת מסוכן אני אראה לך איך עובדות עוד שתי אבנים אם רק נתקשר דרכו עם עוד אנשים בואי ואלה אל גלקסיות קצת אחרות על מתקן תקשורת שמ'שגר תודעות בגופם של האריד וגם סאליס נשלוט על אף שלא ידוע איך אותו לכבות בואי עכשיו ונטייל מעט בכיכר נשתחווה לאט. (ואלה) דניאל בוא נלך עם הכהן העוקד הוא החיה אותי עכשיו מאש המוקד. מתברר שיש לנו סיבה טובה לחשוש כי המתנו סכנה על כל בני האנוש. (הכהן) אז ניסיתם שוב להתחבר למתקן כדי לשוב הביתה להזהיר את כולם המתקן הפסיק לפעול נשארתם איתי אני אהיה לכם כל הזמן כוהן אמיתי. בואי עכשיו ונטייל מעט בכיכר נשתחווה לאט לאוריי שלכבודם 'נמדוט' בלי תזוזה למשך שש שעות.

סלמאק

New member
זה דווקא שיר טוב

למרות שאת גרסת המקור לא ממש אהבתי, אלא את הגרסה מההופעה (אתניקס ואייל גולן- המופע המשותף). בגרסה הזו השיר משולב במחרוזת עם "ג'סיקה". אז אם חשבת לנסות להכיר בעזרת דודים/דודות, כבר הבנת על מה המלצתי.

סלמאק

New member
כל הכבוד!

אבל לדעתי אין שום דבר רע בלנצל דודה כלשהי למקרים קטנים כאלה, רק לצורך הקשבה חד פעמית- ולהעיף...

subatoi

New member
אולי, אבל אפשר

גם להסתדר בלי, עובדה. אם זה שיר מוכר (אחרת לא היית מכיר אותו, אני מניח), ועוד יש לו שתי גרסאות, אני אמתין לרדיו. אולי אני מכיר אותו ופשוט לא מזהה.

סלמאק

New member
נכון, אבל לשמחתנו אנו חיים בעולם

נוח יותר. (ונכון, קצת לא הוגן). בשתי דקות אפשר לבדוק אם אתה מזהה שיר או לא, שזה מהיר יותר מהמתנה לרדיו. לא שאני מבקר את הדעות שלך, כן? זה סתם דיון אוף טופיק. נ.ב: הדעה הזו באה לך מטעמי מצפן או משהו כזה?

subatoi

New member
"נוח מדי",

כמו שאמר אבא של פיקארד, אבל זה דיון לפורום של פאנדום אחר
מצפון? אני מניח שכן. יש עוד אופציה? זה לא שיש לי אמא זמרת ואבא מלחין, סבא קולנוען וסבתא מפיקת סדרות טלויזיה...

סלמאק

New member
../images/Emo124.gifתודה לכל אלה שקראו את הפילק

לאלה מכם שלא קראו את הפילק מסיבות של הימנעות מספוילר, נראה לי שאשרשר אותו שוב בשבוע הבא, כשהפרק ישודר. (למרות שלא מדובר בספוילר רציני כ"כ). הבאסה היא שאת ההתחכמות על התרגום כנראה שלא ממש יזכרו כבר...

למעלה