אירועי היום - 30.3

../images/Emo79.gifאירועי היום - 30.3

מכון ון-ליר יערוך היום מפגש בנושא "בין דמשק לחלב".
בית עגנון יערוך היום שירה בצוותא והסברים בנושא "אהבה פיתוי וחיזור באומר ובצליל".
הסיור "בית המשפט העליון – ארכיטקטורה ומערכת המשפט בישראל" של החברה להגנת הטבע יצא היום בשעה 11:00.
האוניברסיטה העברית תארח היום מפגש מסדרת "סופרים קוראים את עצמם", והפעם עם דן צלקה, בשעה 16:30.
היום תיפתח בבית שמואל התערוכה "מגזרות נייר מסורתיות" בשעה 18:00.
מוזיאון ארצות המקרא יקיים היום בשעה 19:30 הרצאה בנושא "יהדות חזותית: היסטוריה, אמנות וזהות בשלהי העת העתיקה".
היום בשעה 20:30 יעלה מופע המחול "יפו ברלין – קפיצת דרך" במעבדה.
דיקלה תופיע היום בשעה 22:00 בסטנגה. יומקסים

../images/Emo126.gifאירועי היום - 31.3

ההפעלה לילדים "זה לא רק ספורט" תתקיים היום במוזיאון ישראל בשעה 16:00. הסיור "ארמון בקיבוץ" של יד בן-צבי יצא היום בשעה 16:30. מוזיאון ישראל יקיים היום בשעה 17:00 את הפעילות לילדים "עיגולים, גלגלים וחישוקים". מוזיאון ישראל יקיים היו םבשעה 19:00 שיח גלריה על מוטיב התנועה ביצירת האמנות. המופע "פינו מלא שירה כים" יעלה היום בשעה 20:30 בבית שמואל. היום יופיעו אמני ג‘אז בינלאומיים במעבדה בשעה 22:00. "הברירה הטבעית" יופיעו היום בשעה 22:00 בסטנגה.

../images/Emo122.gifמה אני? מודיעין אגד?

המטרה באירועי היום זה לפתוח שרשור שכל מי שיש לו אירועים שהוא יודע עליהם בעיר, שירשום. אני לא באמת מסכם בשרשור הזה את כל אירועי היום בירושלים, רק עד כמה שאני יודע.

A N I g M A

New member
נו מה זה../images/Emo10.gif

לא הספקנו לשלוח שיר ואנחנו לא בתחרות. ורציתי:(

A N I g M A

New member
זאת תחרות

כלמיני הרכבים נרשמים לתחרות. בחצי גמר בחרו 12 הרכבים ואתמול נבחר זוכה.

Alladin007

New member
../images/Emo140.gifלהקת בלנקו

להקת בלנקו זכתה בפזמון תיכון השנה. מחר (מוצ"ש) חברי הלהקה יתארחו בפורום ובצ'ט של אתר מועצת התלמידים והנוער העירונית. www.y-jer.org

בתאטרון י-ם

היו ביצועים ממש טובים. וגם להקת שייגעצ התארחה, מי שלא הגיע הפסיד לדעתי. במקום הראשון זכתה הלהקה בלאנקו. במקום השני להקת "השבט". ובמקום השלישי זכו "הכוכבים של אסתר".

למעלה