אמן היום

Mrs Brightside

New member
../images/Emo79.gifאמן היום../images/Emo220.gif

(בהתחשב שכבר יום שני היום
.)
אייקון-Akon
אֵייקון (באנגלית: "Akon") (נולד ב-14 באוקטובר, 1981) - הוא הכינוי של זמר ההיפ הופ אליאָ‏און טיאם (Aliaune Thiam, שמו המלא: Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam). השנה בה התפרסם הייתה 2004 לאחר יציאת הסינגל "Locked Up" מאלבום הבכורה שלו "Trouble". הוא זכה בפרס גראמי על השיר בביצועו "Smack That" בשנת 2006. ביוגרפיה אייקון נולד בשם אליאָ‏און טיאם, בעיר סנט לואיס למשפחה של מוזיקאי ג'אז מפורסם בשם מור טיאם. עד גיל שבע הוא התגורר בסנגל מאחר ומשפחתו רצתה שהוא ואחיו יוכלו לקבל חינוך טוב, ובגיל חמש עשרה הוא עבר יחד עם משפחתו אל ניו ג'רזי. בגלל המעברים בין המדינות אליאָ‏און שלט בשלוש שפות: אנגלית, צרפתית ווולוף. בניו ג'רזי הוא ביקר בבית ספר בשם "תיכון שיידר" ושם נערכה ההיכרות בינו לבין מוזיקת ההיפ הופ. השיר הראשון שכתב היה "Operations of Nature". מאוחר יותר בחייו אייקון נעצר והואשם בתקיפה ומכירת סמים. את כל הזמן ששהה בבית הכלא, הוא הקדיש למוזיקה. לאחר שיחרורו הוא החל להקליט שירים בסטודיו הפרטי שלו. אחיו החורג, הכוריאוגרף דיוין סטיבנס, שלח בסתר את קלטת הדמו של אחיו אל חברות הקלטה שונות. לאחר זמן מה, חברת ההקלטות "Street Records Corporation" נענתה בחיוב ולקחה את אייקון תחת חסותה. בשנת 2004 היא הוציאה לאייקון את אלבומו הראשון, "Trouble". קריירה מוזיקלית 2004: Trouble אלבום הבכורה של אייקון נקרא "Trouble" והוא יצא ב-29 ביוני 2004. הוא כלל בתוכו את הלהיטים "Locked Up", "Lonely", Belly Dancer", "Pot of Gold" ואת השיר בו ביטא את רגשותיו משהותו בכלא, "Ghetto". הסינגל הראשון והמוצלח ביותר מתוך אלבומו היה "Lonely", חידוש לשיר קלאסי מפורסם של הזמר בובי וינטון עם תוספת של אימרות מפורסמות מתוך שירים של הראפרים טופאק והנוטוריוס בי.איי.ג'י.. בארצות הברית נמכרו 1.4 מיליון עותקים מהאלבום ובשאר העולם כ-3 מיליון. 2006: Konvicted ב-14 בנובמבר 2006 אייקון מוציא את אלבומו השני "Konvicted". האלבום נמכר ברחבי העולם ועקף את האלבום הראשון בכמות העותקים שנמכרו. שלושת הסינגלים מתוך האלבום, "Smack That" (שהוקלט בשיתוף עם הזמר אמינם), "I Wanna Love You" (בשיתוף עם הזמר סנופ דוג)ו"Don't Matter", עמדו בראש המצעדים בארצות הברית ובבריטניה יותר מחודש. בארצות הברית נמכרו כמעט 2.2 מיליון עותקים של אלבום זה ובשאר העולם כמעט 3.5 מיליון עותקים. אייקון מתכנן להשתתף בסרט על חייו, שייקרא "Illegal Alien". חייו האישיים אייקון שהה בכלא חמש שנים. בסוף שנת 2005, נרצח במכוניתו מנהלו האישי רוברט מונטנז, לכן האלבום "Konvicted" מוקדש לו. אייקון היה בתוך המכונית בזמן הרצח ונפצע בכתפו. אייקון הוא מוסלמי ונשוי לשלוש נשים. למרות שהיה מוכר סמים הוא מעולם, על פי טענתו, לא השתמש בהם. כמו כן אייקון טוען שהוא שינה את חייו לחלוטין לאחר שיחרורו מהכלא. בראיון סיפר אייקון שיש לו 4,000 זוגות של נעלי סניקרס. שאר קישורים: האתר הרשמי MySpace הקומונה שלו בתפוז

זה מפחיייייד אותי כבר מה שהולך כאן

פעם שעברה שמעתי מיקה. ובדיוק נכנסתי לפורום במקרה לראות עידכונים וראיתי אמן היום מיקה עכשיו אני בדיוק שומעת MISTER LONLY חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כבר פעם שניה
מעניין מי האומן הבא שיהיה

איך אני יכולה להגיד לך ../images/Emo6.gif

תמיד אני שומעת שיר ואז כשאני נכנסת אני רואה את אמן היום וזה בדיוק הזמר שאני שומעת אז נראה אם זה יקרה שוב

tamir r

New member
למה עדיין לא התחילה ההגרלה על האלבום

BACK TO BLACK של איימי ווינהאוס?

למעלה