נירא לי שזה אותו האחד..
A A Lovato New member 14/12/04 #13 הקיצר.. תשאלי את חברה שלך מאיזה אתר היא הוציאה את התמונה..וכנסו לשם..
K kokain1 New member 14/12/04 #15 חעח תעשי בדיקת פנים../images/Emo6.gif... לפי הסיטואציות שלי יש להם את אותו השפתיים לשנהם יש מן אף כזה חצי גמל מתקפל (או מש'ו כזה ) ועוד... ניראה לי
חעח תעשי בדיקת פנים../images/Emo6.gif... לפי הסיטואציות שלי יש להם את אותו השפתיים לשנהם יש מן אף כזה חצי גמל מתקפל (או מש'ו כזה ) ועוד... ניראה לי
S Ssפיית השינייםsS New member 14/12/04 #16 איזה בן אדם יפה !!!!! שתבררו מי זה תודיעו לי !!!!!! *רוצה ממנו ילד*
S Ssפיית השינייםsS New member 14/12/04 #23 יש לו עגיל 1... למה ../images/Emo5.gif ?! אבל הוא לא שווה ?!... גררררררררררררררררררררררר..חח כבר אמרתי שאני רוצה ממנו ילד ?!
יש לו עגיל 1... למה ../images/Emo5.gif ?! אבל הוא לא שווה ?!... גררררררררררררררררררררררר..חח כבר אמרתי שאני רוצה ממנו ילד ?!
A A Lovato New member 14/12/04 #24 כי זה גדול מידי ומזעזע.. תאמת גם לבילי יש כזה..אבל את בילי אני יותר אוהבת... למרות שמי שזה לא יהיה הוא עדיין ממש חמוד!
כי זה גדול מידי ומזעזע.. תאמת גם לבילי יש כזה..אבל את בילי אני יותר אוהבת... למרות שמי שזה לא יהיה הוא עדיין ממש חמוד!
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 15/12/04 #38 ../images/Emo79.gif הוא לא סתם אחד.. הוא זמר! זה דיי בטוח.. והיא לא יודעת מאיפה היא לקחה ת'תמונה... [כלומר, היא לא זוכרת..] והוא מושלםםםם
../images/Emo79.gif הוא לא סתם אחד.. הוא זמר! זה דיי בטוח.. והיא לא יודעת מאיפה היא לקחה ת'תמונה... [כלומר, היא לא זוכרת..] והוא מושלםםםם