!!!Vote

i am777

New member
../images/Emo78.gif!!!Vote

Liverpool_EMA2008 - 6.11.2008 אם עשינו את זה בקארנג - נעשה את זה גם פה!
תתחילו להצביע---->

A Modern Myth

New member
אנחנו מועמדים ב-

Rock Out אבל יש אפשרות להציע את 30 גם בקטגוריות אחרות שהם לא רשומים בהן: Act Of 2008 Headliner Best Act Ever Most Addictive Track - A Beautiful Lie קצת למטה מצד ימין. Vote 'Till Your Fingers Bleed :)

A Modern Myth

New member
סליחה שרציתי לעזור \:

מי שמסתדר לבד- כיף לו, ומי שלא? גאש אתם מוציאים את כל החשק לחדשים בכלל להכנס לפה.

i am777

New member
בקטנה

מה את עושה מזה עניין. ואת לא חדשה כאן... נכון?..

A Modern Myth

New member
אני ממש לא עושה מזה עניין

אני לא אוהבת שכשאומרים משהו נכון מתקפלים ובורחים עם הזנב בין הרגליים. לא משנה. ולא, אני לא חדשה פה.

i am777

New member
אוקיי , מה שתגידי

לא צריך לעשות מכל דבר אפרוח וזה תלוי איך קוראים את מה שרשמתי לך - אם הייתי רושמת אנשים יכולים להסתדר לבד! אז באמת זה לא היה יפה. אבל רשמתי לך שזה קל , ..."אנשים יכולים להסתדר לבד. זה לא בעיה שם..." וזה באמת לא בעיה....
יאאללההה , לילה טוב..

yaaruka

New member
אוף יו! לא הכל נשלח!><

אבל מצד שני, גם את צודקת. אנשים לא קוראים נכון דברים.

i am777

New member
יערה...

מותקק , לא קרה כאן כלום... היא לא מתנפלת על אף אחד... היא חברה שלי

בנות סולחה..

תודה לשתיכן שעזרתן ושמתן אינפורמציה. שכחתי לגמרי משאר הפרסים. חלי, בדר"כ אנחנו רושמות הכל כי אנשים, לפי ניסיון עבר, לא מסתדרים ועדיף לרשום הכל בכל מקרה, כי ככה זה. אין צורך לעלות אחת על השנייה, תמשיכו לשים דברים חדשים! זה חשוב והכרחי!

STEMINEM

New member
די כבר עם הסולחה הזאת

כל דבר אתן רבות כמו ילדות קטנות סעמק תתבגרו כבר כולה פורום

i am777

New member
אני גאה להגיד לך...

לך תאכל בולבול. מה אתה משחק אותה בכלל?.. ואני והיא לא רבנו.....סך הכל דיברנו , ועכשיו אני חושבת שביא צודקת...שיכול להיות יש ילדים שקשה להם .... סולחה אחי , סולחה
ביי ביי

A Modern Myth

New member
מה אתה נדחף?

למה אכפת לך בכלל? זה כולה פורום, לא? ממש לא רבנו, פשוט שתינו הבהרנו את הנקודה שלנו וזהו. היחיד שמפתח פה את העניין זה אתה אז אתה מוזמן לא לעשות את זה, במילים יפות. ביי.

inbal287

New member
../images/Emo18.gifבואו נעצור את זה כאן.

ממש לא מתאימה השפה הזו לפורום. וסתם חבל על האווירה.

למעלה