אלבום השבוע

slallum

New member
../images/Emo79.gifאלבום השבוע

שלי - Camel - The Snow Goose נדבקתי למנגינה של Rhayader בייחוד
ומה שלכם? היו לכם רכישות? ספרו

On23

New member
בוסה נובה של ה-Pixies

אלבום גדול
גם את החדש של Pearl Jam השבוע, והוא פשוט מעולה.

cohenet91

New member
dream theater- awake

כן, אז קניתי אותו. את האלבום המדהים הזה. בסוף עוד יצא לי שם של חולת דרים ת'יאטר... רגע, מה אני? :-O

slallum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

זה ו-Images and Words, האלבומים האהובים עלי שלהם
אחח Scarred

cohenet91

New member
הם תותחי על :'(

זה לא פייר, הם יותר מדי טובים. יש לי את images&words על המחשב. אלבום מעולה גם הוא, אבל בגלל שקניתי את awake אני מתעמקת בו עכשיו (מה לעשות, שילמנו על זה
). scarred מדהים
. הממ... שאלה לי אליך- למה נראה לי שהוא מדבר על חיתוך ורידים? ואם אתה יודע אז יש לי עוד שאלה- למה נראה לי שבspace dye vest זה לא הסולן ששר? הפכתי אותך לחולה דרים ת'יאטר
סתם.

slallum

New member
אני חולה ממזמן../images/Emo3.gif

יכול להיות ש-Scarred מדבר על חיתוך ורידים, לא יודע, לא הקשבתי למילים כמעט. ב-Space Dye-Vest זה הסולן שר, אבל כשמדברים זה מישהו אחר מדבר, אין לי מושג מי. שיר מדהים לדעתי

cohenet91

New member
אכן שיר מדהים

ויש שם הרבה אנשים שמדברים. אבל בשירה- הקול נשמע שונה.

cohenet91

New member
אוקיי גיליתי את המשמעות הנסתרת של

scarred. השיר מדבר על התאבדות דרך חתיכת ורידים.

rockninja

New member
החדש של PEARL JAM

פשוט ענקקק אחד הטובים של הלהקה! חזרה להם הפרל ג'אמיות הראשונית... אדי מפציץ עם כריזמה שהוא לא הפגין כבר הרבה מאוד זמן. פשוט כיף ומשמח מאוד לשמוע את הלהקה במצב כזה אחרי תקופה לא זוהרת במיוחד. איך אפשר לא להסחף עם אדי בשיר BIG WAVE בקטעים שאחרי הפיזמונים.. פשוט בלתי ניתן לעצירה הבחור. והשיר שסוגר את האלבום- INSIDE JOB עומד בקלות בפיסגת השירים של הלהקה, ביחד עם שירים ענקיים כמו INDIFFERENCE ועיבוד פרוגרסיבי מצוין... פשוט נהדר. מאוד מומלץ.

Nitzan161

New member
גם אלבום השבוע שלי!!!

לדעתי הם חזרו לעצמם מאז Vitalogy המעולה!! באלבום החדש שלהם הם מכסחים עם הגיטרות וודר לא נמנע מלצווח גם הפעם!!! יש שירים ממש יפים באלבום, יותר נכון ממכרים.. כמו Unemployable, Life Wasted , הבלדה שמחליפה את Black הפעם היא Gone , שיר ענק וסוחף!!! אתם חייבים עותק לעצמכם!!!

rockninja

New member
נכון מאוד../images/Emo13.gif

GONE ממש מזכיר לי את IN HIDING שאני גם מאוד אוהב. INSIDE JOB זאת יצירת מופת שלא נופלת מהרמה של טן.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ.. שלי

Creedence Clearwater Revival - Chronicle התמכרתי לגמרי.. זו לא רכישה חדשה בדיוק.. זה פשוט דיבק שאבא הביא לי, ולא הכרתי לפני זה..

למעלה