אני והשיר

../images/Emo79.gifאני והשיר../images/Emo79.gif

לקוח מפורום דיימנדז וניקלודיאון!
כללים:
צריך לנתח שיר שאני אתן כל שבוע =) תצטרכו לענות על שאלות =) וזהו =) לא מסובך יותר מדי.. שיר השבוע:
מי ידע שכך יהיה
מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר?
איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה?
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל?
מה הייתם רוצים לשנות בשיר?
האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק?
האם אתם מתחברים לשיר?
ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף:

דיימנדז דיימנדז../images/Emo9.gif

עונה- מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר?אממ בטלויזיה שנינה שרה נדמה לי איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה?^^ ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל?אהבתי
מה הייתם רוצים לשנות בשיר?לא... האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק?סינגל נראה לי.. האם אתם מתחברים לשיר?בחלקו. ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף:אין הוא מדהים ככה.

lolita205

New member
שיר מדההההים.

שיר השבוע: מי ידע שכך יהיה מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר? לא זוכרת.. אני מכירה אותו כבר הרבה זמן יחסית. איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה? נראה לי שרדיו ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל? בהתחלה לא אהבתי את השיר.. אחרי זה התחלתי לאהוב את הפזמון וככה כל פעם ששמעתי את השיר אהבתי אותו יותר ויותר עד שממש התאהבתי בשיר. מה הייתם רוצים לשנות בשיר? כלום. שיר מדהים של יוצר מדהים! האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק? סינגל רק תלוי בביצוע של מי. האם אתם מתחברים לשיר? תאמת לא כל-כך שיר יפה אבל אני לא מתחברת אליו מי יודע מה.

עונה

מי ידע שכך יהיה מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר? כשהוא היה בשידור חי (המופע) ברדיו :) איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה? רדיו ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל? מאוד מאוווד אהבתי מה הייתם רוצים לשנות בשיר? כלוםם האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק? זה לא זה ולא זה.. האם אתם מתחברים לשיר? מאוד.. ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף: מדהים, מהמם, הכל!

למעלה