אני והשיר

נסיכת pop

New member
../images/Emo79.gif אני והשיר../images/Emo79.gif

זוכרים את המשחק
קדימה
טיפה טיפה
מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר
איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל
מה הייתם רוצים לשנות בשיר
האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק
אתם מתחברים לשיר
ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף:

kiCkiC

New member
טיפה טיפה...

הפעם הראשונה הייתה ב 3 בלילה... לפני שנה בערך...... זה היה בטלויזיה/רדיו... כן כן, גם וגם בו זמנית! והנה ההסבר - אני תמיד ישנה עם ערוץ ויוה דולק כי אחרי שנגמרים השידורים מתחיל גלגל"צ
טלויזיה יש בחדר, רדיו אין חחחחחח בטח שישר אהבתי!! זה היה הרגע שפשוט התאהבתי! לפני נובמבר והבלונים, הרבה לפני! כל כך אהבתי שהתעוררתי משינה בגלל השיר! ושידרו אותו כמה ימים רצוף בין 3 בבוקר ל- 3:30 בבוקר... וכל פעם הייתי מתעוררת בגלל השיר!!! (לא צוחקת!!! התעוררתי! ופעם אפילו הכנתי דף ועט ליד המיטה כדי שכשיתחיל אני אכתוב את המילים ואחפש של מי השיר, כי ב 3 בלילה אין אף אחד ער בגלגל"צ להגיד לך מי שר את השיר!!) לשנות... כלום! שיר מדהים! השיר מתאים לצאת כסינגל כמובן! אבל אני שמחה שלא יצא! ככה לא חרשו אותו למוות כמו את נובמבר ולשם... מתחברת... כן ולא. כן כי זה שיר שנכנס לעצמות!! ולא כי לא ממש יצא לי להיות בסיטואציה כזאת
הערות: הלכתי להופעת בכורה של מירי רק בגלל השיר הזה! האמת, שעד יום לפני ההופעה זה היה השיר היחיד שהכרתי... את נובמבר גילתי יום לפני ההופעה כשכבר הזמנתי כרטיסים, ואז בהופעה גילתי עוד שירים... כמובן שלא התחרטתי. טיפה טיפה נשאר השיר האהוב עלי מכל הדיסק! היה לו מתחרה קשה כששמעתי את באה אליכם, אבל טיפה טיפה ניצח

EVGIRL

New member
אני עונה!או טיפה טיפה איזה שיר!../images/Emo23.gif

טיפה טיפה
מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר-ממש רק בהתחלה ששמעתי את השיר של מירי"לשם"אז רציתי להוריד אותו וזה הוריד לי את "טיפה טיפה" איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה-זה היה במחשב!
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל-בהתחלה לא התייחסתי אליו..כי זה לא היה השיר שחיפשתי אז..שניצל
מה הייתם רוצים לשנות בשיר-כלוםםםםםםםם!!!!אני חולה על השיר הזה!!הוא מדהים!!!
האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק-מתאים לצטת כסינגל!..הרבה אנשים מתחברים לשיר הזה!!זה פשוט שיר מושלם!!
אתם מתחברים לשיר-מאד!!!..אחד השירים שאני הכי מתחברת אליהם!!|
אוחח אוחחח איזה שיר מושלם!!

טיפה טיפה עושה לי רע ../images/Emo182.gif!

טיפה טיפה
מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר - במחשב... לפני שקניתי ת'דיסק. איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה - מחשב :) ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל - בהתלחה, בפעם הראשונה, בכלל לא התייחסתי אליו, אבל אחרי זה כמה בכיתי בגללו?! מה הייתם רוצים לשנות בשיר - שיהיה יותר באווירה שמחה כי זה שיר שמח! האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק - היה מתאים שהוא ייצא כסינגל! אתם מתחברים לשיר - מאודד מאודד! ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף: שהייתי דלוקה על מישהו, שבעצם גילה לי את מירי, אז הייתי בוכה על השיר הזה, כמה הייתי מטומטמת...

patito ƒeo

New member
האא טיפה טיפה ../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

רק בגללו התחלתי לאהוב את מירי
מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר? אחותי השמיעה לי אותו איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה? בבית.. מהמחשב
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל? לא אהבתי ישר, אבל אחרי שאחותי התחילה לחרוש עליו ושמה אותו בפוווווול ווליום כבר התחלתי לאהוב. מה הייתם רוצים לשנות בשיר? שומדבר! האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק? אממ..O: אתם מתחברים לשיר? מאוד ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף:

עונה../images/Emo27.gif

בחופש הגדול..ביום שקניתי את הדיסק...
איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה
בדיסק
על ההתחלה מאוד אהבתי ואני עדיין אוהבת
מה הייתם רוצים לשנות בשיר
כלום.
האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק
הוא יצא כסינגל...אבל זה מצויין שיר יפה מאוד
אתם מתחברים לשיר
לא בדיוק אבל אני מאוד אוהבת את השיר...

limors2

Well-known member
ואיזה שיר../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר: באחת מהפעמים הראשונות שהשמיעו אותו ברשת ג', לפני נובמבר ולשם... כשמירי הייתה עדיין לא מוכרת בכלל.. איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה: רדיו
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל: אהבתי
מה הייתם רוצים לשנות בשיר: כלום
האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק: מה לא יצא? שמעתי אותו ברדיו
מוזר
אתם מתחברים לשיר: לא מתחברת לשירים
ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף: זה השיר שבגללו התאהבתי בקול של מירי
מהשמיעה הראשונה

נאאאטלי

New member
עונהנהנהנה../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

שמעתי אתמול
שרתי היום
איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה-דיסק
ישר ישר^%$^% מה הייתם רוצים לשנות בשיר
כלום האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק
מתאים מתאים
אתם מתחברים לשיר
מאוד ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף:שיר מדהים

עונהה

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר?אממ לא זוכרת מתי אבל אמירה נתנה לי לשמוע אותו איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה?אמ פי 3 ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל?אממ חיבבתי.. מה הייתם רוצים לשנות בשיר?לא... האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק?כן הוא היה צריך לצאת כסינגל.. אתם מתחברים לשיר?כן מאודד

../images/Emo182.gifאיזה שיר מדהים../images/Emo182.gif

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר? בהופעה הראשונה של מירי שהייתי בה.. בפיוז'ן
איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה? בהופעה מושלמת
בהופעה הראשונה שלי... לא ממש הכרתי את כל השירים אבל אני זוכרת שהכי התחברתי אליו בהופעה
[לפני כן שמעתי אותו בדיסק אבל לא ממש נגע בי. אז, הכי אהבתי שירים קצביים
]
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל? זה בא לי מאוחר יותר
מה הייתם רוצים לשנות בשיר? כלום
השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק? ברור שהוא מתאים
אתם מתחברים לשיר?כן, למרות שלא קרה לי עדיין דבר כזה
אבל הוא מרגש אותי

The only Shpitz

New member
עונה...

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר - בערך אחרי שיצא "לשם" איפה זה היה-רדיו,טלויזיה,דיסק,הופעה - במחשב
ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל - ישר אהבתי אותו מה הייתם רוצים לשנות בשיר - כלום! האם השיר מתאים לצאת כסינגל [למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק - לא מתאים כסינגל אתם מתחברים לשיר - כן, שיר מאוד מרגש.

עונה:

מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר? ברדיו, בשעת לילה מאוחרת. איפה זה היה-רדיו, טלויזיה, דיסק, הופעה? ברדיו. ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל? מאוד התחברתי למילים של השיר, אז כן אהבתי אותו בשמיעה הראשונה. מה הייתם רוצים לשנות בשיר? שום דבר. האם השיר מתאים לצאת כסינגל[למרות שהוא לא יצא] או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק? האמת שלא משנה לי, הוא יהיה שיר מקסים גם כסינגל וגם כמו שהוא. אתם מתחברים לשיר? ברור
ועוד הערות על השיר אתם מוזמנים להוסיף: הוא חיזק אותי בשעת לילה שלא יכולתי להירדם

למעלה